Відгуки покупців про Сіль кам'яна Артемсіль українська харчова 10кг кухонна для консервації огірків помідорів поваренная соль харчова закруток кухонна для їжі приготування кухні мішок солі Артем соль без домішок засолювання на зиму + сіль 1,5 кг в комплекті
- Бегеба А***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Сіль дуже сподобалася. Чиста, суха, без грудок і сторонніх домішок. Саме такою й має бути якісна Артемсіль.
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Замовляв через те, що це справжня Артемсіль. Після відкриття одразу впізнав знайому ще з довоєнних часів якість. Приємно, що в комплекті є додаткова упаковка 1,5 кг дуже зручно для щоденного використання.
- Переваги:
- Безліч
- Недоліки:
- Не виявив ні одного.
- Павел Ж***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Замовив саме цей комплект через додаткову пачку 1,5 кг. Великий мішок залишив у коморі, а меншою упаковкою користуємося щодня. Дуже практичне рішення, ще й якість справді нагадала довоєнню Артемсіль.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Сіль мокра і грязна, сумніваюсь що це Артемсіль. Навіть не знаю чи можна нею користуватися в їжу
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Сумнівна якість
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Все чудово, сіль належної якості, були деякі непорозуміння, але ми знайшли компроміс з менеджером,дякую за чудове ставлення в вирішенні питання. Рекомендую. Купуватиму і надалі у цього продавця.
- Переваги:
- Гарна сіль. Ввічливий та професійний персонал.
- Недоліки:
- Немає.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Замовляв для батьків. Вони залишилися задоволені, особливо сподобалося, що в комплекті є окрема менша упаковка для кухні.
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Дуже вдалий комплект. Великий мішок залишили про запас, а пачкою 1,5 кг користуємося щодня. Практично й зручно.
- Марія Ф***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Замовляла саме через комплект. Сподобалося, що є окрема пачка 1,5 кг не потрібно відкривати великий мішок одразу. Сіль чиста, без домішок, швидко відправили.
- Переваги:
- Чиста, без домішок
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Великий об’єм узяли про запас, а меншу упаковку одразу поставили на кухні. дуже схожа на довоєнну сіль як була
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Отримали замовлення без затримок. Комплектація повністю відповідає опису: великий мішок і додаткова упаковка 1,5 кг. Зручно, що все вже готове до використання, якість солі хороша.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Сіль классна, доставили дуже швидко
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Дуже вдалий комплект. Великий мішок залишили вкоморці, а упаковку 1,5 кг зручно використовувати щодня. Якість солі чудова, усе на найвищому рівні.
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Замовляла для мами на сезон засолювання. Вона визнає тільки цю сіль, каже, що з імпортною виварною смак взагалі не той. тут відкрили мішок і справді та сама артемсоль, велика і чиста. Огірочки з нею будуть що треба. За рушник у подарунок окремий плюс продавцю, приємно, коли так дбають про покупця. Все прийшло швидко.
- Продавець AcseGroup
Вдячні Вам за відгук!
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.