- Дарина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Вперше придбала сотейник і дуже ним задоволена. Добре підходить для тушіння. Дякую Розетці.
- Переваги:
- Страви виходять чудові
- Недоліки:
Дякуємо за ваш позитивний відгук. Приємного користування
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Користуюсь з липня. Дуже задоволена. Сотейник дуже якісний! Гарний дизайн нічого, не пригорає. Все супер. Дякую.
- Переваги:
- Легкий, хороший метал та покриття
- Недоліки:
Щира подяка за вашу покупку та чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви отримали позитивний досвід.
- Лиза Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сотейник классного размера и объема. Использую теперь его постоянно. Покрытие очень нравится. Готовить и перемешивать в нем удобно.
- Переваги:
- Вместительный с качественным покрытием
- Инга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
В сотейнике готовлю и в духовом шкафу, и на плите (во времена блекаутов очень актуально). Блюда очень вкусные.
- Переваги:
- Подходит ко всем поверхностям
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Якщо готувати з розумом, то все добре. Тепер використовую лише цей сотейник. Решта посуду так і лежать на полиці. Дуже великий сотейник. Після вимикання залишаю закритим, їжа далі готується. Дно товсте. Стінки просто нержавіюча сталь. І не товсті та не тонкі
- Переваги:
- На ньому справді готувати одне задоволення
- Недоліки:
Ваша задоволеність – наша головна мета! Дякуємо за вашу покупку та чудовий відгук.
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Чудовий сотейник. Велика площа дна. Обов'язково перед використанням подивіться відео як користуватись посудом перед і нічого не пригорить.
- Переваги:
- Чудово
- Недоліки:
- Не виявив
- Представник бренду
Вдячні за Ваш позитивний відгук! Нам приємно знати, що ви задоволені своїм придбанням.
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Практичная вещь, которая подходит и для жарки, и для тушения. Хорошо выглядит. Сталь качественная
- Переваги:
- Хорошее качество
- Валерій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Приїхав швидко та гарно запакований. Пошкоджень немає. Поки в роботі не використовував, але на вигляд дуже хороша якість.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Представник бренду
Щиро дякуємо за вашу покупку та чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені.