Відгуки покупців про Бігова доріжка для ходьби для дому офісу тренажер для бігу ходьби кардіотренувань складна портативний килимок з дисплеєм пультом тримачем для телефону фітнес-доріжки для спорту
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Після першого тренування зʼявилася резинова стружка по бокам і позаду доріжки, все убрав, але після кожного тренування стружка зʼявляється знов. На другій день зʼявився скрип. Не знаю чи пройде воно, чи це притераются нові деталі? Чи можна її використовувати? Що порадите?
Вітаємо, Андрій!
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Поява невеликої кількості гумової стружки у перші дні роботи — це природний процес притирання та центрування нового бігового полотна, який згодом зникає. Щодо скрипу, він зазвичай виникає через недостатнє змащення або потребу в регулюванні натягу полотна.
Рекомендуємо перевірити центрування стрічки (щоб вона не терлася об бокові бортики), злегка послабити її натяг за допомогою ключа з комплекту та обов'язково змастити силіконовим мастилом під полотном з обох боків. Після цього увімкніть доріжку на кілька хвилин на низькій швидкості, щоб мастило рівномірно розподілилося.
Використовувати тренажер можна, але усунення цих нюансів зробить тренування комфортнішими та продовжить термін служби доріжки.
Бажаємо вам приємних та продуктивних тренувань!
- Єсфірь В***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Доріжка класна, повністю розібралась сама як її складати, враховуючи що інструкція на англійській мові, зручна та компактна, для ходьби чудово підходить, не поклали тільки в комплект масло для доріжки, замість нього поклали додатковий гвинт, який не потрібен, за це 4 зірки
- Переваги:
- Компактна та зручна
- Недоліки:
- Пока не знайшла
- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо, Єсфірь!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Все супер.
Вітаємо, Андрій!
Щиро вдячні за ваш позитивний відгук.
Для нас дуже важливо отримувати таку підтримку.
Чудового настрою і гарного дня!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Хороша бігова доріжка. Доставка швидко. Лего збирається але без гарантії в паспорті.
Вікторія, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок!
- Лера М***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Отличная вещь, полностью стоит своих денег)
Добрий день, Лера!
Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що доріжка вам сподобалась.
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Чудова бігова доріжка! Дуже задоволений покупкою. Збирається легко,, місця займає небагато. Керування просте та зрозуміле. Для домашніх тренувань – саме те, що потрібно. Якість матеріалів приємно здивувала, усе виглядає надійно. Єдина порада : перед початком активного використання бажано змастити, придбати спеціальну змазку для бігових доріжок. Це допоможе забезпечити плавну роботу та продовжить термін служби доріжки.
Загалом покупкою дуже задоволений, рекомендую!- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо, Іван)
Вдячні за Ваш відгук.
Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.
- Склярова О***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Доставили дуже швидко. Збирається легко. все працює, відповідає опису.
- Переваги:
- Швидко доставили. Все працює. Дуже подобається.
- Недоліки:
- На даний момент немає.
- Продавець ТехНестШоп
Добрий день, Ольга!
Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що Бігова Доріжка вам сподобалась.
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Тренажер добре вписався у наш розпорядок. Доріжку просто складати й розкладати,. Екран з пультом і тримачем також додають зручності під час тренувань.
Добрий день, Валерій!
Дякуємо за позитив!
Бажаємо вам гарного дня та чудового настрою.
- Елена Х***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Гарна. Тиха. Потужна. Легка в керуванні.
- Переваги:
- Тиха. Проста в керуванні.
- Недоліки:
- Відсутність інструкції кирилицею.
- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо, Олена)
Вдячні за Ваш відгук.
Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.
- Генріх Б***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Эта дорожка отлично вписывается в ограниченное пространство дома. Такое устройство помогает поддерживать активность даже при насыщенном графике.
Доброго дня, Генріх!
Ми цінуємо ваш час і теплі слова на нашу адресу.
Сподіваємося й надалі виправдовувати ваші очікування.
- Матвій Ш***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Супер штука для руху, кайф!
Вітаємо, Матвій!
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дошка однозначно з характером, на 4 день використання стала запускатися тільки з позиції стоячи, після чого її треба класти на підлогу. І на тому дякую, ще би інструкцію до неї кирилицею, щоб зрозуміти, що вона хоче, і домовитись. По іншим питанням нарікань немає.
Вітаємо, Наталья!
Гарного вам користування!
- Софія М***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Отличный вариант для активного образа жизни дома.
Вітаємо, Софія!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Російський дисплей.думала після повномасштабного не буде вже кацапськоі, а ні.( читала в коментарях,хтось писав,що немає оліі для змащування, на що продавець відповів що мабуть загубилася- так от іі немає. Коробка була дуже добре запакована,випасти не могла.
Скрипить доріжка як старенька верба- Переваги:
- Доріжка є і рухається
- Недоліки:
- Російський дисплей,скрипить
- Продавець ТехНестШоп
Доброго дня, Ірина! Дякуємо, що поділилися вашими враженнями від покупки.
Ми щиро перепрошуємо за негативні емоції. Ви маєте повне право повернути або обміняти доріжку протягом 14 днів, оскільки товарний вигляд та пакування збережені.
Олія, на жаль, до комплектації доріжки не входить(
Бажаємо вам гарного дня та лише вдалих покупок у майбутньому!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Мені сподобалось, що тут все дуже продумано в технічному плані.
Складається без особливих фізичних зусиль, а двигун працює настільки тихо, що навіть виникає відчуття інноваційності.
Калорії показує, швидкість теж,
Загалом я рекомендую, за таку ціну це дуже крута доріжка- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо, Оксана!
Вау, дякуємо за такий класний відгук!
Нам неймовірно приємно.
Завітайте до нас знову, будемо раді допомогти обрати щось
новеньке!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Тренажер супер! Майже беззвучний, має різні швидкості, можна підлаштувати під себе. Хоча була і невеличка проблемка напочатку: коли доріжка приїхала і ми встановили її, то екран не запустився і доріжка не працювала. Зателефонували в техпідтримку, і вони порадили відкрутити кришку та поправити шлейфик. Так і зробили - і все запрацювало як треба. В цілому покупкою задоволені
- Переваги:
- Тихий, декілька швидкостей, компактна
- Недоліки:
- Може не ввімкнутись із першого разу, але це легко виправити.
- Продавець ТехНестШоп
Добрий день, Наталія)
Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще)
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Найкраща покупка в моєму житті!!!!
Вітаємо, Анастасія!
Щиро вдячні за ваш позитивний відгук.
Для нас дуже важливо отримувати таку підтримку.
Чудового настрою і гарного дня!
- Денис Я***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Сьогодні спробував, працює все добре, те що можна поставити телефон на тримач жирний плюс
Вітаємо, Денис!
Гарного вам користування!
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Очень классно, что она складывается, и мне нравится, что она практически бесшумная
Добрий день, Олександра!
Дякуємо за позитив!
Бажаємо вам гарного вечора та чудового настрою.
- Григорій М***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Працює супер!
Добрий день, Григорій!
Дякуємо за позитив!
Бажаємо вам гарного дня та чудового настрою.
- Рената Г***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Пару днів як забрала, і не можу нарадуватись. Користуюсь майже кожен день, працює як треба
Доброго дня, Рената!
Ми цінуємо ваш час і теплі слова на нашу адресу.
Сподіваємося й надалі виправдовувати ваші очікування.
- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Кароче я расстроен покупкой честно говоря...
Думал куплю и буду тихонько в квартире себе без лишнего шума заниматься,но нет...
Во первых скрипит,масла чтобы смазать её нет в комплекте.Датчики,ну типа лампочки которые должны загораться когда главный екран меняет цифры на калории,скорость и т.д. - не работают.Как будто провалились гдето там,есле посмотреть с другой стороны через щель главного экрана,видно что они где-то там внутри загораюца.Пластмаса битая тоже,в трещинах,а гдето и отваляная вообще именно в важной части дорожки где мотор,екран.Кароче да....
Я незнаю к кому тут претензии,к продавцам или перевозчикам,ну возвращать небуду,она в принципе главную функцию выполняет,масло только прийдеца где-то самому найти..
Короче хотите нормальную дорожку берите где-то за 20к, я думаю там всё как нада будет,ато я пожадничал и вот что получил.- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Битая, лампочки не горят,скрипит
- Продавець ТехНестШоп
Віталій, добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією, адже ми ретельно стежимо за якістю нашої продукції. Хочемо прояснити кілька важливих моментів для вас та інших покупців:
Транспортування: Описані вами пошкодження пластику (тріщини) свідчать про грубе поводження з посилкою під час доставки. Ми завжди страхуємо вантажі на повну вартість.
Комплектація: Мастило для бігового полотна обов'язково входить до стандартного комплекту. Ймовірно, воно випало через пошкодження упаковки в дорозі. Дисплей та електроніка: Зміщення світлодіодів також є наслідком сильного удару під час перевезення.Ми наполегливо просимо всіх клієнтів перевіряти товар при отриманні на відділенні пошти.
Якщо ви помітили пошкодження пластику або неповну комплектацію, ви маєте повне право відмовитися від посилки, і ми одразу надішлемо вам новий, повністю цілий тренажер. - Виталий Н***
Ну вообщем всё,не прошло и месяца,на экране ошыбка Е5,дорожка окончательно перестала работать,сложил в коробку и поставил по дальше.Очень жаль,обидно,собирал на неё гривна к гривне.
Что-то с мотором.
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Нормальная дорожка, работает тихо, для дома отличный вариант, места вообще не занимает
Вітаємо, Аліна!
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
На вихідних нарешті розібралась і спробувала цю бігову доріжку, це кайф. Був перед цим інший, цей набагато кращий, так як тихіший і класно що є підставка для мого планшету
Вітаємо, Ольга!