Відгуки покупців про Дитячі кросівки Tensaur Run 2.0 Kids adidas IE3549 (40 EUR) синій (4067888378405)
- Мирослава Л***Відгук від покупця. Продавець: SC adidas Ukraine. Колір: Чорний. Розмір: 38
Легкі, зручні. Раніше брали схожі
- Недоліки:
- Недостовірна розмірна сітка. На 23.5 см потрібно брати 37
- Продавець SC adidas Ukraine
Дякуємо за ваш відгук!
Цінуємо вашу довіру до нашого бренду. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені своїм вибором. Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів.
Рекомендуємо при виборі майбутньої пари взуття звернути увагу, що дана модель може бути трохи більша за розмір. Радимо обрати пару на 0,5–1 розмір менше.
- Алена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 35.5
Хороша якість. Сину дуже сподобались.
- Переваги:
- Недоліки:
- Шнурки не тримають форми, тоненькі, простенькі.
- Лилия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 38
В таблице размеров неверно указаны замеры, потому пришлось перезаказать. В 37,5 на коробке стелька 23,5 см, а не 23,9 см, а уж в 38 размере 24 см, а не 24,3 см.
Кроссовки замечательные, легкие, удобные, яркие. Подошва кажется дубовой, но это не так, в носке хорошо гнется, заломов не оставляет. Хорошо держат пятку- это их огромный плюс, на ноге не чувствуются. Возможно недостаточно амортизации, но ногам легко и удобно. Утверждаю смело потому что потом себе заказала такие же чёрные. - Павлусь Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 40
Хороші мешти
- Корниенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Класні. Легенькі, зручні. Побачимо в носці)
- Юрій П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40
Дитині подобаються. Батькам теж, бо чорні) Рік відносили 39.5. Тепер купили 40.