- Иван И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40. Колір: Чорний
У ребенка размер м подошла Lка купальник хороший качественный.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 42. Колір: Темний синій
Якісно пошитий, але є моменти
- Переваги:
- Якісно пошитий
- Недоліки:
- Дуже тонка тканина, зовсім без підтримки в грудях. Дивне рішення з замочком
- Мельник Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 36. Колір: Темний синій
Не сподобалася тканина
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Чорний
Размерная сетка на этот товар не соответствует действительности. И если вы покупаете этот купальник и он вам не подходит - то возврат не возможен. Советую избегать покупок купальника в этом магазине, вы просто выбросите деньги
- Переваги:
- Недоліки:
- Размерная сетка не имеет ничего общего с реальностью, вернуть нельзя. Выброшенные деньги
- Юлія Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 38. Колір: Чорний
Розмір підійшов. Ношу М. Тканина досить незвична, але до тіла прриємна. Сидить гарно. Повністю задоволена.
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Стрічка на застібці могла би бути гарнішою)))
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 42. Колір: Синій
Дуже шкодую що купила. Дуже маломірить, хоча купила на розмір більше свого звичайного розміру (купила xl). Він тисне і замалий. Плавати в ньому буде нереально.
- Переваги:
- Недоліки:
- Маломірить дуже
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 38. Колір: Чорний
Ношу S в основном, взяла М после прочтения отзывов. Ткань практически не тянется. Выглядит очень красиво, покупкой довольна.
- Переваги:
- Качественный пошив
- Недоліки:
- не нашла
Відповідність розмірній сітці
Замале
- ЛеяПродавець: Rozetka. Розмір: 40. Колір: Темний синій
Розмірна сітка відповідає. Для басейну- ідеально. Тканина легка й тонка. Майте на увазі, що для грудей немає ні підтримки, ні чашечок. Взяла розмір 40, бо думала що маломірить. Думаю, 38 теж би на мене норм сів (84-74-100)
- Переваги:
- Легкий, спортивний, технологічний