Відгуки покупців про Навушники Bluetooth WALKER WTS-60 ENC Black
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Відправили швидко , якістю звуку і ціною дуже задоволений
- Продавець easytell
Доброго дня! Дякуємо за ваш приємний відгук. Нам дуже приємно знати, що навушники виправдали ваші очікування. Нагадуємо, що гарантія на них становить 24 місяці. Якщо знадобиться допомога чи консультація - завжди будемо раді вам допомогти!
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Отже, пройшов деякий час з придбання і що я можу сказати.
Звук ну дуже хороший, неймовірний за таку ціну; добре сидять в вухах, не випадають; гучність добряча. На цьому позитив мабуть і закінчується.
Дуже чутливі сенсори, вони ж і глючні. Коли навушники вже трохи розряджаються то сенсори починають скаженіти і «викликають» сірі, що мені особисто не дуже подобається, бо сірі їм точно не допоможе.
Загалом як бюджетний варіант непогані, але я трохи намучалась з ними.
Хочу окремо відмітити підтримку магазину (вирішували питання поломки/несправності)
Загалом можна придбати, але треба розуміти ці нюанси з сенсорами (може саме тицяти на паузу, відкривати якісь вікна і тд, не знаю як це працює, але нервує)- Переваги:
- Ціна, якість звуку
- Недоліки:
- Глючні
- Продавець easytell
Тетяна, вітаємо. Дякуємо за ваш відгук щодо навушників WALKER WTS-60 ENC black. Ми цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом. Сенсорне керування у цій моделі дійсно чутливе, що забезпечує швидку реакцію на дотики та зручність у користуванні. Водночас, якщо така особливість викликає дискомфорт, ми готові розглянути варіант обміну на іншу модель. Нагадуємо, що на техніку Walker діє гарантія протягом 24 місяців. Сподіваємося, що навушники й надалі даруватимуть вам якісний звук та комфорт, а ми завжди раді допомогти у разі потреби.
- Захар О***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Підключаються автоматично, дуже зручно.
- Продавець easytell
Дякуємо за ваш приємний відгук!
Ми раді, що навушники виправдали ваші очікування. Якщо у вас виникнуть запитання — завжди будемо раді допомогти. Гарантія на Walker 24 місяці!
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Підходять і для айфона, і для андроїда, без проблем підключились.
- Продавець easytell
Дякуємо! Насолоджуйтесь використанням навушників.
- Сара Я***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Легкі та компактні, кейс зручно носити з собою.
- Продавець easytell
Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалася легкість та компактність навушників. Насолоджуйтесь використанням!
- Люба Р***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Доброго дня сон замовлення номер 841850447 замовляла 19 лютого 25 року ,зараз проблема в тому що швидко розряджаюиься .
Чи можна замінити їх ?- Переваги:
- Хороший звук
- Недоліки:
- Написала вище
- Продавець easytell
Люба, доброго дня!
Нам дуже прикро, що у вас виникла така ситуація. Ми вже зафіксували ваше звернення та передали його менеджеру для уточнення деталей. Найближчим часом з вами зв’яжуться, щоб уточнити інформацію та узгодити оптимальне рішення.
Також нагадуємо, що гарантія на продукцію Walker становить 24 місяці.
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: White
Прийшли зарядженими, зняла плівочки захисні і насолоджуюсь звучанням. Зроблені з якісного пластику, приємно у руках тримати!
- Продавець easytell
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що товар відповідає вашим очікуванням.
Нагадуємо, що він має 24-місячну гарантію. Якщо виникнуть питання чи потреба у допомозі - ми завжди поруч!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Купував для себе. Зручні, компактні. Довго тримають заряд. Якісний звук.
- Переваги:
- Дешеві та якісні
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець easytell
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені.
Нагадуємо, що на товар діє гарантія 24 місяці. У разі потреби — звертайтесь, ми завжди на зв’язку!
- Вадим О***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: White
Не заряжаються после недели пользования от редкости сами по себе заряжаються и денёк можно походить
- Продавець easytell
Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про вакуумні навушники ТМ Walker.
Нам шкода, що виникла ситуація із заряджанням — ми уважно ставимось до подібних звернень і зв’яжемось із вами, щоб уточнити деталі та надати подальшу допомогу у вирішенні питання.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Проблему з непрацюючим сенсором вирішили по гарантіі за 3 дні. Продавець ввічливий , без проблем замінив навушники з проблемним сенсором на нові.
Ще з корисного .
Знайшов нову функцію сенсора -регулювання гучності .
Троєкратне доторкання до лівого - - зменшення гучності, а до правого - збільшення гучності .
В інструкції цього нема .- Продавець easytell
Дякуємо за теплі слова!
Приємно знати, що проблема вирішена. Бажаємо вам приємного користування!
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Хороші навушники, відносно ціни достойні.
Купувала для батька,він задоволений)- Переваги:
- Хороші відносно ціни
- Недоліки:
- Треба звикнути до сенсору( скидував дзвінок перші рази)
- Продавець easytell
Дякуємо, що поділилися враженням!
Користуйтесь із задоволенням і звертайтесь, якщо буде потрібно!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Звук якісний. Але на правому навушнику спочатку почались сбої роботи сенсора, а потім сенсор зовсім перестав працювати. Інколи допомогало поставити навушники у базу та
перепідключення , а тепер сенсор правого навушника помер зовсім.
Пропрацював цей прилад усього десь пару тижнів.- Продавець easytell
Олександр, доброго вечора. Прикро, що у вас сталась така ситуація. Передали ваше звернення менеджеру. Завтра протягом дня зв'яжемось з вами для уточнення деталей. Нагадуємо, що гарантія на пристрій складає 24 місяці
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Приятные впечатления. Сенсор управления работает четко, качество звучания также на уровне, микрофон при разговоре работает хорошо, приятный бонус голосового сопровождения при подключении. Вообщем, никаких минусов
- Переваги:
- Цена, качество, звучание, микрофон
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Продавець easytell
Вітаємо!
Дякуємо за ваш позитивний відгук. Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.
Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Дуже класні, але сенсор на правому навушнику перестав працювати через тиждень ((
- Переваги:
- Хороший звук і гучність, баси
- Недоліки:
- Спочатку сенсор був занадто чутливий, а потім перестав працювати через тиждень… вигорів на роботі
- Продавець easytell
Тетяно, вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що виникла така ситуація з сенсором. Причин може бути кілька, але ми постараємось швидко розібратись і допомогти.
На продукцію Walker діє гарантія 24 місяці.
Ваш запит уже передано менеджеру — сьогодні з вами зв’яжемось, щоб уточнити деталі та знайти найкраще рішення.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Все хорошо было бы, если бы правый наушник работал, левый валит на все бабки, а правый молчит, хотя индикаторы все горят
- Переваги:
- Громкие, цена
- Недоліки:
- Правый не воспроизводится
- Яна В***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Користуюсь вже місяць, дуже гарні. Звук супер. Заряд тримає десь 15 годин
- Продавець easytell
Доброго дня! Раді, що ви залишилися задоволені. Дякуємо за довіру — завжди до ваших послуг!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: White
Зручні, гарне та комфортне звучання, доволі швидко підключились до телефону. Згодом придбав «блютуз-адаптер» для ПК, тепер користуюсь ними і за компʼютером. За свою ціну реально топ. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Зручні, гарне звучання, гарні баси, добре тримають заряд.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець easytell
- Ольга М***
Підкажіть, будь ласка, який блютузадаптер Ви купували.
- Олександр П***
посиланняBluetooth адаптер Erston Bluetooth 5.3
- Гарбовська в***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: White
замовляла білі, дуже сподобались. Гарно тримають заряд, мікрофон не ловить сторонні звуки для співрозмовника. З вух не випадають, компатні, стильні, зручні, сенсорне управляння працює. Звук чудовий, гучність як раз норм. Рекомендую!
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Навушники супер,дуже сподобалися,рекомендую
- Переваги:
- Звук,гарно тримає акумулятор та дуже зручно сидять у вухах
- Недоліки:
- За весь час використання не помітив
- Продавець easytell
- олійник в***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: White
Зручні, компактні. Довго тримають заряд
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: White
Біленькі, крутенькі, класні, звук чудовий. Кабель працює як треба. До айфона під'єднались без проблем! Чистий звук і гарна ціна!
- Переваги:
- Чистий звук
- Тарас В***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: White
Одним словом ці навушники - то любов з першого звуку! Звук - просто бомба, баси качають))) Підключилися по Bluetooth миттєво, ніяких тобі глюків. Заряд тримають довго, можна цілий день музику слухати. І ще, вони такі класні на вигляд, і в вухах сидять як рідні, навіть запасні насадки є.
- Переваги:
- Звук - просто вогонь!
- Продавець easytell
- Антон В***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Супер продавец, заказываю не первый раз и надеюсь не последний)
- Переваги:
- Звук отличный, качество тоже супер, самое главное при разговоре не передавали внешние шумы улицы и собеседники не жаловались на то что меня плохо слышно.
- Недоліки:
- Не были замечены.
- Продавець easytell
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Якісний звук задоволений покупкою все ок
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black
Навушники дуже сподобалися,дякую
- Переваги:
- Гарний звук,довго тримає акумулятор