Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Навушники WALKER H715 з роз'ємом Type-C Black

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Марго Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Хороші навушники як на свою ціну, зручні, не випадають з вух, звук середній, рекомендую.

Вдячні за ваш відгук!
      Нам надзвичайно приємно знати, що товар виправдав ваші очікування і приніс задоволення від покупки.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Навушники хороші, в вухах сидять добре, мікрофон хоть і приглушений але це було очікувано. Мінуси є, хоч і незначні але все ж є. Також звук в цих навушників дуже сильно відрізняється від звичайних навушників для телефонів з роз'ємом 3.5мм.

Переваги:
    Хороші баси в музиці, зручно сидять у вухах, гарний дизайн.
    Недоліки:
    Звук ніби в пустому металевому приміщенні, лівий навушник трішки слабше грає але це можна виправити якщо трішки погратися зі звуком.
    • Продавець  easytell

Володимире, доброго дня.
      Раді, що ви загалом задоволені навушниками. Звертаємо вашу увагу, що динаміки тут не надто великі - 12 мм, проте вони забезпечують досить приємні й виразні баси. Водночас їхня глибина обмежена, що є характерною рисою внутрішньоканальних моделей. Бас звучить насичено й комфортно для щоденного використання. Якщо ж причина у якості звуку інша — ми готові перевірити товар особисто. На пристрій діє гарантія 24 місяці.

• Святослав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Попрацювали перший день ,на другий день мікрофон не працює кожні 10 секудн зникае звук,вирішив що щось з телефоном взявь інший,а там теж звук зникак після 2 хвилин

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ANP. Колір: Black

Г*****е редкое …

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: ANP. Колір: Black

Хороший звук, удобное крепление.

Переваги:
    Надёжно крепятся, хорошее звучание.
    Недоліки:
    За такую цену их нет.
  • Владислав Х***
    Відгук від покупця. Продавець: A&G store. Колір: Black

Топ за свою ціну

• Сергій Ф***
  • Тетерюк А***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Шикарні навушники! Працюють адекватно, звук - гарний! Доречі, товар доставили вчасно, ще й зробили переадресацію на моє прохання, за що - окрема подяка!

Переваги:
    Звук!
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  easytell

Дякуємо! Нам дуже приємно отримати позитивний відгук:)

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

За свою ціну дуже класні навушники, звісно, звук трішки відрізняється від звуку з динаміку, більше чутно музику, але мені навіть це подобається! Сидять зручно, всі кнопки працюють коректно

• Продавець  easytell

Дякуємо! Нам дуже приємно отримати позитивний відгук:)

• Вікторія С***

На жаль, після декількох місяців не активного використання, з'явилась проблема. Слухати музику стало можливо тільки перші 2-3 хвилини після підключення, після з'являється рипіння та пульсуючий писк, причина цьому невідома, ззовні навушники цілі, з водою не контактували, без пошкоджень. Бюджетні і на короткий час вийшли:(

• Беляева Е***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Хорошие наушники при такой стоимости. Быстрая доставка

Недоліки:
    не выявлено
    • Продавець  easytell

Ми дуже вдячні Вам за відгук! :)

• Сергій К***

Гучні

Переваги:
    Недорогі
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  easytell

Дякуємо за відгук! :)

• Давід
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

наушники хорошего качества, на свои деньги, отправили быстро
    недостатков не обнаружено за это время использование.

Переваги:
    Якість
    • Продавець  easytell

Дуже вдячні Вам за відгук :)

• Лілія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Навушники просто чудові, дуже добре грають, зручні, хорошої якості, рекомендую

Переваги:
    Зручні, гарне пакування
    • Продавець  easytell

Дякуємо за відгук:)

• Луиза Г***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Навушники дуже класні. Гарне чисте звучання. Також дуже зручна форма самого вушка. Дякую

Переваги:
    Якість звуку та використання
    Недоліки:
    Не побачила
    • Продавець  easytell

Дякуємо за відгук, та високу оцінку! :)

• єлизавета ш***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

чудові навушники гарний об'ємний звук, зручно почуваються у вухах

Переваги:
    ціна, зручність, якість звуку і мікрофону
    Недоліки:
    не можна перемикати пісні кнопкою
    • Продавець  easytell

Вітаємо, Єлизавето!
      Дякуємо за Вашу гарну оцінку та детальний опис Ваших вражень від користування продукцією Walker. Проте ми не можемо залишити без уваги Ваше зауваження щодо однієї з функцій навушників. Відповідний відділ провів тестування функції перемикання пісень з кнопки. За результатом ми повідомляємо, що дана функція працює коректно. Некоректність в роботі Ваших навушників може бути пов'язана із особливостями плеєра або інших програм, встановлених на Вашому пристрої. Якщо бажаєте, ми готові зробити заміну навушників. Для цього Ви можете звернутись до нас через Замовлення в особистому кабінеті.

• Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Бажано перевіряти перед покупкою на сумісність з телефоном.

Переваги:
    Звук добрий
    Недоліки:
    Телефон Blackview n6000 ФМ радіо їх не бачить, плеер працює.
    • Продавець  easytell

Вітаємо, дякуємо що звернули на це увагу. Наші спеціалісти провели тестування і дійши висновку: дані проблеми з радіо можуть виникнути через оновлення або інше програмне забезпечення на телефоні. На інших телефонах даної проблеми не виявлено.

• Євген З***

Підкажіть, будь ласка, чи знайшли Ви навушники які FM-radio бачить?

• Андрій Б***

Навушники XO EP25 Type-C, ці телефон бачить, ФМ працює, але звук як з відра.