Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Смарт-годинник Canyon SW-69 "Jacky", Green/Orange (CNS-SW69BG)

Оцінка користувачів 4/5
  • Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: White-Light Blue

Дуже швидко розряджається. Мала моделі значно дешевші, і заряд тримали по 4-5 днів, тут на 1,5 дні. Є режим енергозбереження, але він сам по собі відключається.

Недоліки:
    Дуже швидко розряджається

Добрий день, Юліє! Дякуємо за зворотний зв’язок. Прикро, що виникла така ситуація. Заявлений час автономної роботи цієї моделі – до 4 днів у режимі інтенсивного використання. На тривалість роботи акумулятора впливають такі чинники, як яскравість екрана, частота вимірювань, активність сповіщень та інші налаштування. При активному використанні час роботи може скорочуватися.
      Для того щоб розібратися у Вашій ситуації та допомогти в її вирішенні, рекомендуємо звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника посилання або написати нам у WhatsApp посилання чи в Telegram посилання та надати більше інформації щодо роботи та умов використання годинника. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

• Олеся Д***

Завис шагомір, нічого не допомагає. Прошу повернути гроші або замінити

Добрий день, Олесю! Дякуємо за зворотний зв'язок. Для того щоб розібратися в ситуації, нам потрібно більше інформації. Будь ласка, зверніться до служби підтримки на офіційному сайті виробника посиланнята надайте більше деталей щодо налаштувань та роботи годинника. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

• Степаненко Г***

Дякую за швидкість

Вітаємо Вас, Галино! Ми вдячні за те, що Ви зупинили свій вибір на продукції Canyon. Бажаємо тривалого та комфортного користування!

• Анастасія А***

Дуже гарний годинник

Вітаємо Вас, Анастасіє! Дякуємо, що надали перевагу нашому бренду та поділилися враженнями. Бажаємо комфортного користування та лише позитивних вражень!

• Рокси В***

Дійсно водонепроникні, Усе працює у штатному режимі своєї роботи. надмірно не писала відгук поки тестувала. Зарядку батареї вистачає десь на неділю активного споживання.
    Рекомендую до придбання. якщо вам потрібна надійність та стійкисть у роботі годинника. Цей не підведе)))

Якщо чесно то я буда впевнена що вони потонуть та вимкнуться алє ні. Дуже вражена та рекомендую

Переваги:
    Дуже гарний стильний та зручний годинник
    Недоліки:
    замало циферблатів та не можливо робити кастомізацію циферблату (тільки заздалегидь встановлені у додатку) та немає звуку

Вітаємо Вас! Дякуємо за розгорнутий відгук. Нам дуже приємно, що ця модель годинника від Canyon прийшлася Вам до вподоби і залишає позитивні враження. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: Blue-Yellow

Гарний годинник. Користуючись два дні, можу сказати,що усе супер, окрім акумулятора. Якщо користуватися лише як годинник,то вистачить мабуть на тиждень,а так мабуть на 2-3 дні при інтенсивному використанні (це при використання майже усіх функцій).

Переваги: Ціна, збірка, вигляд, функціонування, захист від води ( приймав душ з нами і навіть купатися).

Недоліки: тримають тиждень.

Переваги:
    Дуже багато. Добра збірка, захист від води ( спокійно можна купатися. Перевірено). Тримають тиждень заряд. Сенсорні, сенсор від калібруванний добре. Гарні,зручні, рімінець на магнітах(дуже зручно)
    Недоліки:
    Тримають тиждень

Вітаємо Вас, Павло!
      Дякуємо за розгорнутий відгук. Нам дуже приємно, що ця модель годинника від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Щодо заряду, час роботи в режимі звичайного використання: до 9 днів, а в режимі інтенсивного використання: до 5 днів (під активним використанням мається на увазі, наприклад: жести увімкнено (дійсно з 8:00 до 22:00), підняття зап’ястя, щоб підсвічувати екран 200 разів на день; 50% яскравості; моніторинг пульсу в режимі реального часу кожну 1 хвилину; отримання та відображення 200 сповіщень на день, 1 тривога на день, 90 хвилин вправ на тиждень; сон з годинником для моніторингу сну; всі інші налаштування за замовчуванням). Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Павло М***

Переваги:
    Ціна, збірка, вигляд, функціонування, захист від води ( приймав душ з нами).
    Недоліки:
    Акумулятор
  • Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: Green-Orange

Простий, але водночас функціональний годинник на кожен день. В користуванні 1 день, ще ознайомлююсь з повним функціоналом.

Переваги:
    Легкий, відносно недорогий з основними функціями для повсякденного використання
    Недоліки:
    За свій бюджет - відсутні

Вітаємо, Михайло!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель годинника від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Людмила Г***

Дизайн годинника мені дуже сподобався.
    Але датчики не вірно майже все вимірюют. Кроки, температуру, тай з телефоном довго з'єднується після відключення

Переваги:
    Гарний дизайн, простий у використанні.
    Недоліки:
    Мало тримає заряд.

Вітаємо Вас, Людмила!
      Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель годинник від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Звертаємо увагу, що годинник не є спеціалізованим пристроєм, а виміряні показники не є медичними. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації! Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Сергій

У користуванні тиждень. Брав у першу чергу для перегляду сповіщень і підрахунку кроків.
    Сповіщення зручніше читати ніж на МіБенд3, але складається враження, що тут не всі доходять. Помоніторю далі.
    Заряджав у п'ятницю ввечері, а у середу лишалося 30% й з'явилося сповіщення про це.
    У душі "грає" всіма можливими режимами. Якогось блокування екрану не знайшов.
    Великих вимог не мав, але чергове скидання налаштувань насторожує.

Переваги:
    Гарний, компактний, функціональний
    Недоліки:
    Вже двічі за 2 дні злітає стиль екрану й інформація про кроки

Добрий день, Сергій!
      Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланнята надати фото/відео роботи годинника. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

• Вадим Б***

А де можна купити зарядний пристрій ? Не зміг знайти
    Хочу купити додатковий зарядний пристрій

Переваги:
    Все більш менш нормально працює за свої гроші
    Недоліки:
    тиск та температура на це не орієнтуйтесь

Добрий день, Вадим!
      Дякуємо за відгук. Ми цінуємо наших користувачів і реалізували зручну можливість придбати зарядний пристрій до смартгодинників, і тому ви можете звернутись за ним у сервісний центр. Найближчий сервісний центр ви можете знайти за посиланням посилання
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.