Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Розумна Wi-Fi-розетка PM-14 Smart 2 шт з таймером обліком витрати енергії та керуванням через додаток 16А

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Сподобалося, усе працює відмінно!

Переваги:
    Робе справно!
    Недоліки:
    Не виявлено!
  • Роман .***

Все ок.

• Денис А***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Прийшло швидко, в комплекті 2 розетки, підключив до стандартного додатку і вивів в Google Home.
    Все працює добре

• Сергій

Працюють добре

Переваги:
    Дві розетки в комплекті
  • Інна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Корисний комплект, конектиться добре.

• Роман Л***

Працює та і добре

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Все працює чудово, розетка супер!

Переваги:
    Легко підключається, працює відмінно
    Недоліки:
    Не великий нюанс, працює тільки з Wi-Fi 2,4 гігагерц
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Усе працює добре. Підключив через розетку бойлер і налаштував таймер. Спочатку було трохи страшно підключати такий потужний прилад, але розетка без проблем витримує навантаження й узагалі не нагрівається. Оскільки в мене встановлений лічильник «день-ніч», виставив увімкнення бойлера на потрібний час. Тепер розетка допомагатиме економити на електроенергії.

У застосунку дуже багато різних налаштувань, тому спочатку складно зрозуміти, за що відповідає та чи інша функція. Додатково ускладнює налаштування те, що застосунок перекладений не повністю — частина меню та написів залишилася англійською мовою. Але всі потрібні мені функції я знайшов швидко й повністю налаштував розетку приблизно за 15 хвилин. Тепер усе працює як годинник!

Особисто для мене найкориснішими функціями є таймер увімкнення та вимкнення, а також можливість у реальному часі бачити, скільки електроенергії споживає підключений прилад. Решта можливостей, як на мене, більш ситуативні.

Покупкою задоволений. Також добре, що в комплекті одразу дві розетки, хоча застосування для другої я поки що не придумав.

Переваги:
    Витримує навантаження бойлера, не нагрівається, має таймер, дистанційне керування та показує споживання електроенергії в реальному часі.
    Недоліки:
    Застосунок спочатку здається перевантаженим налаштуваннями, а частина меню та написів не перекладена українською мовою.
  • ярослав ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Хороші,підключились з першого разу.

• Ярослав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

За свою ціну чудовий набір. Автоматичне вмикання та вимикання працює чітко, додаток простий і зрозумілий, користуватися дуже комфортно.

• Дмитро А***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Якість хороша, корпус міцний. Зручно, що в комплекті одразу дві розетки — одну встановив на кухні, іншу в кімнаті.

• Іван Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Хороший варіант для розумного будинку. Розетки швидко підключилися до Wi-Fi, а дистанційне керування дуже виручає, коли не вдома.

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Сподобалось, що можна контролювати споживання електроенергії. Використовую для різних приладів, працює без нарікань.