Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Макрель по-королівськи Рибацька Артіль в томатному соусі 230 г

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Алла Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 230

Хочу змінити свій відгук,консерва постояла годинку в холодильнику і зовсім змінила свій смак,не гірчить приемний солодкуватий присмак,гарні кусочки в баночці, рекомендую

Переваги:
    Смачна
    Недоліки:
    Темновате желе
  • Алла Ч***

Не можу сказати,що не смачна,але якийсь дивний присмак и заливка як желе сильно темного кольору,скоріш сіро чорного,аж їсти страшно і смакує трохи як креветками ,коли вариш,я замовила 5 баночок,то більше не буду замовляти,а ви пробуйте,у кожної людини свій смак.Дякую .Точно не викину,їсти можно.

Переваги:
    Натуральна рибка
    Недоліки:
    Темне желе і незрозумілий присмак
  • Сергій К***

Смачно. Швидкість доставки товарів.

• Дмитро П***

Це дуже смачно. Не очікував, що буде настільки класно.

Недоліки:
    Швидко закінчується
  • Марина Ч***

Посылка пришла быстро, замечательно упакована, благодарю магазин и продавца. Всем рекомендую.

Переваги:
    Вкус, цена и качество консервов этого продавца.
  • Віталій К***

Много и вкусно

• Вадим Б***

Чудовий смак, дуже сподобалось!