Відгуки покупців про Навушники Razer Hammerhead True Wireless X Black (RZ12-03830100-R3G1)
Є в наявності
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: igoods+. Колір: Black
Нікому не рекомендую даний магазин! Навушники прийшли несправні, з магазином прийшлося вести дуже довгий та важкий діалог для їх повернення, а за повернення коштів я взагалі мовчу. Нікому не рекомендую зв'язуватися з даним магазином. Дуже некомпетентний та не клієнтоорієнтований продавець.
- Леонід В***Відгук від покупця. Продавець: CoolGamer. Колір: Black
Гарний товар
- Сергій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Ділюся своїм враженням про ці навушники.
На жаль через пів року використання почав періодично вимикатися лівий навушник. Я чесно його клав в кейс і він перезапускав їх і все працювало далі. А ось нещодавно на зарядці 90% він просто вимкнувся і на цьому все закінчилося. В ітозі лівий навушник не працює , а з правим все добре.
Щодо цієї проблеми пишуть і на офіційному сайта Razer.
Навушники здав на сервіс, поки що чекаю рішення.- Переваги:
- Гарний вигляд, звук.
- Недоліки:
- Виходить з ладу один із навушників
- Сергій Ц***
І так. продовження. Навушники повернули з припискою "дефектів не виявлено".
Один день вони пропрацювали чудово, а на наступний день знову потух лівий навушник.
Це якась магія. Що не так з ними? Я вже не розумію...
Спробую пару днів їх не чіпати, якщо так і не запрацює здам знову на сервіс. - Сергій Ц***
Щойно оглянув детальніше навушники. Бо нажаль переглядати в магазині на стільки детально не було можливості.
Нажаль мій зір не позволяє на стільки малі деталі бачити.
Я так розумію ремонт роблять же безпосередньо не сама компанія Розетка, а інші представники. Тому я не можу сказати що саме Розетка це зробила. Але, є одне але.
Є факт того що навушник вскривали і навіть залишили пошкодження і сліди клею також помітні.
То чому в акті ніде не вказано що був виконаний ремонт? Тепер я так розумію вже можуть приписати той факт що наче воно вскривалося і відповідно просто знімуть гарантію?
Чи є можливість все таки допомогти розібратися?
- Краєвська Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купила наушники RAZER Hammerhead True Wireless X Black (RZ12-03830100-R3G1) 20.07.2022 року.. Перестав працювати один навушний, але при цьому змінилась загальна якість звучання і в другому навушнику (значно тихіше в порівнянні зі звучанням на момент покупки). Віддала товар по гарантії до сервісного центру ще 05 грудня 2023 року. Вже двічи мені повертали товар, де в акті написано, що товар пройшов тести працездатності і виріб має робочий стан, дефектів не виявлено. При цьому навушники НЕ ПРАЦЮЮТЬ. Це підтвердив двічи менеджер Розетки, який видавав мені навушники після повернення їх з сервісного центру. Написала заяву про повернення мені коштів за неякісний товар. Кошти досі не отримала. Навушники як мені відповіли, знов направили до сервісного центру. Вже пройшло 2,5 місяці. Таке відчуття, що РОЗЕТКА хоче дочекатися поки у товара закінчиться гарантійний термін. Прошу відреагувати на мою заяву і повернути мені кошти за товар неналежнлї якості, бо за цей час я встигла придбати інші навушники, значно дешевші і якісніші.
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Непогана якість. Придбано на подарунок. На мою думку вартість завищена
- Переваги:
- Непогана якість та звучання.
- Недоліки:
- При розмові по телефону тиховато чутно співрозмовнику. Відсутність шумозаглушення.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники дуже якісні та круті.
- Переваги:
- Гарне звучання
Зручні
Ціна - Недоліки:
- Любченко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Полностью соответствует описанию, выглядят круто, светятся, полностью справляются со своей задачей
- Переваги:
- Спустя пол года нету проблем с зарядкой, кейс закрывается нормально, люфта нету, со всем справляются, звук нормальный
- Недоліки:
- Если хотите купить наушники, покупайте ваакумные, эти давят и натирают уши если больше 40мин ими пользоватся, очень не приятные ощущения, музыка продолжает играть когда прячешь в коробку оба наушника
- Василь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь пів року працюють як нові зарядку тримають відміно сидять досить добре не раз падали нічого не сталось лише кілька подряпин в цілому відмінний товар за ці гроші
- Переваги:
- Чудова якість звуку, не погані матеріали, гарний дизайн і непогана автономність.
- Недоліки:
- Не виявив
- АвгустВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Они постоянно выпадают , даже с накладками , ну такую цену можно было бы убрать деффект
- Переваги:
- Звук, микро , внешний вид
- Недоліки:
- Выпадают с ушей
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В цілому гарні навушники.
Приблизно через місяць користування лівий навушник перестав заряджатись!!- Недоліки:
- Лівий навушник перестав заряджатись
Представник постачальникаДоброго дня. Шкода, що Вам довелося зіткнутись з негативним досвідом використання.
На навушники діє гарантійний термін 24 місяці, рекомендуємо звернутись в сервісний центр для безкоштовного обслуговування: посилання- Влад Я***
Прочистіть контакти (в корпусі та на навушнику), коли будете засновувати навушник у корпус трішки прижміть його в корпус
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: LimonShop. Колір: Black
Ситуація наступна: зламався лівий навушник, сервісні центри вказані в гарантійці липові та не співпрацюють з магазином LimonShop. Тим самим позбавили мене можливості гарантійного ремонту. Представник магазину запропонував відправити навушники разом з документами по НП в Тернопіль часній особі. Які гарантії того, що вони не привласнять собі товар?
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пользуюсь наушники около месяца на почти регулярной основе, сильных нареканий нету. Единственное звук, за такую стоимость мог быть получше, как по мне. НО, звук можно конкретно так подкачать: во-первых силиконовые накладки из комплекта(они хорошо влияют на посадку наушников, если вам не больно- рекомендую их использовать), во-вторых эквалайзер усиления баса в razer audio(возможно пользовательский можно и лучше сделать, но этот вполне неплох)
- Переваги:
- Хорошая автономность
- Недоліки:
- Со звуком разобрался спустя месяц
- Никита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не делайте выводы с одного коментария , первый раз делаю возврат на розетке за многие годы Если получить товар без дефектов - он вас порадует
- Переваги:
- Как на ушники за 3к не плохо сделаны, звук достойный , дизайн и качество
- Недоліки:
- Вернул в день покупки потому как правый наушник фонил даже без музыки при этом левый идеально работал
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
28го червня було придбано навушники, не пройшло і двох місяців, як перестав працювати правий навушник, не реагує на зарядку ніяким чином
- Переваги:
- Якість звуку, як і мікрофона на висоті
- Недоліки:
- Перестав працювати на другий місяць роботи
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники хорошие .Купил их 08.07 недавно ,спустя месяц наблюдается такая картина .Сегодня утром вынул с кейса наушники и услышал то что правый наушник не подключился .Провозился с ним я целый день и толку ноль ,уже всё перепробовал что можно было .Но в итоге видно что он просто горит и всё ,он заряжен .Выключаться не хочет ,просто горит индикатор на сенсоре и тишина .Буду возвращать по гарантии!
- Недоліки:
- Завис правый наушник .
- Руслан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники класс!Син дуже задоволений!!
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники не сопрягаются межу собой. Приложение пишет что неправильная пара наушников. Приходится вручную выбирать один из наушников в фазу воспроизведения звука, за счёт этого один громче работает второй тише.
На навушники діє гарантійний термін 24 місяці, рекомендуємо звернутись в сервісний центр для безкоштовного обслуговування: посилання- Дмитрий Т***
Отправил на диагностику. Жду ответа
- Дмитрий Т***
Заменили товар. В этот раз все отлично
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Замовляли дані навушники для сина. Замовлення забрали 2 липня. Спочатку працювали гарно. Через тиждень користування майже перестав працювати лівий наушник. Сенсор працює, а звук з'являється через пів години після підключення до пристрою. Навушники не падали та не контактували з водою. Підкажіть будь-ласка чи можливий обмін? або що робити в даному випадку?
- Переваги:
- Мінімальна затримка. Зручні. Класні.
- Недоліки:
- Непрацює лівий навушник. Тихий звук.
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нарікань нема
- Переваги:
- Працюють
- Роман Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Сегодня забрал наушники. Ожидания были смешаные. Но все таки они меня порадовали!) Хороший звук, в ухе сидят нормально, удобно. Материал как и кейса, так и самих наушников поразил. Крышка кейса не болтаеться, все надёжно. Посмотрим как они себя дальше покажут!)
- Переваги:
- Хороший звук. Удобные. Качество материала
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Роман Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
- Переваги:
- Хороший звук. Удобные. Качество материала
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Віддав у сервісний центр,ще до війни.
Якось встиг додзвонитися на гарячу лінію,мені сказали що можлива затримка через ситуацію в країні.
Але ж затримка не має становити більше 4х місяців...- Переваги:
- Звук якісний,глибокий...
- Недоліки:
- Через місяць не дуже активного користування почалися проблеми із одним з навушників(перебої,поганий звук,тихо грає...)
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороші навушники
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все нравиться но отошла кришка (где знак razer)
- Нікіта Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Спочатку при першому відкритті та тесту навушників здалося що один з навушників працює трошки тихіше, але тоді не надав цьому значення. Взагалі ношу лише один навушник. З часом правий навушник став дуже тихим. Хотів здати у ремонт, але зв'язку з воєнним станом неможливо зв'язатися з розеткою.
- Переваги:
- Гарне звучання
- Недоліки:
- Правий навушик працює дуже тихо
На навушники діє гарантійний термін 24 місяці, рекомендуємо звернутись в сервісний центр для безкоштовного обслуговування: посилання- Дмитро Л***
Привіт, я як користувач блютуз наушників, постійно ними користуюсь. І у всіх навушниках є така проблема що з часом звук тихіше. Але це не проблема в наушнику а в сітці яка скоріше за все забилася сірою. Спробуйте її почистити голкую. А бож якщо є така можливість зняти цю сітку повністю. Але робити цього не рекомендую.
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Непогані наушники досить якісний матеріал у вусі не відчуваються тому спочатку думав що будуть вилітати але ні все нормально тримаються досить не погано. По звуку гучність і чистість звуку не скажу що ідеальна, але хороша, задовільна.
- Переваги:
- Якість матеріалу звук, зручність
- Недоліки:
- Кришка занадто грубо закривається (гучно) розмір кейса досить великий
- Роман Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Очень понравились, задержка в игровом режиме идеальная, для шутеров супер, позиционирование в играх на высоте, рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Качество звук, задержка, позиционирование.
- Недоліки:
- Для долгих сессий не хватает заряда в игровом режиме
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь вже два дні і можу сказати що навушники не погані, спершу були не зручні але з часом звик, якщо надіти резинові накладки то дуже болять вуха.
- Переваги:
- Батарея, якісні матеріали навушників і кейсів, звук .
- Недоліки:
- В іграх фонить правий навушник, наче і дрібниця але бісить .
- Анатолій У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все працює
- Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники дуже удобні достатньо вистачає заряду, за ці гроші вони себе дуже добре оправдують , я дуже радий покупці.
- Переваги:
- Вони дуже добре сидять в твоїх вухах , звук дуже хороший, є своя програма
- Недоліки:
- Ніяких
- Геннадій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Прекрасні навушники за свою ціну (2к грн) заряд тримають доволі довго , але потрібно привикнути до будови наушників
- Переваги:
- Приємний мягкий звук і приємний кейс , мобільний додаток
- Недоліки:
- Трохи люфтить верхня кришка кейса
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Одразу після розпаковки, тільки вставив навушники у вуха почув не підключаючи до телефону почув як фонить лівий навушник, дуже неприємно, купував навушники від китайської Realme і небуло проблем, а тут Razer, я такого неочікував
- Переваги:
- Грають чудово, батареї вистачає надовго
- Недоліки:
- Постійно фонить лівий навушний
Представник постачальникаЗдравствуйте.
Сожалеем, что Вам пришлось столкнуться с негативным опытом пользования.