Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Туалетний папір Сніжна Панда Extra Care Superior 4 шари 32 рулони

Є в наявності

4.7/5
Оцінка користувачів 4.7/5
  • Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 4. Всього рулонів: 32

Це дійсно чотири шари? А що тоді дво- чи навіть тришаровий папір - тане на шкірі? Розумію, що конкуренція з турецьким папіром (який, до речі, теж останніми роками потоншав на... очах) і катастрофічне зниження купівельної спроможності широких прошарків нашого населення вимагає непопулярних заощаджувальних заходів, але ж така щільність уже небезпечно межує з порушенням прав споживачів.
    При цьому це все одно залишається, на мій смак, найкращою пропозицією за співвіднрошенням ціна / якість на вітчизняному ринку туалетного папіру в цій ціновій ніші. Папір білий, м'який, приємний для шкіри, має перфорацію. Проте це аж ніяк не преміум-клас, навіть з урахуванням вихованої десятиліттями й дуже зручної для виробників невимогливості українського споживача

Переваги:
    Білий м'який папір з перфорацією
    Недоліки:
    Дуже тонкий і нещільний

Добрий день, Вікторе! Дякуємо за Ваш детальний відгук!

Хочемо запевнити, що з моменту виходу лінійки Extra Care технічні характеристики щодо щільності паперу та довжини рулону в серії Superior залишаються абсолютно незмінними. Попри всі виклики та складні умови сьогодення, ми докладаємо максимум зусиль, щоб утримувати ці стандарти й надалі.

Саме тому Ваш коментар нас щиро здивував. Будемо дуже вдячні, якщо Ви напишете нам дату виробництва (вона зазначена на пакуванні) через форму зворотного зв'язку на сайті snowpanda.com.ua (у розділі «Контакти»). Це дозволить нам детально розібратися в питанні та перевірити контрольні зразки саме цієї дати. З нетерпінням чекатимемо на Ваше повідомлення!

• Евгений

качественная бумага, толстая и мягкая. Упаковка большая, имейте в виду.

Добрий день, Євгене! Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми раді, що висока якість та щільність чотиришарового туалетного паперу нашої торгової марки Вам до вподоби.
      Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!

• Оксана Ю***

Завжди купую тількі цій папір

Переваги:
    4 шари
    Недоліки:

Добрий день, Оксано! Дякуємо за Ваш відгук!

Ми раді, що чотиришаровий туалетний папір нашої торгової марки Вам до вподоби. Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!

• Ніна

Дуже низька якість паперу, він просто розсипається. Категорично не рекомендую

Недоліки:
    Низька щільність паперу

Ніно, доброго дня!
      Вдячні за Ваш зворотний зв'язок. Нам щиро прикро, що товар надійшов до Вас у такому стані.
      Будь ласка, напишіть нам через форму на сайті snowpanda.com.ua (розділ Контакти). Це дозволить нам особисто розібратися в причинах Вашого зауваження. Вибачте, що не виправдали Ваших очікувань! Чекаємо на Ваше повідомлення, щоб якнайшвидше виправити ситуацію!

• Марія С***

Висока якість за адекватну ціну. Мʼякий та міцний водночас

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:

Добрий день, Маріє! Вдячні за покупку та високу оцінку!
      Раді, що папір підійшов Вам за всіма характеристиками та порадував приємною ціною. Будемо щиро раді Вашим наступним замовленням!

• Маргарита М***

Приємний на дотик, не тонкий туалетний папір.

Доброго дня, Маргарито!
      Дякуємо за Ваш відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені якістю та комфортом нашого продукту!

• Михайло К***

Якість супер!

Переваги:
    Якість!
    Недоліки:
    Немає!

Добрий день, Михайле!

• Станіслав Д***

Дуже файний товар. Шукав заміну відомому турецькому виробнику, у якого ціна на його товар злетіла в космос. Практично ні в чому йому не поступається. Рекомендую особливо по смачній акційній ціні

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Роман М***

Класний папір. Низька акційна ціна. Ще й бонус був.

Переваги:
    Як на мене краще за папір Zewa deluxe
  • Володимир К***

Отличный товар

• Людмила Х***

Дуже чудова ціна за такий папір. На довго вистачає і якість відмінна

• Олена Ю***

Дуже якісна

• Оксана Ю***

Чудовий папір. Завжди купую тількі його

Переваги:
    4 шари
  • Юлія С***

Дуже якісний папір, ніжний та мякенький на дотик. Дуже зручна велика упаковка, завжди за приємною ціною зі знижкою. Рекомендую.

Переваги:
    Якісний папір
    Недоліки:

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук та рекомендацію.
      Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість нашого туалетного паперу. Раді, що великий формат упаковки та приємна ціна роблять покупку зручною та вигідною для вас.
      Користуйтеся із задоволенням, чекатимемо на ваші нові замовлення!

• Виталий Ф***

Гарний туалетной папір

Віталію, доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю нашого паперу.

Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

• Олександра О***

Рекомендую!

Переваги:
    4 слойный !
    Недоліки:
    Нет!
  • Ірина Г***

Гарний папір.

• Олег Н***

Хороший та м'який папір за вигідною ціною. Користуюся тільки цією маркою. Якість на відповідному рівні..

Переваги:
    Якісний та м'який папір
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олена С***

не відповідає дійсності, слої дуже тонкі

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    по факту 2х слойна

Добрий день, Олено! Дякуємо за ваш відгук! Хочемо запевнити, що продукція бренду «Сніжна Панда» виготовляється на сучасному обладнанні, де технологічний процес чітко контролює кількість шарів, тому невідповідність заявленим чотирьом шарам на виробництві виключена. Водночас ми розуміємо, що сприйняття щільності чи м'якості паперу може бути індивідуальним. Якщо у вас залишилися запитання або зауваження, просимо звернутися до нас через форму зворотного зв'язку на сайті snowpanda.com.ua (розділ «Контакти»). Дякуємо за вашу думку!

• Геннадий Б***

Не соответствует описанию.
    На упаковке написано 4 слоя,по факту 2.
    Вскройте продукцию,которую отправляете людям и сами убедитесь в мошенничестве.
    Не ожидал такого от розетки.
    Больше делать покупки у вас не буду.

Недоліки:
    Не соответствует описанию!
    Во всех цивилизованных странах это называется мошейничество.

Вітаємо, Геннадію! Дякуємо за зворотний зв’язок.

Хочемо зазначити, що ми вперше стикаємося з подібним наріканням. Технологічна лінія нашого виробництва виключає можливість невідповідності кількості шарів заявленим характеристикам.

Ми дуже відповідально ставимося до репутації бренду та якості продукції, тому просимо Вас звернутися до нас через форму на сайті snowpanda.com.ua (розділ «Контакти»). Це допоможе нашим фахівцям детально розібратися в ситуації. Чекатимемо на Ваше повідомлення!

• Людмила

Подобається туалетний папір цієї ТМ, зокрема цей дуже не поганий і ціна порівняно прийнятна.

Переваги:
    Співвідношення якість /ціна

Добрий день, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили співвідношення якості та ціни нашого продукту. Працюємо, щоб Ви отримували найкраще!

• Юрій П***

По акційній ціні ОК.

Переваги:
    Якісний.
    Недоліки:
    Немає.

Добрий день, Юрію! Дякуємо за відгук! Ми раді, що туалетний папір нашої торгової марки Вам до вподоби. Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 6. Всього рулонів: 48

Дуже зручне фасування. Хороша якість паперу. Рекомендую!

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Вітаємо, Андрію! Вдячні за Ваш вибір та позитивний відгук. Раді, що формат упаковки та якість стали для Вас зручним рішенням. Дякуємо, що рекомендуєте нашу продукцію!

• Тетяна

Заявлені 4 шари мабуть виготовлені по нанотехнології, бо у сукупності схожі на 1-2 шаровий папір інших виробників

Переваги:
    Недоліки:
    Тонка

Добрий день, Тетяно! Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Нам шкода, що папір здався Вам недостатньо щільним. Ваші зауваження дуже важливі для нас

• Александр Ш***

Постійно використовую папір цього виробника. М'яка, і в той же час міцна. Нерветься у руках. Ціна приємна.

Переваги:
    Якість
  • Елена С***

Самое большое разочарование которое я когда-то покупала из туалетной бумаги, сори извинить за мои слова, никому не советую. Все жизнь пользовалась Зевой, а тут клюнула на цену(( эти 4 слоя равняются 2 слоям у Зевы, длина в 1,5 раза меньше! Вот и подсчитайте стоимость рулона(((

Добрий день, Олено! Вдячні за Ваш відгук. Нам прикро, що досвід користування продуктом не повною мірою виправдав Ваші очікування. Розуміємо, що вибір гігієнічної продукції – це індивідуальна справа, тому в нашому асортименті представлені лінійки з різними характеристиками. Сподіваємося, наступного разу Ви зможете знайти серед нашої продукції саме той варіант, що підійде Вам найкраще!

• O'Brien's

Чудовий папір, м'який, щільний. Лінія відриву рівна, гарний малюнок, родина задоволена. Співвідношення "акційна ціна-якість". Велике пакування для великих родин. Розумний вибір. Серед 4-х шарових паперів - краще, що є на даний час. Папір не викликає подразнення навіть на чутливій шкірі, адже у складі екстракт шовку та вітаміну Е.
    Дякуємо Розетка за швидку доставку та акційну ціну.

Переваги:
    4 шари, акційна ціна, м'якість, велике пакування
  • Анна

Папір гарної якості!
    Дійсно 4шаровий!)

Переваги:
    4шари
  • Любов К***

Це любов з першого дотику. Раніше завжди користувалася Zewa 3-шаровим, але цей папір набагато кращий. Білий, м'який, добре поглинає, гарно відривається. Тиснення у вигляді милої панночки підвищує настрій. Однозначно рекомендую і папір і поставщика Розетка за швидку доставку.

Переваги:
    Дуже якісний, ніжний, але міцний папір, вартий своїх грошей. Нараховано національний кешбек.
  • Владислава

Чудовий папір! Міцний та ніжний. Без запаху. Білого кольору. Дуже якісний! Приємний бонус - Національний Кешбек 15%

• Людмила Ч***

Якісний, щільний туалетний папір. Велика упаковка, надовго вистачає.

Переваги:
    Щільний, не розповідається в руках
  • Андрій Г***

Дуже задоволені даним туалетним папером. Упаковка велика і зручна - вистачає на декілька місяців. У порівнянні з іншими двошаровими чи тришаровими "пандочками", різниця істотно відчувається! У інших виробників саме 4 шари ми не пробували, бо фіолетової панди достатньо.

Переваги:
    Надзвичайно м'який на дотик, якісний, приємний, не дуже дорогий (з акцією)
  • Олександра К***

Завжди купую цей папір. Якісний, щільний, без ароматизаторів та фарбників. Вигідна велика упаковка та надовго вистачає. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Щільний папір, велика упаковка
  • Владислав М***

Якісний туалетний папір за адекватну ціну

Переваги:
    Якість, ціна
  • Дмитро С***

Звичайний туалетний папір: м’який, не рветься і вистачає надовго. Нормальний варіант за свою ціну.

• Анатолій

Туалетний папір Сніжна панда Extra Care Superior 4 шари 32 рулони повністю виправдав мої очікування. Я задоволений співвідношенням ціни та якості. Папір дуже м'який, при цьому міцний і щільний (4 шари), що забезпечує комфортне використання. Велика упаковка зручна і вигідна, особливо якщо брати по акції. Якість висока, продукт рекомендую.
    Дякую Розеткі за швидку доставку!

Переваги:
    Якість