Відгуки покупців про Дитяча інтерактивна іграшка Краб, що танцює, зі звуковими ефектами Green зелений
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Іграшка чудова, дітям має сподобатися.
- Переваги:
- Без батарейок, зарядка тайпсі
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені захисними окулярами для ПК! Приємного користування!
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені іграшкою крабик! Приємного користування!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Добре працює,ми задоволені,рекомендую
- Ярослава З***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Чудова весела іграшка, яка сподобалася всім трьом дітям.
- Переваги:
- Заряджається від юзд
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець SBT group
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Дуже гарна іграшка. Будьте уважні, краб досить швидкий
- Переваги:
- Гарний
- Продавець SBT group
- Єлизавета З***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Краб цікавий та яскравий, дитині спочатку сподобався. Він рухається по підлозі, грає музика, світиться, привертає увагу малюка і спонукає повзати чи ходити за ним
- Переваги:
- Можливо виключити музику
- Наталя Д***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Дитина задоволена, гарна іграшка
- Переваги:
- Все добре
- Марта П***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Іграшкою задоволені, все супер!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Гарна іграшка , дуже милий крабик
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
швидко бігає по плитці, по ковроліну - повільно, малий одразу ж ловить і перекидає. бігає по дузі, коли упирається в стіну, то бігає уздовж неї і все або просто зупиняється. заряду вистачає на 5 хвилин. немає не 40 а ні 20 хвилин. краще вже дешевий пилосос купити малому, який хаотично рухається.
- Переваги:
- задумка
- Недоліки:
- не якісне
- Продавець SBT group
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися вашим досвідом. Нам дуже прикро, що іграшка не принесла очікуваної радості малюку, і ми щиро прагнемо допомогти вам розібратися з цими нюансами.
1. Особливості руху та покриття
Траєкторія та швидкість руху крабика безпосередньо залежать від типу підлоги. На гладкій плитці іграшка бігає максимально швидко, а от на ковроліні з ворсом опір коліс значно зростає, через що швидкість суттєво знижується. Крім того, будь-які перепади висоти (стики між різними зонами чи кімнатами) можуть також впливати на рух.
2. Заряд акумулятора
Час роботи у 5 хвилин — це дійсно замало. Щоб іграшка тримала заряд як слід, радимо звернути увагу на такі моменти:
Повне заряджання: Переконайтеся, що акумулятор заряджено на всі 100%.
Блок живлення: Використовуйте стандартний зарядний пристрій (рекомендовано 5V/1A). Занадто потужні блоки (наприклад, від сучасних смартфонів з функцією швидкої зарядки Fast Charge) можуть некоректно заряджати або навіть пошкодити плату акумулятора іграшки.
Наша підтримка (діє гарантія)
Оскільки покупка була здійснена зовсім нещодавно, на ваш товар діє гарантійний термін.
Якщо після повного заряджання правильним адаптером ситуація не покращиться, або якщо ви підозрюєте наявність заводського дефекту — будь ласка, напишіть нам у приватний чат цього замовлення. Ми оперативно допоможемо розв'язати проблему.
З повагою, служба підтримки!
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX. Колір: Бірюзовий
це щось неймовірне, дитина бавиться сміється та бігає
Дякуємо за Ваш відгук!
І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням- посилання
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX. Колір: Бірюзовий
пересувається, оминає перешкоди, музика гучна, але головне синові подобається бігати з ним
- Владислава П***Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX. Колір: Бірюзовий
іграшка чудова
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Дуже сподобався дитині
- Переваги:
- Вимикається мелодія
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Федор С***Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX. Колір: Бірюзовий
Все супер, дякую діти бігають всім майданчиком!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Гарна і якіснв іграшка.
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Дуже гарна іграшка, дуже швидкий та приємна пісенька) відповідає опису
Дякую вам крабик дуже сподобався не тільки синочку але й донечці- Продавець SBT group
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Дуже гарна іграшка, сподобалася діткам моїм. Міцний матеріал, функції описані виконує добре. Гарна, кольорова.
- Переваги:
- Міцний пластик
- Недоліки:
- Не побачила
- Продавець SBT group
- Лариса Р***Відгук від покупця. Продавець: Good Kids. Колір: Блакитний
Хорошая качественная игрушка!
- Продавець Good Kids
Дякуємо за відгук)
- Таміла К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Дуже гарна іграшка, брала на подарунок. Міцний пластик, є можливість відключити музику, що напевно головне для батьків маленької дитини) Рекомендую
- Переваги:
- Міцний пластик, можливість відключити музику
- Продавець SBT group
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Іграшка цікава для дитини
- Переваги:
- Швидка доставка
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Дуже класний крабік
Все гарно працює, сподобався усім, не тільки дітям. У комплекті є зарядний кабель, не потрібно витрачати гроші на батарейки)- Переваги:
- Перевага у всьому
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Класна іграшка
- Переваги:
- Швидка доставка
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Чудова іграшка
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Недоліки:
- Не має
- Продавець SBT group
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Прикольна іграшка, швидко відправили
- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Добре працює
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Дуже сподобався дитині,з усіх подарунків грався тільки ним)
- Переваги:
- Яскравий
- Продавець SBT group
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX. Колір: Бірюзовий
Думав буде як із усіма іншими іграшками, пограється і забуде, аж ні! бігає за ним цілими днями, тільки встиємо заряджати.
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Дитину зацікавив, котів розлякав.
- Переваги:
- 1. Зарядка
2. Два режими роботи з музикою та без музики
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Прикольно а іграшка,дитині цікаво і весело.
- Переваги:
- Весела іграшка
- Недоліки:
- Не знайшли
- Продавець SBT group
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Чудова іграшка, маленька в захваті. Музика класна. Великий плюс, що без батарейок.
- Переваги:
- Можливість підзаряджати
- Недоліки:
- Не має
- Продавець SBT group
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Дуже класна іграшка, дитині одразу сподобалась
- Екатерина Р***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Гарна іграшка, працює,дитині сподобалась
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Гарна іграшка!
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Гарна іграшка, працює, дитині сподобалось
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Блакитний
Користуємось майже два місяці, іграшка працює відмінно. Дитина (7 міс.) із захватом спостерігає за крабом і можна ненадовго зайнятись своїми справами. Супер!
- Переваги:
- Заряд на акумуляторі
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець SBT group