Відгуки покупців про Повербанк 30000 mah 22.5W Qinetiq Phoenix RQ-30 з LED дисплеєм і швидкою зарядкою PD/QC 3 порти кабель Type-C в комплекті powerbank павербанк для телефону apple айфона iphone самсунг samsung роутера універсальний павер банк з ліхтариком + кабель gray
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 30000. Колір: Темно-сірий
Вчора тільки забрав
Сьогодні було 63%, поставив телефон на зарядку , через хв 10 вже на ньому було 0 %!!!
Не купуйте даний товар
Буду зв'язуватись з продавцем- Недоліки:
- Не тримає заряд , написане не відповідає дійсностф
Вадиме, вітаємо!
Дякуємо за зворотний зв'язок. Ситуація, яку Ви описуєте — падіння індикації з 63% до 0% приблизно за 10 хвилин — не є нормальною роботою павербанка, тому тут однозначно потрібно розібратися.
Водночас нам прикро, що висновок «не купуйте даний товар» був опублікований ще до звернення до нас та проведення навіть первинної діагностики. Ця модель має переважну більшість позитивних відгуків, а описана Вами поведінка не є її штатною характеристикою. За одним конкретним випадком, причину якого ми ще навіть не мали можливості встановити, навряд чи коректно робити висновок про продукт загалом.
Ми спеціалізуємося на цій категорії товарів і самі зацікавлені розібратися в подібній ситуації не менше покупця. Для нас випадок можливої несправності особливо неприємний, адже ми продаємо ці павербанки у значній кількості та дорожимо репутацією магазину.
Саме тому на товар діє 12 місяців гарантії безпосередньо від нашого магазину.
Ми не перекладаємо вирішення гарантійних питань на покупця і не створюємо зайвої бюрократії: якщо після перевірки підтвердиться несправність — без проблем замінимо павербанк на справний або оформимо повернення коштів. - Продавець AMPERE
Також зауважимо, що показник на дисплеї — це розрахункова індикація стану акумулятора, тому спочатку потрібно перевірити сам павербанк, його повний цикл заряджання/розряджання, навантаження та умови, за яких відбулося різке падіння показника. Лише після цього можна точно сказати, чи маємо справу з несправністю акумуляторних елементів, некоректною індикацією або іншою причиною.
Будь ласка, напишіть нам у чат замовлення. Ми проведемо коротку діагностику, а якщо проблема підтвердиться — одразу запропонуємо рішення. Залишати покупця сам на сам із несправним товаром точно не будемо.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 40000. Колір: Темно-сірий
Супер девайс, уже два тижні користуюся, нарікань нема. Швидко можна зарядити айфон, приблизно 8 разів. Дякую за блискавичну відправку!
- Продавець AMPERE
Олено, дякуємо за такий змістовний відгук! Дуже раді, що павербанк уже два тижні працює без нарікань, швидко заряджає iPhone і ви оцінили швидку відправку. Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Задоволена, дякую
- Продавець AMPERE
Олено, дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що ви задоволені повербанком. Нехай він надійно виручає вас у потрібний момент!
- Эдуард Д***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 40000. Колір: Темно-сірий
Все працює
- Продавець AMPERE
Дякуємо за відгук, Едуарде! Раді, що павербанк працює справно. Бажаємо надійного запасу енергії у будь-яких ситуаціях!
- Святослав Ш***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорно-графітовий
Отримав павербанк учора, працює, поки без нарікань. Високу оцінку ставлю за приємний сервіс. Тієї моделі , що я спочатку замовляв, не виявилось у наявності, але мені одразу запропонували більш ємну з більш просунутим функціоналом без доплати. Зателефонували і відправили швидко. Приємно мати з вами справу.
- Продавець AMPERE
Святославе, дякуємо за такий детальний відгук і високу оцінку! Раді, що запропонована заміна без доплати вам підійшла, а павербанк уже справляє гарне перше враження. Дякуємо за довіру та бажаємо, щоб заряд завжди був під рукою!
- Інна Щ***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Гарний павер, якісно зроблений, багато виходів, ліхтарик з 5 режимами.
Встроєні два кабелі для зарядки і додатково іде додається Tape-C.
Прийшов з 78%, зарядили три телефони і навушники, ще 51% залишається.- Продавець AMPERE
Дякуємо, Інно, за такий детальний відгук! Раді, що ви оцінили якість павербанка, кількість портів, ліхтарик і комплектацію. Нехай заряд завжди буде під рукою — для телефонів, навушників та інших потрібних пристроїв!
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Товар прийшов у справному стані, усе працює добре, якістю покупки задоволена.
Також хочу окремо відзначити роботу продавця та його ставлення до покупця. Виникла проблема із замовленням, але продавець дуже швидко вийшов на зв’язок, усе пояснив і одразу почав вирішувати ситуацію — запропонували повторно відправити товар і оперативно організували відправлення.
Дуже ввічливе, уважне та відповідальне ставлення до покупця.- Продавець AMPERE
Тетяно, щиро дякуємо за такий детальний відгук і високу оцінку! Раді, що павербанк справно працює та Ви задоволені якістю покупки. Нам також дуже приємно, що Ви відзначили роботу команди — для нас важливо швидко бути на зв’язку й допомагати у вирішенні будь-яких питань. Бажаємо, щоб пристрій надійно виручав Вас у потрібний момент!
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Пользуюсь чуть больше недели. При покупке было 78% - хватило на 5 зарядок телефона. По совету продавца проведу 2 полные разрядки/зарядки батареи для лучшей работы в будущем. После полной разрядки потребовалось 12 часов, чтобы зарядить до 100% (использовала адаптер, купленный вместе с повербанком по совету продавца) На сегодняшний день 40% ушло на 3 зарядки телефона и 1 фитнес-трекер. О достоинствах и недостатках говорить рано, должно пройти время. А так вполне достойный повербанк за свою цену.
- Продавець AMPERE
Олено, дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що повербанк уже добре показує себе у повсякденному використанні. Час заряджання самого пристрою та кількість зарядок смартфона можуть залежати від потужності адаптера, кабелю й моделі телефона. Бажаємо, щоб і надалі користування було зручним!
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Тільки купив,протестував,поки все гарно працює.
- Переваги:
- Великий об'єм,була непогана ціна.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Продавець AMPERE
Дякуємо за відгук, Андрію! Раді, що перше тестування пройшло вдало, а ємність і ціна залишили позитивне враження. Бажаємо надійного користування!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Доброго отримав товар вчора,наче все добре,зарядив його до 100 за ніч,сьогодні включив спочатку було 99%,98%,потім виключив включив через 20 хвилин и показало вже 93% і якось швидко падає заряд,що скажете?
- Переваги:
- Поки не знаю
- Недоліки:
- Поки не вирішив
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
все супер, працює
- Продавець AMPERE
Дякуємо за ваш відгук, Аліно!)
Раді, що павербанк вам сподобався та добре працює. Бажаємо завжди залишатися на зв’язку!)
- Валерій В***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Пришел с зарядом 79%, до 30% розряжался нормально ( заряжались телефоны, фонарики), после 30% за 10-15 минут показал "0" и отключился, недозарядив полурозряженный айкос. Заряжал оригинальным 2-х амперным блоком питания и шнуром от универсального зарядного устройства VIDEX UT201, до индикации 100% заряжался 13 часов и взял 24308 мАh (до 50% ток зарядки 2,2А, напр. 4,75 в, после 50% ток постепенно падал до 0,9 А; напр. 5,1в). Получается реальная полезная емкость 24308 мАh. Пробовал зарядку Quick Charge 3.0 ( 5V-3.5A or 9V-2A or 12V-1.5A) результат тот же самый. Пока работает нормально, нареканий нет. Думаю лучше доплатить и взять с литий полимерными аккумуляторами.
- Переваги:
- Компактный, приятно взять в руки.
- Недоліки:
- Долго заряжается.
- Володимир І***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
За два місяці користування нарікань немає. Ліхтар дуже часто використовую як додаткове освітлення
- Переваги:
- Відповідає очікуванням
- Аксана К***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Телефон зарядив швидко, ліхтарик світить) Як буде тримати заряд ще не можу сказати, бо користуюсь три дні. Поки що пише 100%
- Переваги:
- Телефон зарядив швидко
- Недоліки:
- Поки немає
- Сельченок Е***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Замовлення прийшло вчасно, Павербанк був заряджений на 77 %. Поки все працює чудово!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Замовила 2 павербанки,для себе та доньки студентки, щоб завжди мати зв'язок. Покупкою задоволена, на довго вистачає заряду.Продавець відправив у день замовлення, швидка доставка і оплата при отриманні.Рекомендую!)))
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Павербанк large capecity Tugii -Y500 дуже хороший. Швидка зарядка . Батарея тримає. Led display,capacity 50000, без ліхтарика. Рекомендую
- Переваги:
- Потужний, можно заряджати відразу багато пристроїв
- Недоліки:
- Без ліхтарика
- Продавець AMPERE
Дар'є, дякуємо Вам за відгук та рекомендацію!)
Дуже приємно, що Ви задоволені павербанком, його ємністю, швидкою зарядкою та можливістю одночасно заряджати декілька пристроїв.
І хочемо Вас приємно здивувати) Ліхтарик у цій моделі є, причому в цій версії він покращений — яскравіший та має декілька режимів роботи.
Щоб його увімкнути, натисніть та утримуйте кнопку живлення декілька секунд. Після увімкнення короткими натисканнями кнопки можна перемикати режими роботи та яскравість ліхтарика.
Тож зазначений Вами «недолік» насправді перетворюється ще на одну функцію павербанка Спробуйте — думаю, ліхтарик Вас приємно здивує, особливо під час відключень електроенергії.
Дякуємо за вибір нашого магазину та бажаємо приємного користування!)
- Юлія Ж***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Гарний павер, вистачає на довго
- Недоліки:
- Поки не зрозуміло
- Апенько Н***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Дуже задоволена повербанком. Ємності вистачає надовго, заряджає швидко, але я дозамовляла з відповідною потужністю кабері та зарядний блок, зручно бачити відсоток заряду на дисплеї. Але найбільше сподобалося, що є вбудовані кабелі - не потрібно носити із собою купу дротів, усе вже під рукою. Це особливо зручно в дорозі або під час відключень світла.
Також є ліхтарик, що теж виявилося корисною функцією. Повербанк досить потужний, практичний і повністю виправдав очікування. Покупкою задоволена, рекомендую!- Переваги:
- Є вбудовані кабелі!!!! Це супер
- Недоліки:
- не виявили
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Замовляла модель, яка вказана описі, а відправили по факту іншу. Дисплей де показує відсоток заряду поцарапаний. Прикріплюю фото для доказів. Думаю ну ок, може хоч заряджати буде швидко, то закрию очі. Поставила заряджати телефон для перевірки, за пів год зарядив на 1 відсоток.
- Переваги:
- Не виявила
- Недоліки:
- Товар відповідає опису, не відповідає якості
- Продавець AMPERE
Яно, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ви також звернулися до нас безпосередньо, і ми оперативно зв'язалися з Вами телефоном, щоб детально розібрати зазначені моменти.
Щодо дисплея: під час розмови з'ясувалося, що зазначені Вами «подряпини» були не на самому дисплеї, а на заводській захисній плівці. Ви зняли її безпосередньо під час нашої розмови та переконалися, що сам дисплей чистий і без пошкоджень. Уточнюємо це насамперед для інших покупців, які читатимуть відгук.
Щодо швидкості заряджання — тут є важливий технічний нюанс. Зазначені 22,5 Вт — це максимальна вихідна потужність павербанка за певними протоколами швидкого заряджання, а не потужність, з якою автоматично заряджатиметься будь-який смартфон через будь-який роз'єм.
Павербанк має декілька варіантів виходу. Через USB-A доступні режими швидкого заряджання, зокрема QC до 18 Вт, а максимальні 22,5 Вт реалізуються для сумісних пристроїв за відповідними протоколами. При цьому окремі USB-виходи/режими можуть працювати у звичайному режимі близько 10 Вт.
Для Вашого iPhone 16 Pro Max оптимальний варіант зовсім інший — протокол Power Delivery (PD). У цьому павербанку PD працює через USB Type-C з вихідною потужністю до 20 Вт. Тому для швидкого заряджання iPhone рекомендуємо підключати його кабелем Type-C Type-C саме до порту Type-C павербанка. У такому випадку телефон і павербанк узгодять режим PD, і iPhone отримуватиме до 20 Вт відповідно до поточного стану акумулятора. - Продавець AMPERE
Саме тому зазначена Вами швидкість 1% приблизно за пів години для коректного PD-підключення ненормальна. Однією з можливих причин є підключення через звичайний USB-вихід, де швидкий протокол не активувався і павербанк працював у базовому режимі. Під час консультації ми саме тому рекомендували повторно перевірити заряджання з правильним підключенням.
Щодо отриманого виконання павербанка — цей момент ми також обговорили з Вами особисто. Для нас принципово, щоб покупець отримав справний пристрій із заявленими характеристиками, тому будь-які питання щодо товару ми готові вирішувати.
Рекомендуємо перевірити iPhone через Type-C Type-C, порт Type-C (PD 20 Вт). Якщо і при такому підключенні заряджання працюватиме некоректно — звертайтеся, ми перевіримо павербанк. На товар діє 12 місяців гарантії від нашого магазину, тому у разі реальної технічної несправності питання без проблем вирішимо.
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 40000. Колір: Темно-сірий
Швидко заряджає телефон, але досить важкий, сильно в сумці не поносиш.
- Переваги:
- Швидкий
- Недоліки:
- Важкий
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Гарна якість
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Так і не зміг знайти спосіб включити ліхтарик. В усьому іншому наче нормально
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Невідомо як включається ліхтарик
- Юрій П***
Фонарик включається довгим натисканням кнопки живлення, знайшов експерементальним шляхом )
- Євген Р***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Нормально
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Товар не відповідає замовленому, замовив Повербанк 50000 mah 22.5W Qinetiq RQ-50, по факту отримав TUGII Y55
- Переваги:
- Поки не виявлені
- Недоліки:
- Як мінімум
1. отримав не те що замовляв.
2. Сам пристрій, 10ти ватною зарядкою, з 78% до 91% зарядило за 3 години, а 25ти ватною з 91% до 100% заряджало 5годин
- Продавець AMPERE
Сергію, дякуємо за відгук. Хочемо окремо пояснити два моменти.
Щодо швидкості заряджання. Для павербанка ємністю 50 000 мА·год дуже важлива не лише цифра потужності на зарядному блоці, а й підтримувані ним режими напруги та струму. Для цієї моделі рекомендований швидкий вхідний режим — 9V/2A, тобто 18 Вт.
Блок на 10 Вт для такої ємності об'єктивно слабкий і заряджатиме павербанк дуже довго. Водночас напис «25 Вт» на іншому адаптері ще не означає, що павербанк отримує від нього всі 25 Вт: якщо блок і павербанк не мають спільного сумісного режиму, заряджання автоматично переходить на нижчу потужність. Саме тому результат може виявитися значно повільнішим, ніж очікується лише за цифрою «25 Вт».
Рекомендуємо перевірити на блоці живлення рядок OUTPUT — серед режимів має бути 9V/2A. З таким сумісним блоком павербанк заряджатиметься коректно у своєму передбаченому швидкому режимі.
Щодо маркування пристрою. Розуміємо Ваше зауваження. Частина поточних поставок цієї моделі може мати заводське маркування виробничої серії, відмінне від брендування, зазначеного в картці. При цьому мова йде про ту саму апаратну платформу з заявленими для цієї моделі характеристиками.
Незалежно від маркування, гарантію 12 місяців на пристрій надає наш магазин, і за його роботу ми несемо відповідальність.
Якщо надішлете фото характеристик обох блоків живлення, якими Ви заряджали павербанк, ми конкретно підкажемо, який режим фактично використовувався і чому заряджання йшло з такою швидкістю.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Доброго дня!Купила павербанк.Я вже деякий час користуюсь,все просто супер.Велике дякую Вам
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Василина Б***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Добре тримає,ємності вистачає,підключила вентилятор за 16 год зняло лише 3відсотки заряду,а загалом вистачає на два телефони і планшет ще й лишається.
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 50000. Колір: Темно-сірий
Замовила цей павербанк для резервного живлення телефону та роутера і залишилася дуже задоволена покупкою. Павербанк має велику ємність, підтримує швидку зарядку PD 22.5W, є вбудовані кабелі Type-C та Lightning, що дуже зручно — не потрібно носити додаткові дроти.
Окремо сподобався яскравий ліхтарик, який вмикається швидким подвійним натисканням кнопки живлення. Є інформативний дисплей із відображенням заряду. Пристрій досить важкий і відчувається надійним — фактична вага становить близько 980 г.(я зважила!)
Зручно, що можна одночасно заряджати кілька пристроїв, а також використовувати павербанк для роутера під час відключень електроенергії. Покупкою задоволена, товар відповідає опису. Рекомендую!- Переваги:
- Велика ємність, швидка зарядка, вбудовані кабелі, дисплей і яскравий ліхтарик.
- Недоліки:
- Поки не знаю,не користувалася
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 40000. Колір: Темно-сірий
В цілолму павербанк сподобався але вбудований шнур для зарядки не працює , підключив свій шнур , з ним все ок
- Переваги:
- Великий обьем , вбудований ліхтар з декількома режимами
- Недоліки:
- Вбудований шнур не заряджяє
- Продавець AMPERE
Андрію, доброго дня! Дякуємо за відгук. Раді, що загалом павербанк Вам сподобався. Щодо вбудованого кабелю — давайте розберемося, оскільки він, звичайно, має працювати.
У цій моделі є два вбудовані кабелі — Type-C та Lightning. Підкажіть, будь ласка, який саме у Вас не заряджає: Type-C чи Lightning?
Також уточніть:
— яку модель телефона підключаєте;
— заряджання через вбудований кабель не починається взагалі чи переривається через деякий час;
— чи пробували після підключення коротко натиснути кнопку павербанка;
— якщо є можливість, чи перевіряли цей же вбудований кабель з іншим сумісним пристроєм?
Оскільки через Ваш окремий кабель павербанк заряджає нормально, сам павербанк працює. Нам потрібно окремо перевірити саме вбудований Type-C або Lightning кабель.
Якщо він не працює і з іншими сумісними пристроями, це вже не є нормальною роботою. На павербанк діє гарантія 12 місяців від нашого магазину, тому без проблем перевіримо та вирішимо питання.
Напишіть, будь ласка, який саме кабель не працює та модель телефона — від цього й відштовхнемося. - Андрій Г***
Доброго вечора , не працює Type-C кабель
- Андрій Г***
телефон redmi 12
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 80000. Колір: Чорний
Усе супер
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 80000. Колір: Чорний
Дякую продавцеві за якісний товар.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 80000. Колір: Чорний
Все працює.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Поки немає
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 80000. Колір: Чорний
Поки працює
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 80000. Колір: Чорний
Придбав собі, так як не завжди є живлення. Доставка надшвидка.
- Переваги:
- Велика ємність, багато портів,швидка зарядка
- Недоліки:
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 40000. Колір: Темно-сірий
Повербанк прийшов швидко, 78% заряд, зарядила гаджети, все нормально працює, на відключення світла саме то. З магазина подзвонили, дали відповіді на питання, які виникли по зарядці.
- Переваги:
- Потрібна річ на відключення
- Недоліки:
- Поки все ок
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Ємність батареї: 80000. Колір: Чорний
Прям новий з коробки а вже хлам. Якщо поставити на зарядку -- пише 78%. Але якщо натиснути на кнопку -- індикатор ледь світится зі своїми 76 і гасне. Якщо два рази, то можна помітити що там десь є тьмяні світлодіоди, які теж гаснуть за секунду.
Високі китайскі технології! Зате дешево.- Переваги:
- Не зміг знайти
- Недоліки:
- Мертвий
- Продавець AMPERE
Сергію, доброго дня! З описаної Вами ситуації схоже, що питання може бути пов'язане не з самим акумулятором, а з первинною калібровкою контролера та індикації рівня заряду.
Для павербанків такої великої ємності ми рекомендуємо після отримання не ставити пристрій одразу на заряджання з тих 70–80%, з якими він прийшов із коробки. Спочатку потрібно користуватися павербанком та розрядити його до 0%, після чого безперервно зарядити до 100% сумісним блоком живлення. Бажано повторити повний цикл розряджання/заряджання ще декілька разів.
З нашого практичного досвіду продажу павербанків великої ємності, така ситуація з некоректним відображенням відсотків після першого ввімкнення зустрічається доволі часто. Після кількох повних циклів контролер калібрується і показники заряду вирівнюються.
Тому різниця 76–78% на новому пристрої сама по собі ще не свідчить про несправність акумулятора.
А от описану Вами поведінку LED-дисплея, коли окремі сегменти світяться тьмяно або згасають, ми хотіли б перевірити окремо. Якщо можете, надішліть нам коротке відео — буде значно простіше зрозуміти, чи це особливість індикації, чи несправність конкретного екземпляра.
Також підкажіть, будь ласка, яким саме блоком живлення та кабелем Ви заряджаєте павербанк — бажано характеристики V/A з самого блока. Для такої ємності правильний режим вхідного заряджання має суттєве значення. - Продавець AMPERE
І в будь-якому випадку питання без вирішення не залишиться. На павербанк діє 12 місяців гарантії від нашого магазину. Якщо після правильного повного циклу та перевірки сумісного блока живлення залишаться проблеми з дисплеєм або роботою пристрою — без проблем приймемо його на гарантійну перевірку та вирішимо питання.
- Сергій С***
Можливо, я не дуже чітко сказав... він був мертвий, розряджений у 0, нічого не заряджав та не світив -- хоча показував 76%. Воно навіть ліхтарик свій не тягнуло...
Не буду здивований якщо батерея у цьому павербанку хоч на половину ємності від заявленої, бо глибокий розряд є глибокий розряд.
За ніч воно зарядилося до 98% (останні кілька годин так і стоїть на 98%) від правильної зарядки. Працює ліхтарик, зарядка по lightning, а але не по type-c, ipad заряд не побачив...
Шкодую що купив, гемор один від цих високих китайских технологій.