Відгуки покупців про Навушники Anker SoundCore Liberty 4 NC Light Blue (A3947G61)
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: White
Сподобалось,
Через місяць почав іноді в кейсі підключатись до телефона, в іншому норм - Ілля Л***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: White
Добре
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: White
Очень нравится
- Переваги:
- За месяц использования заряжала только два раза кейс. Звук отличный. Микрофон хороший
- Недоліки:
- Посадка в ухе - постоянно надо поправлять
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: White
Звук чистий, бас приємний, шумозаглушення працює добре. Зручно сидять і довго тримають заряд. Дуже гідні за свою ціну.
- Переваги:
- Звук, батарея
- Недоліки:
- Не виявлені
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: White
Наушники за свої кошти чудові, рекомендую
- Переваги:
- Хороший звук, хороша батарея, чудовий вигляд
- Недоліки:
- Не було вкладишів, але по розміру підійшло
- Влад М***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: White
Непогані бюджетні навушники, дають саме те чого ти очікуєш за таку ціну
- Переваги:
- Недоліки:
- Іноді може відпадати правий навушник, фікситься хард ресетом.
- Бобрик В***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: White
Товар відповідає опису. Приємна ціна. Ввічливий продавець.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: White
Відмінний звук, чітка деталізація, широкий діапазон гучності. Гарно тримаються у вусі. Повністю задоволений
- АртемВідгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Dark Blue
Файні вушка, мабуть повернені.
- Переваги:
- ANC, LDAC, море налаштувань
- Недоліки:
- Товар Б/В, що не вказано продавцем
- Руслан Ш***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Dark Blue
Приехал не тот цвет, коробка открыта, без пломб, видны сколы на кейсе, брал на подарок, фото прилагаю
- Переваги:
- Звук достойный
- Недоліки:
- Приехал бу товар
- Злата Ж***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
Классный новый товар, т.е ношеный уже
Решила я поменять амбушюры и что я вижу? Камон, ребята, что за х***я??
И сам кейс поцарапанный, я б***ь в восторге
Не рекомендую магазин - ДмитроВідгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
Відправили відкриту коробку з навушникиами, котрими користувалася якась Diana
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Goods100. Колір: Black
Наушники очень хорошие. Я бы сказал королевские. В приложении куча настроек. Качество звука просто супер.
- Переваги:
- Мне всё нравиться
- Недоліки:
- Пока не выявил. Надеюсь что их нет.
- этоабсолютноВідгук від покупця. Продавець: Overdrive. Колір: White
после JBL Wave Beam эти наушники ощущаются примерно как пересесть с маршрутки на бизнес-клас. первое впечатление от прослушивания на высоте. звук заметно интереснее, чище и объемней
- Недоліки:
- с момента заказа до доставки в отделение розетка прошло 8 дней
- Павло Т***Відгук від покупця. Продавець: Overdrive. Колір: Black
Дякую за такі чудові навушники , продавець хороший , все прийшло вчасно і ціле
- Переваги:
- Шумодав , гучність , перекладач , та взагалі все в цих навушниках чудово.
- Недоліки:
- Не виявив
- Валерій Ш***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
Дякую продавцю і розетки, навушники сподобались дуже багато різних налаштувань звучання супер акб тримає дуже довго. Так що рекомендація- беріть не пожалкуете. Да ще докупи 2роки гарантії всід всяких негараздів в Розетки.
РЕКОМЕНДУЮ - Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Overdrive. Колір: Black
Всё супер, брала на порядок, именинник сказал что совпадает описанию, в общем спасибо большое
- Переваги:
- Новый товар, стоит своих денег
- Недоліки:
- Немного подлагивает приложение
- Волчук М***Відгук від покупця. Продавець: Overdrive. Колір: Black
- ВІКТОР К***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
Меня до того достало выпадение из ушей этих фуфлыжных наушников за 3700,( СоундГоре Liberty 4 NC ), что я готов их просто выбросить или продать кому-то за пол-цены.
Есть желающие ?
А этому горе-производителю можно пожелать только одно: перенимать опыт у более опытных производителей наушников, например, у немецкого Синхайзера, наушники которого никогда не выпадали из моих ушей.- Переваги:
- Хорошие, качественные басы + эквалайзер через приложение. Интересные настройки фона Леса, Моря, Грозы, Ручья, звуки Костра.
- Недоліки:
- КРАЙНЕ НЕКАЧЕСТВЕННЫЕ АМБАШЮРЫ, из-за которых наушники постоянно выпадают из ушей
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Goods100. Колір: Black
Отличные наушники, пришли оригинал.
- Переваги:
- Звук, анц, 5 доп пар амбушюр, игровой режим.
- Недоліки:
- Нельзя игровой режим установить по умолчанию. Мелочь
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Overdrive. Колір: Black
навушники швидко відправили, усі захисні плівочки на місці. Все добре працює,єдине що не варто кидати навушники об землю, бо можна їх пошкрябати))
раджу всім прочитати інструкцію перед використанням, бо там треба встановити застосунок і оновити прошивку для навушників, щоб звук і мікрофон краще працював.- Переваги:
- гарний мікрофон із шумоподавленням
- Недоліки:
- та наче все окей. Шкрябаються, якщо падають
- Іван О***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
мікрофон відверто поганий, за такі гроші можна було щось краще чим рівень затичок за 200, майте на увазі кому критично.
а звук і навушники хороші.- Переваги:
- шумоподавлення, звук, комфорт
- Недоліки:
- мікрофон дно
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: DigitalDream
До цього були JBL та прийшла пора і вони своє відпрацювали. Довго обирав навушники, думав взяти щось біля 10К та все ж таки не бачу сенсу витрачати такі кошти. Зупинився на даній моделі, оскільки знаю дану компанію-виробника по якісним павербанкам. Придбав і .... просто бімба. Звук якісний, шумоподавлення класне, заряд навушників без кейса - ТОПчик. Поки, що в захваті. РЕКОМЕНДУЮ
- Переваги:
- невисока ціна, чисте звучання, шумоподавлення, автономність роботи
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Dark Blue
Все ок , оригинал , доставка в течении 4х дней
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: Overdrive. Колір: Black
Все чудово
- Переваги:
- Чудовий звук. Можна налаштувати під себе
- Недоліки:
- Недоліків немає
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Overdrive. Колір: Black
За свою цену отличное качество звука
- Переваги:
- Классный звук, заряд долго держит, много прикольных штук в приложении Soundcore
- Недоліки:
- Как по мне не очень хорошая звукоизоляция
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
Якісний та динамічний звук, на довгий час вистачає заряду. Задоволена покупкою на всі 100%
- КотигорошкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Шумодав слабкуватий. Хотілось би більшого! Але й так дуже круто.
Якщо щось грає - то звук якісний.
Фон ледве чутно десь далеко.
Так що за свої гроші - відмінно!- Переваги:
- Якість, не випадають, стильно, зручно
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue
Я в захваті від них.
Особливо процес первинного налаштування звуку приємно здивував- Недоліки:
- Амбушурки з пропрієтарним кріпленням до навушника, не дуже міцно тримаються і часто лишаються у вусі
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Класний звук, зарядку держать декілька тижнів
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Топ наушники
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Купувалися на подарунок поціновувачеві класичної музики і були сприйняті із захопленням як стосовно якості звучання, так і юзабіліті. В користуванні уже біля двох місяців - якихось дефектів чи ньюансів не проявилося.
- Переваги:
- Хороша якість, прості в користуванні
- Недоліки:
- Сподіваюся, не виявляться
- Руслан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue
Вже користуюсь майже півроку,скажу просто _дуже якісні навушники:звук,автономність,матеріали корпусу,LDAC. Об'ємний звук з 3D ефектом,але цей ефект не такий як в композиціях які нам пропонують в YouTube,він природній ,все на своєму місці,все в міру.Вони видають сцену по своєму ніж у треку.Вау ефект був,але з часом звик і вони для мене просто правильні,нічого зайвого. Обов'язково налаштуйте їх в додатку під себе.Оновлення є,вже за цей час прилетіло два.Раджу іх.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Я впечатлён!
- Переваги:
- Вполне приличные звукоподавление и микрофон. Но звук впечатлил! Не ожидал вау эффекта, но он есть.
- Недоліки:
- Первый день... Пока всё ок.
- Игор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Шикарні навушники за свою ціну! Чудовий звук, добре сидять в вухах. Шумодав набагато краще чим в самсунг бадс 3про! Користуюсь майже рік з задоволенням!
- Переваги:
- Вище сказані!
- Недоліки:
- Упала ємність навушників.
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Загалом навушниками задоволена. Шумозаглушення просто топ! Зручно, що не потрібно їх від'єднувати від телефону, щоб під'єднати до ноутбука: вони і там, і там.
З недоліків: під час сповіщень вони перестають передавати звук, щоб повернути звук назад треба сховати навушники в кейс, закрити його, а потім знов дістати. Це трохи напрягає, але можливо я щось недоналаштувала, чи це особливість додатків, чи самого телефону.
В самих навушників є додаток, в якому можна налаштувати кожен з навушників під свої особливості - однозначно плюс.- Переваги:
- Довго тримають заряд, шумозаглушення, підключення одночасно до кількох пристроїв, дизайн
- Недоліки:
- Губиться звук після отримання сповіщень про тривогу, чи після телефонної розмови
- Alex K***
У вашому випадку після сповіщень медіа-звук у навушниках не відновлюється автоматично, і допомагає лише повторне підключення через Bluetooth. Це пов'язано з тим, як система телефону керує пріоритетами звуку: сповіщення мають перевагу, тимчасово приглушаючи музику чи подкасти.
Щоб вирішити це, спробуйте наступне:
1. Видаліть пристрій: Перейдіть у налаштування Bluetooth, знайдіть свої навушники та оберіть опцію «Забути цей пристрій».
2. Перезавантажте пристрої: Повністю перезавантажте свій смартфон та навушники.
3. Повторно з'єднайте: Після перезавантаження виконайте процес парного з'єднання наново.