Відгуки покупців про Пилосос Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner (DX118C)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
Користувалися поки що один раз. Але зі своєю задачею справився дуже добре. Легкий, компактний, зроблений дуже не погано як на свою ціну. Пластик не хлипкий і не розсипається в руках, як читала в відгуках про нього. Подивимося як буде працювати через деякий час використання. Думали, що за таку ціну буде набагато гірше. Але поки що нарікань немає.
- Переваги:
- Легкий, компактний. Займає дуже мало місця. Працює добре.
- Недоліки:
- Поки що немає.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Задоволений
- Переваги:
- Потужний, легкий, компактний
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Для квартири норм, але якби трошки вищий був і насадку для коврів додати то взагалі ідеально було б. Але за такі гроші і так топ. Тяга нормальна, маленькі доріжки у ванній і туалеті присмоктує, приходиться ногами тримати
В цілому дуже задоволений. Легенький, компактний, швидко чиститься.
Також хотів би сказати про лайфхак з капроновим носком, попробував, через нього всеодно фільтр забивається пилюкою і мити його прийдеться, до того ж по моєму трохи мотор більше гріється як мені показалось і тяга зменшується, тому не рекомендую таке практикувати, краще фільтр купить новий раз в рік- Переваги:
- Ціна, компактність, зручність, хороша тяга
- Недоліки:
- Немає насадки для коврів
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Компактний, маленький, зручний. Чищу його від пилу пІсля кожної кімнати. ФІльтр чищу щіткою. Не думала, що така малеча так активно прибирає пил. Задоволена покупкою.
- Переваги:
- Розмір, потужність, чудово прибирає пил.
- Недоліки:
- Не розраховуйте на велике сміття, це прилад більше для повсякденного прибирання, але справляється з цим чудово.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Непоганий бюджетний пилосос
- Переваги:
- Виконує свою роботу, гарно тягне
- Недоліки:
- Немає за свою ціну
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
Мені дуже сподобався .Компактний ,всмоктує шо дурний .
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Купляв у сім ю, сподобався, легкий у користуванні, багато місця не займає
- Переваги:
- Легкий у роботі
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
В цілому пилосос сподобався. За таку ціну чогось супер потужного не варто чекати. Це пилосос для поверхневого прибирання так би мовить між генеральними. Легкий, завдяки колесам добре їздить і по плитці і по килиму. У мене зріст 160 то мені комфортно його тримати в руках. Швидко звʼязались зі мною і відправили в день замовлення.
- Переваги:
- Легкий, компактний, дешевий
- Недоліки:
- Поки, що недоліків в роботі окрім не великої потужності не знайшла. Єдиний мінус для мене це відсутність щітки на головній широкій насадці
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Судячи з того скільки бруду на фільтрі можна зробити висновок, що це необхідний пристрій для дому. Дуже швидко все прибирається, особливо волосся. Гарне пакування і швидка доставка. Дякую!
- Переваги:
- Легенький, мініатюрний, не займає багато місця.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Відповідає характеристике,потужний,мусор збирае з покриття,немного шумний
- Переваги:
- Мусор збирае
- Недоліки:
- Немного шумний
- Инна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Дуже задоволена пилососом. Має хорошу потужність всмоктування, чудово збирає пил, шерсть і дрібне сміття. Завдяки контейнеру для пилу не потрібно постійно купувати мішки — достатньо просто спорожнити його після прибирання. Пилосос зручний у використанні, маневрений і не займає багато місця. Працює не надто гучно, якістю прибирання повністю задоволена. Чудовий варіант за свою ціну, рекомендую.
- Переваги:
- Зручний контейнер для пилу без мішків.
Легкий і маневрений.
Простий у догляді та очищенні. - Недоліки:
- Не знайшли.
- Дмитро Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
В принципі, свою роботу виконує, єдине потрібно бути обережним з фільтром
- Переваги:
- Недоліки:
- Трохи відчуття крихкості конструкції
- Анатолій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Перші враження від пилососу позитивні. Брали на дачу, щоб можна було і в будинку прибрати і в автомобілі. Довжини шнура достатньо для комфортного прибирання. Потужність доволі висока, краще ніж в акумуляторних аналогів, але не такий компактний як автомобільні пилососи. Очищується легко. Наврядчи він стане повноцінною заміною класичному потужному домашньому пилососу, але як додатковий - ідеально завдяки своїй універсальності та легкості. Покупкою задоволені.
- Переваги:
- Універсальність
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Товар прийшов швидко.продавця рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Брали для швидкого прибирання в квартирі. Своє завдання виконує на всі 100%. Дуже зручний у користуванні. Особливо вдалим рішенням є зручне і швидке очищення контейнера.
- Переваги:
- Ціна, легка вага, достатня потужність, простий у догляді контейнер.
- Недоліки:
- За таку ціну немає.
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Все добре
- Переваги:
- Зручний проходить майже всюди
- Недоліки:
- Лолита В***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
Превзошел все мои ожидания! Супер удобный ,супер мощный и вообще качественный и красивый
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Кирильчук Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Не рекомендую . Тягне слабо . Ємність для сміття маленька . Турбіни по бокам ще далі розганяють пил і шерсть тварин
- Переваги:
- Не помітила
- Недоліки:
- Слабий
Представник брендуВітаємо! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner оснащений двигуном потужністю 600 Вт, який створює силу всмоктування до 16 000 Па для якісного очищення твердих поверхонь і килимових покриттів. Система фільтрації з HEPA-фільтром ефективно затримує дрібні частинки пилу, допомагаючи підтримувати чисте повітря в приміщенні. Завдяки вазі лише 1,8 кг, продуманій конструкції, широкій роликовій щітці та мережевому кабелю довжиною 5 метрів модель забезпечує комфортне прибирання без зайвих зусиль. Поєднання продуктивності, практичності та доступної вартості робить цей пилосос одним із найкращих рішень у своєму ціновому сегменті.
Ми цінуємо вашу думку та розуміємо, що кожен користувач має власні очікування щодо можливостей техніки й особливостей її експлуатації. Ваші зауваження обов'язково будуть враховані під час подальшого вдосконалення нашої продукції.
З повагою, служба підтримки Deerma!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Дуже гарний пилосос на свою ціну. Легкий, зручний, якісно прибирає. Рекомендую
- Переваги:
- Легкий у використанні
- Недоліки:
- Ганна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Дуже класний і компактний,потужний
- Переваги:
- Займає мало місця і витягує сміття між паркетними досками
- Недоліки:
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Пилосос зручний, легко складається! Але слабо втягує!!
Представник брендуВікторія, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
Описана ситуація може свідчити про забруднення HEPA-фільтра, що здатне впливати на силу всмоктування. Для догляду за Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner рекомендуємо відкрити пилозбірник, вийняти фільтрувальний елемент, промити його чистою водою та повністю висушити перед повторним встановленням, щоб забезпечити стабільну роботу пристрою. Також варто перевірити основну щітку, оскільки накопичене волосся, нитки або пил можуть знижувати ефективність прибирання, тому їх слід регулярно видаляти.
З повагою, служба підтримки Deerma!
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Покупкою задоволена,велика сила всмоктування, легкий, мобільний
- Переваги:
- Ціна за якість, потужність
- Недоліки:
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Людина на кріслі колісному легко ним користується, для цього й купував. Для невеликого дому вистачає повністю, чистисть якісно, всмоктує все. Ще й насадки є. Вже кілька місяців пройшло, досі працює. Дякую за дійсно якісний товар.
- Переваги:
- Легкий, зручний, дешевий, якісно виконує свою роботу
- Недоліки:
- Владимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
За свої гроші дуже не погана річ.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість матеріалів
- Алена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Очень удобный и функциональный
- Переваги:
- Удобно
- Недоліки:
- Нео
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Сподобався.
- Переваги:
- Дуже зручний.
- Недоліки:
- Швидко нагрівається.
- Богдан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Купив пилосос, і дуже задоволений. Він легкий, зручно тримати однією рукою, добре збирає пил, шерсть тварин і дрібне сміття з підлоги, килимів і твердих покриттів. Працює від мережі — потужності вистачає, тяга стабільна, не слабшає. Контейнер без мішка (Фільтр) легко знімається і чиститься. Для квартири середнього розміру цілком достатньо. Рекомендую як недорогий і практичний варіант для щоденного прибирання.
- Недоліки:
- Трохи гучноватий
- Евгения Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Всё ок!
- Переваги:
- Поэтажный !
- Недоліки:
- Все ок!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Купувала цей пилосос для щоденного швидкого прибирання і дуже задоволена. Попри свою компактність, він мега-потужний: пісок, волосся та крихти збирає миттєво з першого разу. Завдяки довгому шнуру не доводиться постійно перемикатися між розетками. Дуже зручно, що він трансформується: одним рухом знімаю довгу ручку і пилосошу дивани та меблі. Контейнер пластиковий, очищається за секунду, тож жодних клопотів із мішками. Займає мінімум місця в кутку і завжди під рукою. Свою бюджетну ціну виправдовує на всі 100%, щиро рекомендую!
- Переваги:
- Потужність, легкість, довгий шнур, а також доступна ціна
- Недоліки:
- За місяць використання не виявлено
- Кочетова Е***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
Маленький,потужний, зручний
- Переваги:
- Зручний
- Продавець WOWS
Олена, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
Дуже добрий пилосос
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Трошки гучноватий
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Добре справляється. Маленький, компактний, те що було потрібно
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Я тричі купляла цей пилосос
Для себе,для мами і для подруги.
Він просто безподобний! Прибирати - одне задолення- Недоліки:
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Классный, легкий,красивый
- Переваги:
- Удобный, легкий ,мощный
- Недоліки:
- Сложно найти фильтры на него
- Олег Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Хороший пылесос,тянет хорошо!
- Переваги:
- Малый вес
- Недоліки:
- Пока нет
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Отличная вещь! На не большую ж.п. то что надо, а тем более если у вас есть кошка или пёсик, шерсть отлично собирает. Пользуюсь уже около полу года - работает исправно.
И ещё, отличный совет, на фильтр одевать капроновый носок!- Переваги:
- Все супер