Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Горіхова суміш мікс горіхів і сухофруктів горіхове фруктове асорті горішків для перекусу кешю мигдаль фундук журавлина вялена вишня родзинки горіховий корисний перекус в дорогу для сніданків випічки десертів салатів натуральний вітамінний без цукру 1000 г

Оцінка користувачів 5/5
  • Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Загальна вага: 1000

Замовила горішки з сухофруктами спробувати до чаю. Все свіже, смачне, особливо сподобалось що суміш різноманітна. Тепер беру потрошки з собою на роботу замість солодощів

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Загальна вага: 1000

Дуже сподобався склад суміші, є різні горішки і багато сухофруктів. Все смачне та свіже, без зайвої солодкості, рекоменую

Переваги:
    Смачні
  • Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Загальна вага: 1000

Суміш дуже сподобалась, горішків багато і сухофрукти смачні. Все свіже, без неприємного присмаку. Брав додому до чаю, але половину з'їли просто так за пару днів

• Наталья Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Загальна вага: 1000

Брала суміш для всієї сім'ї, але найбільше вона сподобалась мені)) Горішки хрусткі, сухофрукти приємні на смак, нічого залежаного. Дуже добре йде до ранкової кави

• Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Загальна вага: 1000

Суміш мені сподобалась, замовляла вперше на пробу. Горішки смачні, сухофрукти не пересушені, всього достатньо. Часто беру жменьку з собою на прогулянку або просто перекусити вдома

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Загальна вага: 1000

Брала суміш додому, дуже сподобалась. Горішки хрусткі, сухофрукти смачні, все свіже. Добре підходить коли хочеться чогось до кави, але не солодощів