Відгуки покупців про Набір викруток Tolsen коротких SL6,5*38мм+PH2*38мм (20181)
Є в наявності
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 38
Чудові викрутки як за свою вартість, ергономічні, маленькі, зручно десь підлізти і щось викрутити там де звичайні викрутки не пролізуть:)
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Для себе не виявив
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 38
Маленькі і зручні.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 38
Отвёртки нормальный но требовать от них что то особенное не стоит. Они не ударные это надеюсь описание ошибочное на сайте. Не большие покупал чтоб в машине в трудно доступных местах покрутить. Для того чтоб крутить что то серьезное не годятся. Подходят как резерв , мало места занимают и кое как крутят.
- Переваги:
- Они не дорогие и ими можно крутить саморезы и т.д . Цена само собой адекватная.
- Недоліки:
- Описание не соответствует товару. Зачем так делать не понимаю.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 38
Отвертки хорошие,хорошо лежат в руке
- Переваги:
- Качественно сделание
- Юрий Д***
Николай а Вам отвёртки пришли такие как на фото на сайте? Мне пришли совершенно другие, и явно не ударные.
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 38
Отвертки отличаются от тех которые на сайте, нет металлической вставки для удара, торец пластмассовый. Притензий не имею т.к. нужны были такие коротыши. Этими отвёртками удобно работать в ограниченном пространстве, где для удара нет места, по этому покупкой доволен, для этого и покупал. Но 10 бонусных баллов в студию пожалуйста.
- Переваги:
- Для ограниченного пространства.
- Недоліки:
- Нет.
- Станіслав Б***
на фото шистиграник а тут циліндр
добре що я не заказав)
- Олександр П***Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 38
зручно в місцях де тяжко мати доступ до гвинта
- Переваги:
- зручні викрутки
- Недоліки:
- не має
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з проблемою під час використання нашого інструменту.
Зверніться найближчим часом до сервісного центру.
Ще раз дякуємо за зворотний зв’язок! Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості товару та підвищенням сервісного обслуговування наших Клієнтів!