Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Акумуляторна-електрична повітродувка (ручна повітредувка, портативна повітродувка) Чорна

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Макс А***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Все норм

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Будемо раді бачити вас знову! Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами нашого асортименту — сподіваємося, ви знайдете для себе ще багато цікавих і корисних речей. Якщо виникнуть будь-які запитання, ми завжди із задоволенням допоможемо!

• Олексій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Пройшло два місяці з моменту покупки. Ні разу вентилятор не підвів, потік повітря на рівні. Рекомендую

Переваги:
    Гарний потік повітря
    Недоліки:
    Швидко розряджається, але не критично
  • Александр А***

Працює добре, потужна

Недоліки:
    Не повна герметичність корпуса
  • Макар М***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

За два- три дні кнопка перестала нормально вмикати пристрій

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Бистро зламалось і не якісні перемикачі
  • Филипп С***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Шумний , корпус не якісний , все не плотно закривається , зі всіх сторон дує воздух із за поганого корпуса!!!по функціям описанних у інструкції він половину робить, і по потужності дуже посередній …не рекомендую продавця і товар

Переваги:
    Недоліки:
    Його існування
  • Юрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Не попрацював він довго!!!

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Користувався небагато, в основному для продування пилу на комп'ютерних комплектуючих. Зі своєю задачею справляється чудово.

Переваги:
    Портативний, компактний, легко зарядити, не надто швидко розряджається при користуванні.
    Недоліки:
    Для своєї ціни та габаритів не має.
  • Олександр Т***

Все працює

• Марина Р***

Товаром довольны .

Переваги:
    Быстро заряжается , компактный.
    Недоліки:
    Нет .
  • Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group

Робив один день після перестали працювати 2-3 режим прийшлось розбирати і відключити фішку від батареї та знову підключити та режими почали працювати на 2 день відійшов провід від лампочки після в цей же день і від компресора

Переваги:
    Добре дує
    Недоліки:
    Погано зроблені провода та режими
  • Юрій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Дуйка дує добре, особливо коли потрібно роздути мангал то те що потрібно.

Переваги:
    Добре роздуває мангал
  • Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Все добре. Працює як потрібно. Зручно чистити комп'ютер. Пилосос за слабкий, а цей "звір" справжній дракон.

Переваги:
    Ціна, потужність
    Недоліки:
    дешевий матеріал
  • Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Норм только на последней скорости быстро садится

• Продавець  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Глеб Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Повітродувка працює ідеально. Є 4 режима роботи та ліхтарик.

Переваги:
    Добре дує, на довго вистачає акумулятора
    Недоліки:
    Дуже шумна на 4 режимі
    • Продавець  VMP

• Віктор К***

Працює вже 3 місяці, все влаштовує, потужний, але гучний

• Іван Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

задоволений товаром, за рахунок резинової насадки зручно продувати важко доступні місця

• Сергій Ю***

Працює добре.

• Микола Ч***

Гарний товар

• Максим Б***

Імба

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Купила цей турбовентилятор. Чорний, зібраний добре, ліхтарик світить яскраво. Пил з клавіатури та техніки здуває на ура.

Недоліки:
    Шумить сильно: на максимальній швидкості гуде як літак.
    • Продавець  VMP

• Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Очень слабо дует

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Мощность
  • Каролина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group

Сломался после 20 секунд использования ! Деньги на ветер

• Продавець  UA National Group

Дякуємо за відгук. Така ситуація не є типовою для цієї моделі. Повітродувка могла надійти з частково або майже повністю розрядженим акумулятором, тому якщо використовувати її одразу після отримання, вона може вимкнутися вже через короткий час.

Перед першим використанням потрібно повністю зарядити прилад близько 2 годин. За інструкцією для заряджання потрібен стандартний блок 5V/2A. Блоки зі швидкою зарядкою не підходять для бюджетної електроніки, тому для перевірки радимо зарядити повітродувку комплектним кабелем саме від звичайного блока 5V/2A та після цього повторно увімкнути.

• Леонід Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group

Швидко доставили, все працює, дує.

• Сопіженко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group

Користуюсь вже 3 місяці, ніяких нарікань немає. Допомагає в прибиранні авто та в домашніх справах. Топ !

Переваги:
    Ціна, Потужність, Компактність.
  • Кирило П***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group

Непогане бюджетне рішення. Для доглядом за ПК продувкою клавіатури, 3д принтера, водостоків біля капоту машини (якщо це сміття невеликого розміру - липа чи щось таке що падає з дерев) чи електро бритви (щось типу one blade) цілком вистачає. Є вбудований лед світлодіод концентрованого направлення, доволі потужний. Зарядка по тайп-с.

Переваги:
    Ціна, розміри, пружність, вбудований ліхтар
    Недоліки:
    На великій потужності вистачає не на великий проміжок часу (це якщо дути безперервно, але якщо дути короткочасно то вистачає на довше)
  • Наталія С***

Брала на подарунок. Супер

• Семён М***

Отличный за свои деньги

• Віктор

ну таке собі...

Переваги:
    продуває не так як хотілося б...
    Недоліки:
    більшість повітря виходить через щілини
  • Настя
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Приємна ціна за потужний апарат. Використовую для швидкого прибирання підлоги, бо є проблема у вигляді великої кількості шерсті з домашніх тварин. Вся шерсть зсувається дуже потужним потоком повітря під одну стінку, і потім легко прибирається. Також зручно пил та шерсть зі складним місць видувати, наприклад, батарей.

Переваги:
    Прийнятна ціна, потужний, маленький, є ліхтарик
    • Продавець  VMP

• Андрій М***

Все швидко прийшло

Переваги:
    ціна, швидкість, клієнтоорієнтованість
    Недоліки:
    досить шумний
    • Продавець  VMP

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Добре дує для уборки пилу с пк

• Андрей П***

Хорошая вещь
    Для своего габарита очень мощно дует
    Отлично подходит для чистки компьютера или розжига мангала

• Влад С***

Найкращий за свою ціну

Переваги:
    Дуже чудово дує
  • Николаева В***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group

Гарний матеріал, та зручний. Все зрозуміло

Переваги:
    Дуже зручний, та дуже гарна якість
    • Продавець  UA National Group

Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що повітродувка виправдала ваші очікування та виявилася зручною у використанні.

• Максим Е***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Дуйка працює нормально, до монгалу то що треба!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Работает хорошо. Поток стабильный.

• Продавець  JuliShop