Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Акумуляторна пила ланцюгова електрична Chain SAW 8 дюймів, міні пила для обрізання дерев та розпилу дров 2 АКБ чорно-синій

Код :  619322534
Оцінка користувачів 4.6/5
  • Платонова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Зламалася ще на першій зарядці акккамуляторів. Перестала крутити, мотор працює, але не крутить цепочку. За таку ціну в принципі очікувано

Доброго дня, Олено!

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом користування.

Станом на момент публікації відгуку звернень від Вас щодо зазначеної ситуації до нас не надходило. Після отримання відгуку наш менеджер зв’язався з Вами, і раді, що вдалося врегулювати питання.

Бажаємо приємного користування!

• Олександр Б***

Все згідно опису

• Тетяна

Гарно працює

Переваги:
    Зручна в користуванні
  • Сименко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Доброго времени суток. Забрал сегодня вечером с почтомата.
    Первые впечатления нормальные.
    Комплектность, обе батареи работают, вращение правильное.
    Пробовал около десятка резов неплохо идёт. Смазывать я так понял лучше одноразовым шприцом. Немного напрягает постоянно подтягивать цепь, но за такую цену я считаю нормально. Надеюсь что отслужит хоть какое-то время.

• Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Замовленням задоволена. Пилка легка, зібрати її було нескладно, досить швидко розібралася навіть без особливого досвіду. У роботі зручна, для обрізання гілок та роботи в саду підходить чудово. Окремо сподобалося, що в комплекті два акумулятори — не потрібно постійно чекати, поки зарядиться один.

Переваги:
    Легка, проста в збірці, зручна.
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Брав для батьків, щоб було чим підрізати дерева біля будинку. Користувалися вже кілька разів — поки все добре. Пилка невелика, не важка, в роботі зручна. Думаю, для домашніх потреб хороший варіант.

Переваги:
    Легка, ціна
    Недоліки:
    Поки немає
  • Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Брав для роботи в саду. У користуванні проста й зручна, зі своїм завданням справляється добре. Покупкою задоволений.

Переваги:
    Компактна, легка, зручна.
    Недоліки:
    Не помітив
  • Васечкіна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Класний товар. Чоловік зібрав я пробувала пиляти. Швидко, легко, зручно. Рекомендую!

Переваги:
    Невеликого розміру, гостра
    Недоліки:
    Поки що не знайшла. Все супер!
  • Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Ріже непогано, але швидко розтягується цеп. Зажимаю його до упору, зрізав пару гілок і знову треба перетягувати ланцюг. Тече масло через ручку, всередину ручки і на акумулятор, навіть всередину де клеми затікає.

Переваги:
    Добре ріже. Ємні АКБ. Додаткові шина і 2 ланцюги.
    Недоліки:
    Розтягується ланцюг, погано зміщується. Тече мастило через ручку на АКБ. Довго заряджається.
    • Продавець  Ферунікс

Доброго дня, Сергію!

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом користування товаром.

Станом на момент публікації відгуку звернень від Вас щодо зазначених питань до нас не надходило. Після отримання відгуку наш менеджер зв’язався з Вами, надав додаткову консультацію щодо експлуатації пилки та надіслав інструкцію з правильного натягування ланцюга і змащування.

Сподіваємося, що надана інформація допоможе у подальшому користуванні товаром.

Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Ирина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Нема на пилку,є дві на сєкатор,не можу розібратись,як ії поавильно зібрати...

Переваги:
    Недоліки:
    Ще не розумію
    • Продавець  Ферунікс

Доброго дня, Ірино!

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом користування.

Станом на момент публікації відгуку звернень від Вас щодо зазначених питань до нас не надходило. Після отримання Вашого відгуку наш менеджер зв'язався з Вами, щоб допомогти розібратися в ситуації.

Для вирішення питання ми надіслали Вам інструкцію щодо змащування пилки та експлуатації. Вона допоможе правильно підготувати інструмент до роботи, а також забезпечити його коректну експлуатацію.

Сподіваємося, що надана інструкція допоможе Вам легко розібратися зі збиранням та використанням товару.

Бажаємо Вам гарного дня!

• Олексій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Дуже вражений, в комплекті три шини - дві великі і одна менша, і аж ЧОТИРИ !!! ланцюги. Дякую за таку комплектацію. Ланцюги гостренькі, пиляють на ура.

Переваги:
    Ціна і комплектація.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
  • Ярослав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Корисна річ, одразу після покупки обрізав дерева й підготував запас дров

Переваги:
    Ціна, потужність, якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Зручна у використанні, старі гілки спилює швидко, все ок

• Альбіна
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Немає автоматичного змащування ланцюга. Коли натискаєш на кришечку масляного бака, воно не виходить одразу. Потрібно натискати 20-30 разів, вмикати пилку, щоб прокрутилась і перевіряти чи вийшло воно вже чи ні. При цьому, за ніч все масло, що залишалось в ній, витікає самостійно.
    Напевно, заллю його в якусь баночку і буду вручну пшикати на ланцюг.

• Марина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Дуже гарна пилка! Для обрізки дерев саме то!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Спочатку вразив , залив смазку для ланцюга, обрізав бузок ф 2-3см в кінці травня , все ок . Вдруге в липні став обрізати туї 20хв і " всьо" здох, запах згорівшої обмотки двигуна

Переваги:
    Недоліки:
    Якість
    • Продавець  Ферунікс

Доброго дня, Сергію!

Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом користування.

Станом на момент публікації відгуку звернень від вас щодо зазначеної ситуації до нас не надходило. Після отримання вашого відгуку наш менеджер зв'язався з вами, і ми раді, що вдалося оперативно врегулювати це питання.

Дякуємо за розуміння, співпрацю та можливість оперативно врегулювати ситуацію. Бажаємо вам лише приємного користування нашою продукцією!

• Сергій

Питання вирішив продавець за 1 день, надіслав новий комплект, це теперішніх реаліях рідкість, рекомендую продавця як відповідального .

• Любов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Легка і зручна у використанні.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Підходить як для обрізки дерев, так і для розпилювання деревини на дрова

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Поки немає
  • Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Перший раз користувався таким інструментом, але швидко звик, пила виявилася зручною і потужною

Переваги:
    Гострий ланцюг, ціна- якість
  • Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Брал для заготовки дров на мангал, для поленьев мощности хватает с головой, работать удобно

Переваги:
    Хорошая мощность
    Недоліки:
    Без замечаний
  • Валерій Н***

все гуд

• Валерий Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

У комплекті було 2 ціпка коротких та 1 довший, що не було вказано у опису. Навіть здивувався. Напруга не 21 В, а 18 В. Ще була ємність для змащування мабуть підшипника або ролика з ковпачком ( не було на фото ).

Переваги:
    Компактний, не дорогий.
    Недоліки:
    Трохи трясе при розрізанні гілок, бо легкий. Немає інструкції на укр. та немає ключа на 10.
  • Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Користувався пилою в саду, ріже впевнено, а в кейсі все компактно складено

Переваги:
    Відмінно пиляє, практична
    Недоліки:
    Зауважень немає
  • Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Чудова річ, заготовив дрова для мангалу та обрізав старі гілки

Переваги:
    Гострий ланцюг
    Недоліки:
    Відсутні
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Пила добре справляється зі своєю роботою, ріже швидко та рівно

Переваги:
    Ціна - якість
  • Виталий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Отримали на НП. Вдома при перевірці виявилося, що 1 акумулятор не працює. Написав продавцю. Перетелефонували через 5хв. Вислухали проблему. Запитали , куди висилати заміну. Через 2 дні отримали 2 !!! нових. ( обидва робочі). Були приємно вражені.)) Дякую цьому продавцю.

Переваги:
    Працює добре.
  • Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Добрий день. Зібрали по інструкції, але не пиляє, а рве дерево і потім застрягає. В чому проблема?

Добрий день, Руслане!

Дякуємо за Ваш відгук.

Така ситуація найчастіше виникає через неправильне натягнення або встановлення ланцюга, а також через його недостатнє змащення чи затуплення після використання. Для коректної роботи пилка повинна різати деревину плавно, без сильного натиску — не потрібно додатково тиснути на інструмент.

Рекомендуємо перевірити:

- чи правильно встановлений та натягнутий ланцюг;
      - чи є достатня кількість мастила для ланцюга;
      - чи не встановлений ланцюг у зворотному напрямку (ріжучі зубці мають бути направлені вперед у верхній частині шини).

Якщо після перевірки питання залишиться — напишіть нам, обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.

• Дмитро О***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Досить потужна для своєї ціни та розпилу не дуже товстих колод, обрізали гілки, подобається

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Пила працює справно, допомагає виконувати роботи на ділянці

Переваги:
    Ціна, два акумулятора
  • Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Швидко та зручно працювати, якість сподобалась, все ок

Переваги:
    Компактна, потужна, якісна
    Недоліки:
    Відсутні
  • Матвієнко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Чи є можливість до укомплектувати необхідним інструментом?

Переваги:
    Зручний кейс трохи не відповідає розмірам у складеному стані. Розібрав та змастив шестерні.В середині один підшипник закритого типу.
    Недоліки:
    Прибула без викрутки та ключа.
    • Продавець  Ферунікс

Доброго дня, Олено!

Дякуємо за ваше звернення та детальний відгук.

Офіційна комплектація даної моделі включає:
      • кейс
      • міні-пилу
      • шину 8"
      • ланцюг 8"
      • 2 акумулятори
      • зарядний пристрій
      • блок живлення

Додаткові інструменти (викрутка, ключ тощо) виробником не передбачені в стандартній комплектації.

Водночас ми індивідуально підібрали та вже надіслали вам додаткові інструменти як приємний бонус.

Дякуємо, що поділилися зворотним зв’язком — це допомагає нам ставати кращими. Гарного вам дня !

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Дуже гарна та зручна. Син, 9 років замовив собі на випускний)))

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Не має
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Добре справляється, поки дуже задоволена

• Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

За свою ціну пилка просто клас, допомагає пиляти гілки, дуже зручно що вона акумуляторна

Переваги:
    Заряд тримає чудово
  • Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Чудова та якісна пилка, легка у використанні, рука взагалі не втомлюється, мені подобається

Переваги:
    Комплектація, шина 8, легенька
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ферунікс

Другий акумулятор не заряджається зеленим світе і ципок заїдає встрягає в дерево

• Продавець  Ферунікс

Добрий день, Олександре Петровичу!
      Дякуємо за Ваш відгук. Станом на момент його публікації звернень від Вас щодо зазначених питань до нас не надходило.

Наш менеджер намагався зв'язатися з Вами телефоном, однак поспілкуватися поки не вдалося. Додатково ми надіслали Вам повідомлення у Viber. Просимо Вас вийти з нами на зв'язок у зручний для Вас спосіб, щоб ми могли детально розібратися в ситуації й допомогти вирішити питання якнайшвидше.

Будемо раді допомогти.
      Бажаємо Вам гарного дня!