Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Дзеркало косметичне 18,5 см з підсвічуванням Біле HP-10-1AW

Є в наявності

4.3/5
Оцінка користувачів 4.3/5
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: EmiTrade

Перестало працювати десь через місяць після використання (лампи перестали заряджатися)

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Дзеркало дуже красиве і якісне Виглядає стильно, добре вписалося в інтер’єр. Саме дзеркальне полотно якісне, без спотворень. Покупкою задоволена, все сподобалось!

Переваги:
    Якісне, хороша підсвітка
    • Продавець  Lagidna_hataUA

Щиро вітаємо, Яно! Дякуємо, що поділилися враженнями! Дуже приємно отримувати такий зворотний зв'язок. Користуйтеся із задоволенням та приходьте до нас ще!

• Віолетта Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Якісно зроблене дзеркало, виглядає стильно, підсвітка яскрава. Я покупкою задоволена. користуюсь кожного дня

• Продавець  Lagidna_hataUA

Доброго дня, Віолетто! Щиро тішимося, що покупка вам сподобалася! Нехай річ щодня дарує комфорт і затишок. Чудового вам дня!

• Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: EmiTrade

Дзеркало дуже красиве і якісне.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Дружина користується дзеркалом вже певний час — все працює без нарікань. Підсвітка яскрава. Сенсор реагує швидко, керування просте. Виглядає стильно, якість хороша.

Переваги:
    Якість
  • Софія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Дзеркало дуже сподобалось. Підсвітка яскрава, але приємна для очей — зручно робити макіяж навіть увечері. Сенсорне керування працює добре, легко вмикати та регулювати освітлення. Дзеркало виглядає стильно, стоїть стійко, якість хороша.

Переваги:
    Якість, приємна підсвітка