Відгуки покупців про Навушники Oppo Enco Buds3 Pro Graphite Grey (ETEK1)
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Гарний товар, задоволені
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Звук не найкращий.
Але батарейка чудова, заряджається швидко, тримає довго
Із вух не випадає
Маленький зручний кейс.
На таку ціну - дуже чудовий вибір
Представник брендуДоброго ранку! Дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що якість звуку не повністю відповідає очікуванням, але дуже приємно, що Ви відзначили надійну батарею та швидку зарядку - це справді важливі переваги.
- ЛеонідВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Ну що сказати, я в захваті! Не очікував такої якості навушників. Придбав для домашнього використання. Пластик дуже якісний, приємно тримати в руках. У вухах сидять ідеально із середніми амбушурами, звук нереально крутий.
Також маю AirPods Pro 2-го покоління. Футляр і формфактор дуже схожі, а звук не гірший. Звісно, без шумозаглушення, але це єдине, у чому вони поступаються AirPods Pro 2. Мікрофон записує мій голос набагато краще, ніж в AirPods.
Загалом я дуже задоволений навушниками. За таку ціну — це нереально круто!- Переваги:
- Звук, час работи
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою навушників!
- Марина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Гарні навушники це в мене такі перші, буду користуватись
- Переваги:
- Я в шоці що вже сутки вони тримають заряд
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Доброго дня. Навушники сподобались,звук дуже гарний. Але коли натискаєш один раз на наушник,музика чи відео не зупиняється. Звук що я нажала в навушнику є,але телефон (айфон) не реагує. На подвійний чи потрійний тап реагує,тобто відео/музика переключаються. Але сам на один тап- ні,хоча саме це мені більше потрібно,зупиняти музику і відновлювати,не беручи телефон у руки
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Для кращого досвіду користування навушниками радимо завантажити та встановити застосунок HeyMelody для їхнього налаштування.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Гарні навушниики,якісний звук,в вухах "сидять" чітко і ніякого дискомфорту-приємно здивований.Довго тримають заряд.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!
- Валерій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Беріть і не пожалкуєте.
Гарний звук, добре сидять у вухах. Навіть після кількох годин - вуха не болять, на відміну від звичайних вкладишів.
Важливо: у комплекті немає дроту зарядки. Тільки навушники та кілька пар силіконових накладок.- Переваги:
- Звук, ціна
- Недоліки:
- Немає кабелю зарядки
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Користуйтесь із задоволенням!
- Едуард Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Хорошие наушники да свои деньги, долго держат заряд
Представник брендуДобрий вечір! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою навушників!
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Barberry. Колір: White
Задоволена покупкою. Навушники чудові за всіма характеристиками
- Продавець Barberry
Дякуємо за замовлення!
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Barberry. Колір: Graphite
Файні навушники (Ставлю ласяру )
- Переваги:
- Довго тримають заряд
- Недоліки:
- Не знайшов (поки що)
- Валерія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Супер навушники, дуже люблю OPPO за їхню якість, це вже мої другі навушники за останні -5 років, і змінила лише тому, що згубила, а не зламалися, не було ситуацій, коли один грає гучніше другого, а також не раз падали у воду і все одно працювали, моя щира рекомендація
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Брала донці замість стареньких airpods, вона задоволена! Зручні, звучання супер, тримають заряд довго
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Your House. Колір: Grey
По звуку норм, претензій немає, заряд дійсно держе довго, тримаються в вухах добре але є один нюанс, через них починають боліти вуха, може це із-за того що у мене не великі вушні раковини, але всеж, особисто мені в них не комфортно, може с часом звикну, а взагалі якщо опустити цей момент, то вцілому гарні навушники
- Переваги:
- Не поганий звук, доволі довго держать заряд
- Недоліки:
- Особисто для мене вони дискомфортні
- Марта І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Мама Задоволена
Незнаю як буде надалі, але поки все люкс
Класно, що є ще додаток і все додатково можна налаштувати
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Barberry. Колір: White
За свої кошти топчик , є нюанси по підключені але на роботу в подальшому не впливає
- Переваги:
- Якість краща за ціну
- Недоліки:
- Коли навушники підключені до телефону не можливо зайти в меню блютуз, на роботу ніяк не впливає
- Продавець Barberry
Дякуємо за замовлення !
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Навушники дуже хороші, звук максимально приємний
- Переваги:
- Приємний звук, довго тримають заряд, швидко заряджаються
- Біла У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
У мене Samsung Galaxy buds (не вакуумні, і доволі товсті), а ці взяв суто через акумулятор, щоб типу музику слухати і кайфувати в Buds, а відео слухати в цих. І вони змінили моє ставлення до вакуумних навушниках, я в легкому шоці! (Не тільки баси і не тільки "навалювання") Дуже приємно здивований.
- Переваги:
- Звук загалом (для цієї ціни), акум
- Недоліки:
- На диво немає
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!
- Варвара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
гарні навушники, звук якісний ціна приємна
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Думаю для большинства пользователей будут отличные, но лично мне не понравился звук. Но в целом наушники не плохие, быстро подключаются, батарею держат вообще отлично. Но рекомендовать не могу. Возможно не зашли так как до этого 4 гола пользовался наушниками вкладышами.
- Переваги:
- Отлично держут заряд
- Недоліки:
- Не понравился звук
Представник брендуДобрий день! Радимо спробувати персоналізовано налаштувати звукові ефекти в додатку Hey Melody. Спеціалісти компанії ОРРО постійно працюють над оптимізацією пристроїв, щоб задовільнити потреби більшої кількості користувачів у майбутньому.
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Чудові наушники з хорошим звучанням!
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Це вже 3-ті навушники в сімʼї! За цю ціну кращих немає! Чудово сидять у вухах і не випадають,є різні амбюшури!Чудова тактильність на перемикання-пауза!Звук просто Супер! Автономність просто чудова,тримають заряд ну дуже довго! Через застосунок Hey Melody можна виставити більші баси або налаштувати звук який треба саме вам!
- Переваги:
- Автономність,дизайн,тактильність
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Звук хороший, у комплеткті є два змінних амбушури більшого та меншого розмірів, у перший же день успішно пережили купання в пральній машині на протязі 10 хв, дав два дні просохнути й працюють так ніби нічого й не було.
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Expert Market. Колір: White
Наушники работают 10-15 минут и начинают хрипеть а как отключишь от устройства и подключишь заново отпускает но через 10-15 минут опять хрипят.
С чем связанно не понятно!
Проверял как на телефоне так и на ноутбуке.
Приложением пользовался пишет последняя версия обновляния.- Переваги:
- Хорошо держит заряд и не плохой звук.
- Недоліки:
- Спустя примерно пол года работы начали хрипеть наушники.
- Ігор Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Швидка доставка, гарна якість.
- Варвара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
навушники працюють добре, швидко прийшли
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Норм
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Навушники чудові,тримають що поряд довго,швидко заряджаються,хороший мікрофон,але за місяць користування просто неймовірно болять вуха!
- Недоліки:
- Великий розмір,з часом від використання починають сильно боліти вуха
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук.. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Радимо спробувати різні розміри змінних амбюшур, щоб підібрати найзручніший.
- Артем Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Користувався протягом 1 діб. Відгуки пишу по конкретним критеріям.
Упаковка: 2 інструкції, у яких можна звернути увагу на керування сенсорами, користування навушниками та інфо про додаток Hey melody. Також 2 пари (малі, великі; середні вже накладені на навушники) силіконових насадкок. Сам кейс у плівці. Загалом упакування дуже приємне.
Кейс: сильний магніт, кришка не люфтить, на дотик відчувається скоріш як преміум, ніж середній сегмент. Зарядки немає, але підходять усі Type-C з нормальною якістю, двосторонні.
Навушники: одразу скажу, вони дещо великі. Людям з малими вухами можуть не підходити. Якщо сиділи на менших моделях, перші використовування будуть дещо дискомфортні. Кнопки потребують точних дотиків, працюють безперебійно. Акумулятор велетенський, за 2 години 10% заряду! Був шокований скажу чесно.
Звук: про мікрофон нічого не напишу, він звичайний, для багатьох буде щось типу "± норм". Але їх видача звуку.. Бомба. Якщо не любите басисті звуки, вони ідеальні. Після бюджетників, у багатьох яких режим "Bass boost" ласкає вуха. Але якщо любите слухати музику, звук може бути плоским. Ось тут може знадобитися додаток. Доречі...
Hey melody: офіційний додаток OPPO. Інтерфейс без заморочок, схожий на звичайний інтерфейс телефонів бренду вище і Realme. Базові налаштування для дотиків, різні режими звуку типу "оригінал, голос, басс" тут все стандартно. Більше здивувало те, що у навушниках можна спокійно переключати чутливість дБ (децибел) у 6 різних діапазонах. Завдяки цьому можна створювати свої "прессети" (готові налаштування). Наприклад: для ігор, АСМР, звичайної музики, року та хард ме́талу, для дзвінків. І різниця відчувається. Рекомендую завдяки ChatGPT або Gemini про це прочитати. Ці налаштування можуть підняти оцінку навушників до 'преміум' для деяких людей.
Загальна оцінка: 10/10, за ціною зі знижкою 1700 грн це дійсно кращий Ваш варіант, якщо вибираєте у схожому бюджеті.- Переваги:
- Упаковка, об'ємний акумулятор, баланс звучання/ціна, якісний кейс, додаток з багатьма налаштуваннями
- Недоліки:
- Фатальних немає. Якщо придиратися, то: мікрофон, тро-о-ошечки складний анпакінг (розпаковка), відсутність зарядки, шкода загубити :)
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Спеціалісти компанії ОРРО постійно працюють над оптимізацією пристроїв, щоб задовільнити потреби більшої кількості користувачів у майбутньому.
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Понравились
- Переваги:
- Звук нормальный, хорошо держатся в ушах
- Недоліки:
- Пока нет
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Навушники сподобались. Звук супер. В вухах сидять нормально, без дизкомфорта. Батарея тримає добре
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені функціоналом навушників!
- Павло З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Непогані, але є нюанси
- Переваги:
- Швидко з'єднуються, зв'язок стабільний. Гучність не найкраща, але для перегляду фільмів достатньо.
- Недоліки:
- З боксу можливо дістати тільки якщо пальці, як у дитини маленькі
Представник брендуДобрий день! Для нас важлива Ваша думка, бажаємо приємного досвіду користування навушниками! Спеціалісти компанії ОРРО постійно працюють над оптимізацією пристроїв, щоб задовільнити потреби більшої кількості користувачів у майбутньому.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Звук нормальний, як для такої ціни
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite
Все супер
- Переваги:
- Чудовий звук
- Недоліки:
- Наразі не виявлено
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Чудові навушники, не глючать, довго працюють без підзарядки
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Ціна,качество супер, дуже задоволений
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Нравится, оправдали ожидания
- Переваги:
- Хороший звук