Відгуки покупців про Сушарка настінно-стельовий 6-ти стрижнева Rokar Флоріс 1,8 м (F6-180)
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Подивились відео , як правильно її встановити. На встановлення витратили дві години, 40 хвилин тільки розматували мотузку, вийшло по 6.5 метрів на кожен стрижень, края закріпили клеєм 88 і вуаля!! Я задоволена товаром, рекомендую всім, не пошкодуєте))
- Переваги:
- Можна розвісити багато білизни
- Недоліки:
- Немає, думаю і не буде!
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Ну таке, невже так важко зробити вже готові 6 шматків мотузки, або принаймні написати скільки треба відміряти, чого мені треба вгадувати скільки відрізати, дурня якась.
- Переваги:
- З металу, надійна на вигляд
- Недоліки:
- Мотузка одним мотком
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Якісна
- МаринаПродавець: Adeline. Колір: Білий
Залишилася дуже задоволеною. Давно хотіла таку. Дякую
- Переваги:
- Дуже зручна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Отличный продавец!
Товар хороший!
Рекомендую!- Переваги:
- Очень удобно!
- Недоліки:
- Плохо что верёвка рулоном, а не по размеру порезана!
- Вітер О***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
це вже придбана 2-га сушарка: 1-ша на балконі (кріплення до стелі), ця 2-га в ванній кімнаті (кріплення до стіни). рекомендую - не пожалкуєте.
- Переваги:
- зручна, компактна, надійна
- Недоліки:
- не має
- Вера Б***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Отличная сушилка, быстро установили, собрали, ориентировались на видео в комментариях. Смотрится отлично.
- Переваги:
- Цена, компактность, хорошо смотрится
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Чудова. Все підійшло. Зібрали швидко.Другий рік користуємось. Задоволені .
- Василій С***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Беріть без часткової передплати, бо потім накладний платіж. Геть не вигідно.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тільки 2м
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Дуже зручна, компактна, красива. Гарно вписалась в інтер'єр лоджії під білу плитку і натяжну стелю
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Сушарка зручна. Менеджер магазину відповів на всі питання, замовлення відправили досить швидко.
Порада: щоб мотузки вистачило на всі перекладини тримач для мотузки (на якому вони фіксуються) потрібно вішати приблизно 1.5м від підлоги; також не доводити другу мотузку до кінця останньої "зачіпки", а залишати на першій (оскільки ми це не зробили, нам не вистачило мотузки на один бік для двох перекладин); не ріжте нитку (вона зразу розшаровується): або пропалюйте (завдяки чому вона запаюється), або спочатку зав'яжіть вузол, а потім відріжте. - Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Дуже зручна сушарка, не займає багато місця, а розвісити можна багато речей
- Переваги:
- Дизайн, зручність, доступна ціна
- Недоліки:
- Пластикові деталі дуже крихкі
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Чудова річ, уважний продавець. Дякую.
- Переваги:
- Кріплення до стіни або до стелі, зручна в користуванні
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Отличная вещь для квартиры, существенно экономит пространство, наверх поднял и не мешает. Как именно ее монтировать советую посмотреть на Ютуб, там много подробных роликов
- Переваги:
- Удобная, надёжная, легко пользоваться
- Недоліки:
- Не нашла
- Халус В***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
При сборке выяснилось, что веревки слишком короткие, трудно было подобрать такую же, но мы нашли.
- Переваги:
- Качество нормальное, прутья не гнутся
- Недоліки:
- Короткая веревка
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Образцовый сервис. Проконсультировали, чётко прояснили вопросы по конструктиву и монтажу, доставили вовремя. Качество товара в норме. Так держать!
- Переваги:
- металлические крепления, прочная конструкция (брал длинной 2 м. сомневался, но оказалось все в норме - не прогибается и не провисает)))
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
все пришло в целости но нет одной заглушки в трубку
- Недоліки:
- не все заглушки в комплекте
- Продавець Adeline
Здравствуйте, Сергей. В ближайшее время с Вами свяжется наш оператор для решения Вашего вопроса. Заглушка в обязательном порядке будет отправлена Вам дополнительно.
- Сергей Р***
Подзвонили та швидко відправили недостаючі частини - щиро дякую
- Шутько В***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Дуже практична річ. Півроку експлуатації, враження тільки позитивні.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
- Влад Л***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Хороший магазин, быстро отправили. Сама сушилка очень удобная, надеюсь долго прослужит
- Переваги:
- Удобная, можно подтянуть под поток чтоб не мешала
- Недоліки:
- Непонятно почему нет инструкции и почему производитель сам не может нарезать веревки на нужную длину, а не комплектовать один целый моток верёвки
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Два метра как по мне многовато, трубки сильно прогибаются (160 см в этом плане как раз). В моем случае концы направляющих с роликами немого задраны в верх,что не критично. Все отверстия совпали.
- Переваги:
- Двойного назначения (потолочная или на стену)
- Недоліки:
- по отзывам бывает брак
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Очень удобная сушилка.
- Переваги:
- Спасибо, все отлично !!!
- Крижановская С***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Качество верёвок так себе ели распутали, в нескольких местах были узлы и спайки пришлось отрезать, такое ощущение что сама веревка б/у. На все 6 планок оказалось маловато веревки из-за брака.
- Недоліки:
- Качество веревки
- Adeline
Добрый день, Светлана! Наши операторы свяжутся с Вами для решения проблемы. Спасибо за отзыв.
- Крижановская С***
Спасибо за оперативное решение, прислали новую веревку, перевесили работает хорошо
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Очень сложный монтаж. Качество верёвок тоже плохое, постоянно слетают с роликов. После эксплуатации несколько месяцев, веревки видно сильно перетерлись.
- Natali O***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
- Natali O***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Ещё не пользовалась, но повесили, протестировали, все понравилось!
- Переваги:
- Удобно, симпатично, компактно
- Недоліки:
- Веревка была с желтыми пятнами и не хватало одной заглушки на трубе
- Adeline
Добрый день! Наши операторы свяжутся с Вами для решения этих вопросов. Спасибо за отзыв.
- Natali I***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Класна штука. Мене реально радує. Були ляпи , але продавець оперативно все виправив за свій рахунок!
- Переваги:
- Зручність та практичність
- Недоліки:
- Були кривенькі деталі, але вислали нові рівнесенькі
- Дмитро У***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Доброго времени суток. Продавцом и товаром доволен. Качество сушилки хорошее.
Не было краткой инструкции по сбору сушилки, если бы не видео с ютуб долго бы разбирался))).
Ссылка на сборку и монтаж данной сушилки по ссылке. (Видео не мое).- Недоліки:
- Нет инструкции по сборке
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Замовила дану сушку через компактність. За розмірами мені підійшла 1.2 м Швидко доставили. Покупкою задоволена. Прикріпили до стелі на балконі.
- Переваги:
- Компактність
- Недоліки:
- Дещо незручно, що нитки мотузки не розділені відразу на 6 частин. Зайняло час, щоб все розділити.
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Спасибо магазину, связались в течении часа после отзыва. Проблема устранена, 13 сентября забираю заглушки на НП. Спасибо за оперативность.
- Переваги:
- Удобная сушилка
- Недоліки:
- Устранены
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Нет боковых заглушить для способа крепления к потолку, как их можно до получить? Упаковка была целой, поэтому недостачу обнаружил при сборке.
- Недоліки:
- Некомплект
- Adeline
Добрый день, Алексей. С ближайшей отправкой мы вышлем вам недостающие детали. Извините за неудобство.
- Natali I***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Так, все как всегда, надеешься, что оплатишь всю сумму сразу, чтоб не платить лишнее "почте" и что за это продавец постарается отправить качественный товар, а не как тут некоторые писали не очень лесные отзывы и увы... Ниже оставляю фото чтоб всем было понятно в чем минус и продавец тоже был вкурсе, что его товар надо перепроверять перед отправкой!
Первое фото ещё куда не шло, а второе, третье и засунуть тот шуруп большая проблема, дырки не совпадают, с трудом засунули и результат на 4-ом фото
П.с. так надеялась, что ура будет сушилка которая не будет мешать под ногами не надо будет ее переставлять , а все стационарно, удобно и красиво, и можно спокойно рожать манюню и со стиркой будет проще.
П.с.с. не розочаровуйте беременных- Переваги:
- Понравилась на картинке сразу... Но
- Недоліки:
- Криво
- Adeline
Добрый день, Наталья. В ближайшее время с вами свяжется оператор для решения вашего вопроса. Спасибо за отзыв.
- Natali I***
Ребята молодцы! Все исправили, прислали уже четкие детали) сушка уже на стене! Я довольна как слон)
Пс. Манюню родили) все вышло вовремя)
Фото Красоты на стене скину отдельным отзывом)
- Natali I***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Підкажіть скільки коштуватиме доставка в відділення Нової Пошти?
- Adeline
Добрий день, Наталля! Доставки Новою поштою сушки "Флоріс" 1,4 м буде близько 85 грн.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Вопрос продавцу. Скажите пожалуйста, можно ли купить два фиксатора вместо одного?
Проблема такова: У меня на балконе в торцах стоит мебель и канаты будут мешать мебели открываться. Я хочу установить 2 фиксатора один снизу, другой под потолком. Таким образом хочу добиться того, чтобы канаты шли не напрямую к потолочному креплению, а по стене буквой "Г"- Adeline
Отдельно фиксатор можно приобрести. Чтобы получить более подробную информацию, задайте пожалуйста ваш вопрос на странице продавца Adeline
- Виктор С***
Евгений! А Вы не хотите прикрепить вверху (параллельно сушилке) что-то типа "вешалки" (например, деревянную планку с вкрученными в нее крючками или кольцами)? Веревки пропустить через эту вешалку и потом на крепление. Получатся веревки параллельно стене. Вопрос останется в длине ПОСТАВЛЯЕМЫХ веревок, хватит ли.
- Семен Д***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Удобно, мне понравилось
- Переваги:
- Смотрится аккуратно, много вещей помещается
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Adeline. Колір: Білий
Скажите пожалуйста какое расстояние от кронштейна крепления до ближайшего ролика или какое расстояние будет между стеной и бельем?
- Adeline
Здравствуйте. Расстояние от стены до первой трубки на которой находится белье - 6 см. Расстояние между последующими трубками так же - 6 см.