Відгуки покупців про Стіл журнальний Еверест СЖ-2 венге темний (Brr-86)
- Валерия Т***Відгук від покупця. Продавець: chip
Оформила заказ на розетке, пришла на новую почту забирать. По накладной три коробки, одна из них вообще не моя (другой стол). Позвонила оператору, мне сказали, что на мой номер телефона нет заказов на сайте, мол звоните поставщику. Оказывается розетка уже работает, как посредник, о чем меня не предупредили по телефону. Крайне возмущена сервисом, больше у вас заказывать не буду.
- Переваги:
- Столик не плохой
- Недоліки:
- Доставка, консультация
- Кошкины б***
На сайте указана информация о том что Продавец этого товара Кошкины брошки
Подробнее: посиланняПо Вашей ТТН 20 4501 2099 3889 количество мест 2 ( 1 упаковка гофрированный картон детали стола, 2 -е место пакет с фурнитурой).
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: chip
Стол не укомплектован сборными конфермантами. Главное что указали кто должен проводить сборку...
- Переваги:
- Так себе...
- Недоліки:
- Как получите езжайте в магазин за дополнительным запчастями.
- Кошкины б***
Если не хватает конфирматов, отправим за наш счет.
- АйшаВідгук від покупця. Продавець: chip
Приехал быстро, но сам стол огорчил. Особого качества на эти деньги я не ожидала, но то, что мне пришлось бегать по магазинам докупать шканты, которых в комплекте явно недостаточно, не может не огорчать. Да и кроме обычной отвёртки для его сборки вам понадобиться несколько шестигранных отвёрток разного размера. Кроме того, отверстия просверлены очень плохо и не до конца и далеко не все нужные отверстия были просверлены. Пришлось приложить очень много усилий и потратить целый день на сборку стола.
- Переваги:
- Быстро приехал
- Недоліки:
- Недостаточное количество шкантов, лишние саморезы. Нужны специальные отвёртки. Просверлены не все отверстия, а те что просверлены, просверлены очень плохо.
- Ельвіра Л***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Дуже вдячна виробникам -запоріжцям (хоч якось посприяла їм - людям, які так страждають у цій клятій війні). Особлива вдячність продавцю за уважне відношення до мене як покупця. Все буде УКРАЇНА !
- Переваги:
- Дуже зручний, оригінальний
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Ельвіро! Дякуємо Вам за теплі слова! Нам надзвичайно приємно, що наші меблі та обслуговування відповідають Вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо надавати найкращий сервіс і раді, що змогли Вас задовольнити. Сподіваємось, що наші меблі даруватимуть Вам комфорт і затишок на довгі роки! Бережіть себе. Завжди вам раді)
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Потрібен шуруповерт
- Переваги:
- Місткий, міцний, гарно дивиться
- Продавець ВерестМ
Відгуки с фото, це окремий вид задоволення! Меблі чудово вписалися в вашу оселю. Дякуємо, що ділитесь)
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Дякую, замовила в понеділок, отримала в суботу, доставка не дорога, все як я й хотіла
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Юліє! Ваша позитивна оцінка — найкраща подяка за нашу роботу! Дякуємо за зворотний зв’язок і бажаємо, щоб кожен день вдома був для вас особливим.
- Інна Л***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Чудовий магазин. Усе прийшло у повній комплектації, тому дуже легко було зібрати. Виглядає неймовірно за свої кошти. Дякую
- Переваги:
- Легкість збирання, ціна
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Інно! Неймовірно приємно отримати такий теплий відгук! Дякуємо Вам за вибір і довіру. Якщо знадобиться щось ще – завжди раді допомогти!
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Гарний столик, якісний.
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно знати, що наші меблі знайшли своє місце у Вашому домі. Нехай служать довго і радують Вас щодня!
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Якістю задоволена. Швидко зібрали
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Олесю! Дякуємо за Вашу довіру та теплі слова! Нам важливо знати, що наші меблі дарують Вам комфорт і задоволення. Завжди готові допомогти з новими ідеями для Вашого дому.
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Дуже задоволена.
- Переваги:
- Низька ціна і хороша якість
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Людмило! Дякуємо за Вашу довіру та теплі слова! Нам важливо знати, що наші меблі дарують Вам комфорт і задоволення. Завжди готові допомогти з новими ідеями для Вашого дому.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Швидко та якісно отправили замовлення, дякую менеджерам,дуже задоволена.
- Переваги:
- Гарно запакований, легко збірается, чудовий стіл за таку ціну, дуже гарне обслуговання
- Недоліки:
- Немає нарікань
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Світлано! Щиро вдячні за Ваш відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені нашими меблями та сервісом. Бажаємо Вам затишку, тепла та гарних моментів у Вашому оновленому інтер'єрі!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Гарний стіл, займає мало місця, збирається легко,
Достоинства: Хороший стіл, ціна якість супер
Недостатки: Немає- Продавець ВерестМ
Добрий день, Анно!
Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками! )
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Даний стіл в користуванні майже місяць. По порядку - Час між замовленням та доставкою мінімальний (2 дні). Пакування добре (всі складові без пошкоджень). Комплектація повна (шурупи, конфірмати та інший дріб'язок у наявності). Оплата після перевірки на НП. Вдома склав стіл за 30-40 хвилин. За час користування нічого не відклеялось і не відпало. Відношення ціна-якість на п'ять.
- Переваги:
- Все вище перераховане.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Сергію! Дуже вдячні за теплі слова! Ваш відгук надихає нашу команду працювати ще краще. Нехай меблі довго служать Вам та приносять комфорт у дім. Чекаємо на нові зустрічі.
- Людмила Ж***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Гарної якості столик,замовила один сподобався,замовила ще один на подарунок
- Переваги:
- Швидко збирається,гарної якості
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Людмило! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені нашими меблями. Ваша підтримка мотивує нас і надалі створювати якісні та стильні вироби. Сподіваємось, вони служитимуть Вам довго і з комфортом! Дякуємо за довіру та чекаємо на Вас знову)
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Столик супер,прийшов вчясно. Дякую
- Переваги:
- Міцний, гарний
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Марино! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобалися наші меблі. Ми завжди намагаємось створювати продукцію найвищої якості, і Ваша задоволеність для нас — найкраща нагорода. Сподіваємося, що стіл приноситиме Вам багато радості та зручності у використанні! З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!
- Слєпцов М***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Гарний стіл, займає мало місця, збирається легко,
- Переваги:
- Хороший стіл, ціна якість супер
- Продавець ВерестМ
Ми дуже вдячні вам за відгук та фотографії меблів у вас вдома, користуйтесь з задоволенням)
Чекаємо вас знову.
- Любовь К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Задоволені
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Любове!
Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!
Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Отличный столик за свои деньги.
Собрал минут за 50.- Переваги:
- Цена.
Качество.
Доставка меньше чем за неделю.
- Продавець ВерестМ
Приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині, дякуємо за відгук))
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Ширина: 60. Глибина: 60
Стіл просто супер, 10 з 10.
- Переваги:
- Компактний розмір, стильний дизайн
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за відгук, гарного дня
- Едуард М***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Ширина: 60. Глибина: 60
Дякую
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Не має
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за відгук та замовлення! Гарного дня
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
За такую цену,отличный столик!!!
- Продавець ВерестМ
Андрей, огромное спасибо за Ваш отзыв, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!
- Вадим Ж***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Товар отличный , очень нравиться .
- Переваги:
- Компактный , и много чего можно вместо на нем .
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Продавець ВерестМ
Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Стол хорошего качества, не хлюпкий.
Со сборкой проблем не было
Покупкой довольна- Переваги:
- Цена, качество, оперативность
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець ВерестМ
- Людмила И***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Стол отличный. Собирается легко по инструкции.
- Переваги:
- Хорошее качество по бюджетной цене.
- Продавець ВерестМ
Доброго дня, Людмило!
Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!
Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.
- Николаева О***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Качественный столик за небольшую сумму. Очень стильный.
- Переваги:
- Качество,цена
- Продавець ВерестМ
Ольга, дякуємо вам за ваш позитивний відгук та високу оцінку якості наших меблів.
- Валерий Ж***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Доставка менее чем за неделю! Собрал за час, все легко , столик классный, рекомендую!
- Переваги:
- Быстро, четко, легко
- Продавець ВерестМ
Дякуємо що обрали нас, та високо оцінили якість наших меблів!
Для нас дуже цінно те що ви залишились задоволені)
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Дякую, все супер
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Ольго! Дякуємо, що обрали наш магазин! Бажаємо, щоб меблі радували Вас щодня та створювали затишну атмосферу у домі.
- Бабенко В***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Все прийшло в гарному стані, стіл просто супер
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Валентино! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Нам важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним, і раді, що змогли виправдати Ваші очікування.
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Все супер!
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Валентино! Дякуємо за відгук і за те, що поділилися фото! Дуже гарно виглядає у Вашому інтер’єрі. Раді, що змогли стати частиною Вашого затишку.
- Альона Б***Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Гарний столик
- Продавець 48 квадратов
Дякуюємо за відгук
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Town. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Дуже сподобався! Гарний!
- Продавець Town
Дякую!Будемо раді новим замволенням!
- Елисеева О***Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глибина: 60
Якість столика гарна, запаковано надійно, зібрав за 20хв, рекомендую!
- Переваги:
- Швидко відправили, якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Антоне! Дякуємо за відгук. Для нас дуже цінний зворотній звʼязок від клієнтів.
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Відмінний товар
Доброго дня, Наталіє!
Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.
Чекаємо вас знову!
- Анжела К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Супер столик
- Продавець ВерестМ
- Алёна Л***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір стільниці: Венге темний. Ширина: 60. Глибина: 60
Гарна якість,ціна! Дякую,ми задоволені.
- Переваги:
- Дуже гарненький
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець ВерестМ
Доброго дня, Альоно!
Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.
Чекаємо вас знову!