- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Дуже хороша якість
- Переваги:
- Зручний для пересування
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Гарне,велике,якісно зроблено!
- Продавець LEGNA
Дякуємо за відгук, Наталіє. Приємно чути, що Ви залишились задоволені покупкою! Звертайтесь)
- СофіВідгук від покупця. Продавець: LEGNA
Якісне дзеркало. Дуже його люблю тепер
- Продавець LEGNA
Дякуємо за замовлення, щасливі, що вам сподобалось
- Ілля Д***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Все гарно дійшло,супер
- Кира В***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Мені дуже подобається це зеркало. Воно зручне в використані, та приємне на вигляд.:)
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Отличное зеркало,купила 2 мне и дочке понравилось.
- Переваги:
- Компактное
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Купував на подарунок. Подарунок сподобався, особа задоволена.
- Переваги:
- Функціональне
- Ірина Ц***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Чудове дзеркало! Те, що треба! Дякую за оперативність
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Дуже довго вибирала дзеркало і ні скільки не пожалкувала, коли купила і побачила саме його! Яке ж воно стильне і красиве! Буде зручно брати з собою в дорогу, а поки буду користуватися щодня))) До речі, упаковка на висоті))) Дякую
- Недоліки:
- Будемо бачити при використанні. Якщо бережно відноситись, я думаю, що все буде добре!
- Неля С***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Зручно брати з собою в поїздку, компактне, не займає багато місця
- Переваги:
- Практичне у використанні
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: LEGNA
Классное зеркало
- Переваги:
- Удобное, практичное
- Дарья Т***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
классное зеркало, удобно брать с собой, на магните, не надо ни к чему прислонять,обложка как подставка
- Переваги:
- удобное, компактное
- Гнатенко Е***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Зеркало просто супер,очень компактно,удобно,комфортно.Продавца рекомендую,заказывала со скидкой по промокоду,получила на следующий день,упаковано отлично,претензии нет.
- Переваги:
- Не искажает,хорошо держит магнит,красивый дизайн,удобно хранить в сложенном виде,мало места занимает и дома и в дороге
- Алина Т***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Очень классные зеркала, брала два ,девчонкам на презент. Тонкое,компактное, очень качественное, при открывании фиксируется магнитом что очень удобно! Отдельное спасибо продавцу за ожидание, в связи с обстановкой ,задержали оплату. Девочки консультанты всегда были на связи.
- Переваги:
- Занимает мало места. Компактное.
- Недоліки:
- Нет.
- Валерия Б***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Хорошее зеркало, красиво и стильно. Особенно актуально в дорогу, перелеты, путешествия! Был один минус на зеркале, если не заморачиваться, то все ок.
Работа магазина в целом хорошая, но на замечание про царапину никак не отреагировали.- Недоліки:
- Была микро царапина.
- Малік О***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Зручне у користуванні, займає мало місця
- Переваги:
- Стильний вигляд, захисний чохол
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: LEGNA
Прекрасное зеркало. Очень качественное и удобное! Корпус в виде блокнота защищает зеркало от царапин и грязи. Удобно брать его с собой в дорогу и просто на каждый день, он прекрасно поместится вам в сумку. Продавец сразу же связался и ответил на все вопросы. Доставка тоже быстрая. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Удобно, качественно, практично
- Недоліки:
- Их нет!!!
- Олейник Н***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Супер зеркальце, крепкий магнит, удобное в дорогу, так как плоское, занимает место как нетолстый блокнот. Обратите внимание, там еще другие цвета у них есть в ассортименте, я сразу не увидела. И еще - размер самого зеркала (без учета рамки) 164*106 мм. Отдельное спасибо за сервис компании - приятная девушка менеджер,отправили быстро, еще и сердечко красивое положили. Чувствуется, что сделано с душой. Ребята молодцы!
- Переваги:
- Одни достоинства
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Зеркало покупал на подарок, соответствует фотографиям, очень удобная конструкция на магнитах.
- Переваги:
- Качественно изготовлено
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Лідія Д***Відгук від покупця. Продавець: LEGNA
Дзеркало чудове .
- Переваги:
- Має вигляд планшета , захищене від ушкоджень .
- Недоліки:
- Виявляться під час користування , на даний час відсутні .