- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: Dany. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Качество отвратительное
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Dany. Розмір: M. Колір: Яскравий салатовий
Насправді колір дуже відрізняється від того, що на фото. В реальності цей світшот - блідно-зелений. Розчарований.
- Будь С***
Доброго дня. Якщо Вам не підійшов товар, ми можемо його обміняти, або повернути кошти.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Dany. Розмір: M. Колір: Темний синій
Схоже, що перед відправкою товар не перевіряється, адже як пояснити те, що світшот прийшов з пошкодженнями... Але, які гроші - така і якість...Так що не шкодуйте доплатити, але взяти дійсно якісний товар
Доброго дня) Якщо Вам надійшов товар з браком - можемо обміняти за наш рахунок
- Bogdan B***Продавець: Dany. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Размерная сетка?
- Будь С***
Розмірну сітку можемо надіслати у вайбер. Або напишіть який саме розмір цікавить і повідомимо потрібні Вам параметри
- СергійВідгук від покупця. Продавець: T-Mе market. Розмір: L. Колір: Темний сірий
Сподобалася кофтинка.
Взяв для роботи в офісі.
Приємно лежить на тілі, комфортно носити.
Окремо хочу подякувати магазину.
Доставили все швидко.
Опис відповідає дійсності.
Дуже приваблива ціна- Переваги:
- Комфорт, якість, ціна
- Продавець T-Mе market
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Антрацитовий сірий
Погана якість тканини
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Антрацитовий сірий
Світшот гарний, розмір підійшов, тільки переплутали кольори. Хотіла темний, прийшов світлий меланж. Тому повернула.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий
Свитшот не плохой, немного кошлатится под мышками.
- Переваги:
- Цена, качество пошива
- Недоліки:
- Кошлатится
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий
Простенький. И берите на размер меньше, утонете в нём.
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Антрацитовий сірий
Отлично, размер подходит, сидит хорошо, рекомендую, не плотная лёгкая ткань, но и не тонкая, зачет
- Переваги:
- Хороший материал
Відповідає
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Молочний
Все добре
- Переваги:
- Білий
- Недоліки:
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Антрацитовий сірий
Приятный к телу, хорошо пошит,без дефектов
- Переваги:
- Хорошо смотрится,приятный к телу,цена
- Недоліки:
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками.
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Молочний
Свиншот супер, підійшов і розмір і модель
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Вроде не плохой,за такую цену, без флиса
- Переваги:
- Белый
- Недоліки:
- Немножко длинный
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Антрацитовий сірий
Покупкою залишився задоволеним.
Розмір підійшов майже ідеально(179см.;84 кг.)Трохи великі рукава,але це не критично.- Переваги:
- Якісний матеріал
- Недоліки:
- Трохи великі рукава
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Молочний
Світшот сподобався. Якість непогана. Розмір М підійшов на зріст 184
- Переваги:
- Непогана якість тканини
- Недоліки:
- Поки не знайшла.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Молочний
На мой рост 183 см и предпочитаемый размер одежды XL свитшот оказался великоват. По сути это то же худи от этого же бренда, только без капюшона и кармана спереди. Я же ожидал что-то более приталенное. Не скажу, что я остался недоволен, так как качество на уровне и сам свитшот хорош. Но предназначение для носки немного изменилось. Менее официально и более казуально. Качество пошива хорошее и ткань приятная. Да, это настоящий 100%-ный хлопок. К покупке рекомендую, но обязательно с оглядкой на мешковатость.
#МойЛук- Переваги:
- Хорошее качество ткани, приятный на ощупь и к телу, достаточно плотный
- Недоліки:
- Великоват и рукава длинноваты
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Молочний
Кофта отличная, Доставка очень быстрое, Качество отличное, и носить вы ее будете долго, я советую)
- Переваги:
- качество, доставка
- Недоліки:
- Альбина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Молочний
Доставка быстрая, муж доволен на все 100. Советую. Качество хорошее
- Рэнди Р***Відгук від покупця. Продавець: ЯРЧЕ ВСЕХ. Розмір: 2XL. Колір: Помаранчевий
Great fit and feel.Just as I bought in USA
Відповідає
- Рэнди Р***Відгук від покупця. Продавець: ЯРЧЕ ВСЕХ. Розмір: S. Колір: Помаранчевий
отличный свитшот, при стрирке не леняет ,не растягивается и не садится
- Переваги:
- качество на высоте
- Недоліки:
- маленький асортимент
- Продавець ЯРЧЕ ВСЕХ
Дякую за відгук! дуже раді що вам все сподобалося)
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Антрацитовий сірий
Покупкой довольны
- Переваги:
- Ткань - хлопок. Размер соответствует, цена.
- Недоліки:
- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Антрацитовий сірий
Мне ткань понравилась, напоминает чистый хлопок, не толстая но и не как футболка, умеренно плотная, приятная к телу. На рост 175 и вес 91 кг взял размер "L" и не прогадал. Выбирал по размерам в сантиметрах от производителя, сравнивая с имеющимся свитшотом.
- Переваги:
- Стоимость, ткань.
- Недоліки:
- Нет.
- Настя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Молочний
Размер не подошёл,к кому обратиться по поводу возврата/обмена товара?
Эксперт Rozetka
- Тагірова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Молочний
Парню понравилась )
- Переваги:
- Комфортная
- Рита П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Молочний
загалом якість відповідає ціні
- Переваги:
- звичайний світшот
- Недоліки:
- хоч і обирала по розмірній сітці, вийшов завеликий
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Антрацитовий сірий
Немного великоват М-ка на 178/75, материал не понравился, тонкий и жёский. С другой стороны классно сделаны швы, так что как вариант за небольшие деньги.
- Переваги:
- Классные швы
- Недоліки:
- Тонкий, большемерит, материал на ощупь не очень .
- Папежук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Антрацитовий сірий
- Переваги:
- Непогана тканина
- Недоліки:
- Великий розмір, треба брати менше
- Дугинов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Антрацитовий сірий
На 176 роста, и 76 кг. веса, брал "M", объём груди 102..., сел хорошо, не знаю, как поведёт себя после стирки, но надеюсь, что всё будет хорошо...!
- Переваги:
- Цена и материал...
- Недоліки:
- Пока не выявлены...
- Станислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Антрацитовий сірий
отличная вещь
- Переваги:
- тонкий,приятная ткань
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Молочний
СЫН НОСИТ С УДОВОЛЬСТВИЕМ
- Переваги:
- УДОБНЫЙ,НАРЯДНЫЙ
- Недоліки:
- НЕТ
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Молочний
Скажите пожалуйста,я купил этот свитер но не рассчитал с размером,очень большой.Как можно обменять?
- Саша Б***
У них здесь есть как вернуть и обменять - посилання
- Бєляк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Антрацитовий сірий
Купуємо в Розетці разом із дружиною вже не один товар і не сподівались на таку прикрість, що сталася із цим світшотом. 10.04.2019 отримали посилку на Новій пошті. Оплатили її. Відкривши, виявили, що світшот завеликий, заповнили належним чином і роздрукували заявку про "заміну товару на менший розмір ХL". Переслали продавцю. 12.04.2019 з нами зв'язалить по телефону, підтвердили заміну товару і сказали очікувати посилку на протязі двох днів. Сьогодні 24.04.2019 очікуємо досьогодні.
- Переваги:
- Маємо надію, що сталася прикра помилка і "хтось" "щось" переплутав.
- Недоліки:
- В результаті виявився один великий недолік: ні коштів, ні світшота.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Олег! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Ivan c***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий
Можно брать
- Переваги:
- Цена по скидке
- Недоліки:
- Можно смело брать на размер меньше. Очень широкая
Завелике
- Шлапак В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Антрацитовий сірий
Очень удачная покупка за эту цену. Мерси боку Розетке.
Если ваш размер по украинским меркам 48 - 50, то размер М будет Ok.- Переваги:
- Очень удобный для занятия физкультурой, гантельной гимнастикой. Ткань приятная, не холодит и не парит. Швы оверлочные очень качественные. За три месяца ежедневного использования не видно никаких следов расползания, что во многих случаях бывает подмышками.
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Для повседневного ношения