- Миша М***Продавець: BestDealYear
Они подойдут на руку взрослого человека?
- BestDeal
Добрый день, для взрослого не подойдут, только для ребенка. Можем вам предложить эти часы, они подойдут - посилання
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: LeoDik
Доброго дня, виникла тех проблема, годинник не бачить сімку, як це вирішити?
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: gadget mall. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Pink
Повне г***о. Шкода що почала розбиратись з ними так пізно після покупки. Прислали б/у. Вже були забиті чужі номери телефонів мами і тата. Звук повне г***о: дитину чутно лише якщо говоре прямо в годинник, трохи далі від мікрофона і вже один шум... Це жесть! Додаю фото, так виглядав годинник до нас
- Недоліки:
- Прислали б/у. Вже були забиті чужі номери телефонів мами і тата. Звук повне г***о: дитину чутно лише якщо говоре прямо в годинник, трохи далі від мікрофона і вже один шум... Це жесть!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: SHEF LIFE
Дуже хороший вибір. Але все одно трохи великий, хоча це найменший з тих що передивився. До функцій взагалі немає нарікань, все працює як і заявлено. Батареї при активному користуванні вистачає не надовго. Але на один день в садочку має вистачати, дивлячись як користуватись. 3-4 години працює точно, більше не тестували.
- Переваги:
- Приємний матеріал софтач, функції працюють в спеціальних додатках, що вказані в інструкції.
Дитині сподобався також. - Недоліки:
- Хотілося б більшої ємності батареї, але на ці габарити це добре і так.
- Продавець SHEF LIFE
Дякуємо за ваш відгук!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: LeoDik
Годинник отримали, але інший колір, замість зеленого комуфляжу приїхали блакитні. Але син не проти, тому залишили))
- Анна Г***
Годинник не вмикається!! Заряджався півгодини, так і не ввімкнувся((
- Продавець LeoDik
Доброго дня! Передала Вашу інформацію керівництву
- Юрій І***
ну шо, як вирішили питання. це модель 2016 року, чк у вас матеріали корпуса і браслета, цілі?
- Болдарєва Д***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz. Колір ремінця: Blue
Годинник прийшов липкий і ніби як брудний. Але мені треба було терміново і я подумала, що витру серветками. Але це було через старіння матеріалу і згодом годинник просто розлізся в руках. Дитина ним покористувалася лише два дні і пластик корпусу розвалився. Сам годинник як прилад на диво працює. А корпус - повне фуфло.
Є старий годинний цієї ж фірми, то він цілісінький не зважаючи на те, що активно носили 2 дитини.
Не раджу тут купувати нічого, продають неякісний товар. Шкода викинутих грошей та шкода дитину, яка чекала на годинник.- Переваги:
- Швидка обробка замовлення. Інших переваг не було
- Недоліки:
- Все
- Юрій І***
так, теж дивлюсь в 2024, продається модель 2016 року
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Добре ТУТ. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Dark Blue
Хлам китайский. Отработали 1 день. Не покупайте ничего у этого поставщика
- Переваги:
- Недоліки:
- Всё одит недостаток
- Продавець Добре ТУТ
Чому тоді не відправили годинник на обмін чи на повернення? В законом визначений термін, а написали відгук через сім місяців після покупки?
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Flash. Колір корпусу: Green
Коли відкрила коробку. Все було розкидане. В коробці порване. Але нам не на подарунок тому, не було критично. Коли почали пристрій привязувати до телефону, не привязується і не виконується заявка вже тиждень. Хоча є вже такий телефон в іншої дитини тільки рожевий. І в коробці був порядок, накладки були. Тепер розумію, що він міг бути у використанні(
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Не привящується, коробка порвана і без додаткових накладом, як в попередньому годиннику. Купували в іншого продавця.
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Добре ТУТ. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Це підробка, хоча продавець запевняє що оригінал. Відсутній датчик зняття з руки, який є в описі товару та наявні інші ознаки підробки. Таким продавцям не місце тут
- Недоліки:
- Підробка
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Годинник дуже боїться води, пропрацювали вони трохи менше місяця, коли дитина миє руки кілька крапель попадають на годинник, тоді кнопки глючать, після кількох таких разів, погас екран і все, більше він не включився.
- Переваги:
- Дитині сподобались, заряжала кожен день, носила завжди.
- Недоліки:
- Акумулятора вистачає з 8 ранку до 6 вечора. Геолокація працює погано, незавжи можна було взнати де дитина знаходиться і не зрозуміло чому.
- Шаповалов Д***Відгук від покупця. Продавець: BuyOK. Колір корпусу: Dark Blue
Купляв годинник на подарунок похреснику. Сьогодні у кума дійшли руки до налаштування. Виявилось, що цей пристрій вже хтось налаштував під себе, а потім здав в магазин. Тепер адміністратором можно стати тільки заплптивши 125-150 грн виробнику(інформація з офіційного сайту). Висновки робіть самі...
- Переваги:
- тримає заряд більше 1го дня
- Недоліки:
- продали товар, який вже був активований на іншу особуб прислали не той колір
- Шаповалов Д***
Швидко вийшли на контакт, і вирішили дане питання.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: ISS TRADE. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Покупала на подарок и осталась крайне недовольна покупкой. Как оказалось позже - часы не новые!!! Уже установлен номер и кто-то их юзал, мало того они не в рабочем состоянии. Придётся нести в ремонт и это было на подарок ребёнку!!! Осталось очень плохое впечатление о розетке в целом, впервые сталкиваюсь, но больше ничего здесь брать не буду
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Optimum Shop. Колір ремінця: Black
Одно разочарование. Экран не как на фото, а в двое меньше. Этакой маленький квадратик по среди табло. Использовались только для звонка со школы "я закончил, выхожу". Заряжать надо ежедневно! Далее, экран начал блекнуть. Пока полностью не исчезли все пиксели. И это не самые дешевые часы. Короче впарили поделку за таки боьлшие деньги для таких часов. Покупали специально что бы надежные были, пока ребенок не подрастет до пользования мобилкой.
Короче деньги на ветер.- Переваги:
- - простые
- Недоліки:
- Батарея, экран, недолговечность
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Klix. Колір ремінця: Black
Все работает. Рекомендую. Это вторые часы ребенка. Первые утеряны. Всем доволен (пока). Хорошие часы.
- Переваги:
- простота
- Недоліки:
- не точно по мобильной сети (хотя наверное это не недостаток) это у всех
- Klix
Александр, спасибо Вам за отзыв.
Теплые слова о товаре - лучшая для нас похвала.
Если захотите сделать у нас еще заказ - обращайтесь, сделаем скидку)
С уважением, команда Klix.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: DAR TIM. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
1) Датчика снятия с руки нет.
А в описании указано, что есть.
2) GPS определение весьма левое. Мы к этому правда были готовы.
Почти во всех часах та же история...
3) настройки слетают. То ip, то APN.
Приходится смс-ками перепрописывать.
4) кнопку 1 тоже пришлось искать по форумам как запрограммировать на Маму.
Изначально было просто сообщение "добавить" и дальше ничего не происходило.- Недоліки:
- Пока больше проблем, чем пользы.
Посмотрим ещё день-два...
Позвонить маме/папе ребенок сможет с помощью этих часов?
- DAR T***
Здраствуте Владимир. Да позвонить сможет
- Тейгел Н***Відгук від покупця. Продавець: Flash. Колір корпусу: Green
Прийшов не робочий, попросив заміну, заміна теж не робоча, написав продавцю що заміна не робоча а він ігнорит -500грн
- Переваги:
- Недоліки:
- Не бачить сім карту
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Atom. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Один плюс, что рабочие, а так полный отстой, нет датчика снятия с руки, не соответствует описанию,
- Переваги:
- Работают(включаются)
- Недоліки:
- На фото, датчика снятия с руки нет вообще
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Atom. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник отримала.Задоволена.Все працює.Дякую за годинничок.
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: АКАЙА
Чудовий годинник за таку ціну для дитини, всі функції працюють)
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: SV Mart. Колір корпусу: Dark Blue. Колір ремінця: Purple
Все достоинства работы персонала магазина смазаны нерадивым выполнением заказа.
Я заказал детские смарт-часы для ребенка цвета "purple", прислали часы тускло-синего цвета.
Причем, звонившего мне работника я предупредил о том, чтобы цвет должен быть именно таким, как в заказе.
Испортили праздничное настроение и мне, и ребенку. Впредь услугами вашего магазина желания очевидно не появится и другим не порекомендую. - Євген Д***Відгук від покупця. Продавець: MYhelper. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Компактний, зручний і простий годинник, надіюсь довго прослужить
- MYhelper
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар Вам сподобався, бажаємо успішного користування і чекаємо Вас знову. Спасибі, що Ви вибрали компанію MyHelper.
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: TREENO Market. Колір корпусу: Black
Доволен
- Переваги:
- Хорошо держит батарея,хороший динамик
- TREENO M***
Спасибо за обратную связь.
- Юльчик Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір ремінця: Pink
Часы не работают причина не понятна, хотя как только купили проверяли было все норм. Полежали месяц и больше не включились, даже зарядку не показывает. Ребёнок расстроен
- Валентин Г***Відгук від покупця. Продавець: gadget mall. Колір корпусу: Camouflage. Колір ремінця: Camouflage
В упаковке отсутствует инструкция.
- Переваги:
- Внешний вид, сама идея.
- Недоліки:
- Слабый GPS, постоянно что-то подглючивает - возможно проблема в приложении SeTraker
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: BenBig. Колір ремінця: Pink
Помогите востановить заводские настройки
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: BenBig. Колір ремінця: Pink
Сьогодні отримала смарт-часи - нічого не працює окрім самих часів. Нічого більше підключити не можу. Що робити?
- Орися М***Відгук від покупця. Продавець: gadget mall. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Blue
Нажаль магазин не перевіряє свій товар, годинник йшов на подарок дитині, відповідно свято було зіпсоване!!! Нікому не рекомендую!!!
- Переваги:
- Гарно запакований, гарний на вигляд
- Недоліки:
- Так і не змогли розкрутити задню кришечку годинника, три болтіка стерлись, відкривали рідною викруткою яка йде в комплекті
- Григорий В***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Колір ремінця: Black
недавно потерялись, в дождь. нашли через gps, часы час лежали на дороге под проливным дождем, ещё и машина проехалась по ним. сутки держал в рисе, и работают как ни в чем не бывало!
- Переваги:
- очень, очень надежные, неубиваемые
- Недоліки:
- тихий динамик, жутко сложно вставлять сим карту.
- Shopaholic
Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв.
- Оскар К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір ремінця: Pink
Всt хорошо, все функционирует :)
- StarLight
Рады стараться для Вас. Благодарим за оказанное доверие! С нетерпением ждём Вас снова :)
- Бронислав С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір ремінця: Dark Blue
Покупал часы дочке на день рождение. ей исполнилось 9 лет. Телефон уже есть. Но отпускать во двор с дорогим гаджетом опасно. А так на руке часы у ребенка и всегда можно проконтролировать ее местонахождение.
Доставили нам заказ быстро. Гаджет аккуратно упакован. Сразу же запустили систему и настроили. Пока с использованием сложностей не возникло. Динамик и микрофон - одно удовольствие! Такой же звук как на смартфоне!- StarLight
Спасибо и Вам, что выбрали нас и за столь приятный отзыв. С нетерпением ждём Вас снова :)
- Ким П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір ремінця: Dark Blue
Уговорил купить такие умные часы сын. У его друга такие же. Посылка пришла быстро. При распаковке были приятно удивлены дизайном часов. Ремешок удобный и сделан так, что его можно сменить в случай поломки. Экран у гаджета большой. По совету родителей друга обратились к специалисту, который правильно настроил все функции. Теперь все работает как по инструкции. Сын часами пользуется с удовольствием! С другом созваниваются регулярно. Раньше просил купить ему телефон, но после покупки часов желание поугасло.
- Переваги:
- Дизайн интересный, ремешок - мягкий на ощупь
- yurakmmВідгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Колір ремінця: Dark Blue
Третій день не можу з постачальником вирішити проблему реєстрації годинника.
- Shopaholic
Добрый день. К сожалению нашему менеджеру не удалось связаться с Вами несколько раз. Пожалуйста пишите по электронной почте.
- yurakmmВідгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Колір ремінця: Dark Blue
Прийшов годинник, з налаштованою датою, таке враження наче б/у. При спробі зареєструвати через програму не можливо, помилки.
- Shopaholic
Добрий день. При виборі часового поясу автоматично налаштовується час. З приводу питання налаштувань, напишіть, будь ласка, на ел. пошту, яка вказана в гарантійному талоні, і наш тех-відділ детально проконсультує Вас.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: DROP MARKET. Колір ремінця: Black
Не оригинал как написано в названии. Половины функций заявленных в оригинале не работает.
- Переваги:
- Детские смарт часы.
- Недоліки:
- Дисплей не OLED. Нет GPS, местоположение определяет по вышкам мобильной связи, т.е. плюс-минус 3 км в сельской местности.
- DROP M***
Здравствуйте Александр ,с вами свяжется наш менеджер для решения данной ситуации . Если часы вам не подошли , мы сделаем возврат товара .