Відгуки покупців про Боді коригуюче безшовне Julimex 119 M Чорне

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Відгуки про товар продавця MiAmor
  • Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: XL. Колір: Бежевий

Сначала думала не влезу но по размеру все просто идеально подошло на бедра 112 брала Хl, ничего не давит , швов нет, вообщем однозначно рекомендую, быстрая доставка

Переваги:
    Пошив, доставка
    • Продавець  MiAmor

І Вам дякуємо за приємну співпрацю!

• Диана С***
    Відгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: M. Колір: Бежевий

Дуже добре корегує всі недоліки. Не помітний під одягом. Підійшов на зріст 175, думала буде маленьким. Добре тягнеться.

Переваги:
    Безшовний, майже не помітний. Є прозорі шлейки.
    Недоліки:
    Я замовляла бежевий колір, прийшов чорний.
  • Алёна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: XL. Колір: Бежевий
    • Загальне враження

После родов остался живот и складка над ним, этот бодик отлично всё скорректировал. Вес уходит медленно, так что отличная штука. Когда одевала в первый раз, показалось что купила не правильный размер, но при определённом навыке, боди одевается очень быстро. Покупкой довольна, одеваю часто. В реальности, как на фото.

Переваги:
    Соберёт живот в нормальную форму. Удобный под одеждой. В наборе прозрачные и бежевые бретели. Качественные материалы и пошив.
    Недоліки:
    Дышать в нём будет тяжело с не привычки, и живот всё равно придётся довтягивать.
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Тілесний бежевий

Боді добре виконує свою основну функцію

Переваги:
    Гарно утягує, якісно зроблено
    Недоліки:
    В описі виробу вказано, що в упаковці мають бути силіконові бретелі, насправді їх немає, є тільки основні з тканини. Виріб прийшов у пошкодженій упаковці - коробка була розірвана і заклеєна скотчем
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Тілесний бежевий
    • Загальне враження

Комплект пришел неполным (отсутствовали прозрачные съемные шлейки), и один размер поменяли на другой (несоответствие размера). Как должен выглядеть товар именно этого производителя в полной комплектации, я знаю.
    Обращение в службу поддержки ни в устной, ни в письменной форме положительных результатов не дает!
    Не советую покупать этот товар в РОЗЕТКЕ!!!

• Валерия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Тілесний бежевий

• Відповідність фото

Посылка пришла с помятой и разорванной упаковкой. На, допустим, что покупка - это упаковка, а сам товар. Но и товар какой-то "пожеваный". Странно, но неприятно.

Переваги:
    Приятный цвет
    Недоліки:
    Сложно с подборкой размера
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

• Ольга

почему не отказались?

• Валерия Г***

Отказалась. Написала в поддержку, ответили, приняли к возврату, сказали напишите от руки заявление на возврат, в виду исключения. Написала, товар выслала. Сегодня звонят: бормочут неразборчиво, мол заполните бланк и вышлите для возврата средств, вам письмо вышлем - не выслали. Опять по кругу: звоню в поддержку - ноль внимания. Капец. Чем крупнее торговая площадка, тем труднее обратная связь. Верните средства и я обещаю, к вам больше никогда не обращусь. Честное слово.

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Тілесний бежевий

Класне коригувальне боді. Дуже сподобалось.

• Лилия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Тілесний бежевий

• Відповідність фото

Хорошее боди, приятный телесный цвет, размер подошёл. С функцией «утягивания» справляется, скругляет формы. В целом я довольна.

Відповідає

• Ольга Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Тілесний бежевий
    • Загальне враження

Якість хороша, приємний до тіла. Добре утягує живіт і боки. Зі своєю функцією справлюється чудово. Єдине, що важко одягти, трохи туго йде. Але без цього, мабуть, не буде утягуючого ефекту.

Переваги:
    Добре утягує, ціна, якість.
    Недоліки:
    Важко одягтии
  • Натока І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Тілесний бежевий

Хороше боді. Тканина подвійна і приємна до тіла, шви пласкі, низ без резинок тому непомітний під одягом

Переваги:
    Гарно стягує
    • Светлана

Ірино, Ви купили L? На які параметри : Обхват гр; талії; стегон? дякую

• Тарас Б***