- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Чорний
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Чорний
Сумка вмістка, має 2 кишені, зручна в поїздці. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарна якість, швидка доставка
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Чорний
Все чітко, швидко і якісно. Мої рекомендації!
- Переваги:
- Швидка доставка, зворотній звʼязок з продавцем, гарне обслуговування
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Синій
Сумка хорошего качества ,плотная без недостатков,большая ,удобная.Доставка быстрая , продавец связался через Рекомендую
- Продавець MELBAG
Дякуємо за відгук та замовлення
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Коричневий
Магазин доставил сумку среднего размера, а не эту, которую я заказал. Данного размера, как оказалось, нет в наличии. На сайте Розетка эту сумку и сейчас можна заказать, но по факту ее не будет. Так же с сумкой не было никаких документов, которые подтверждали бы куплю-продажу. Почему магазин не следит за тем, что отправляют покупателю, я так и не понял. Вообщем, потерял время на возврат товара и на ожидание возврата уплаченных мной денег за товар. Магазин тоже потерял деньги на доставке и так же время на оправку-возврат товара. Всего этого можно было избежать, если бы в магазине правильно работал логистический центр. Еще пытался купить похожую сумку (посилання). Но оказалось, что это один и тот же продавец и у него этой сумки тоже не оказалось в наличии. Этот заказ я вовремя отменил. Покупателям советую быть внимательными, когда будете получать подобные товары на почте. Я не обратил сразу внимание, что сумка имеет другие размеры. По внешнему виду этого не поймешь.
- Переваги:
- Не смог оценить
- Недоліки:
- Не смог оценить
- Продавець MELBAG
Доброго дня! Інформацію вже оновлено на сайті, вибачте за незручності , дякуємо за розуміння , повернення коштів в повному обсязі було здійснено.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Чорний
Прислали другую модель, хотя и похожую. Советую более тщательно проверять на почте посылки от этого продавца. По сумке вопросов нет, вроде норм. Но могли бы хотя бы спросить по телефону или написать.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Синій
Время покажет
- Переваги:
- Вместительная
- Недоліки:
- Пока нет
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Чорний
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: Чорний
После заказа позвонили и сказали что данной модели нет и приедет практически такая же сумка той же фирмы.
В итоге получил сумку фирмы Unlimited, модель 1106. Сумка нормального качества, но ее стоимость в других магазинах страны намного ниже!
Данная страница товара должна быть удалена, чтобы не вводить в заблужение- Недоліки:
- Полученная сумка совершенно не соответствует описанию
- Продавець NEK
Доброго дня , ми Вам вислали сумку саме фірми Wings модель 1106, серія Unlimited , якщо Вам не підійшла дана сумка Ви маєте право на повернення . З Вами звяжеться наш менеджер
- Продавець NEK
Дякуємо Вам . що відмітили дуже гарну якість сумки і у звязку з цим навіть не хочете її повертати. тому бажаємо легкого користування , та грних подорожей.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: Чорний
Колеса розповзлися після 1ї подорожі.
В положенні стоячи падає весь час назад, бо підпока за колесами стоїть посередині.
Знизу немає прокладок й коли сумка стоїть на землі, то зразу тканиною - пачкаєтья об землю.- Переваги:
- Велика, відносно недорога
- Недоліки:
- Колеса розповзлися після 1ї подорожі. В положенні стоячи падає весь час назад, бо підпока
- Продавець NEK
Дякуємо за покупку та ваш зворотний зв’язок!
Нам шкода, що ви зіткнулися з такими незручностями після першої подорожі. Хочемо зазначити, що дана модель сумки вже давно є в нашому асортименті, і ми не отримували подібних скарг від інших клієнтів. Можливо, проблема з колесами могла виникнути внаслідок перевантаження або надмірного тиску під час транспортування.
Щодо нестабільності в положенні стоячи — конструкція дійсно має центральну опору, що іноді може впливати на баланс, особливо якщо сумка не рівномірно завантажена. Стосовно захисту тканини знизу — ми врахуємо ваш коментар і передамо це побажання виробникові.
Дякуємо за вашу думку — вона допомагає нам ставати кращими!
- Євгенія П***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: Чорний
Чудова сумка,велика та об'ємна,має два колеса
- Переваги:
- Дуже зручна висувна ручка
- Продавець NEK
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Оливковий
Хороша
- Продавець GOODBAG
Наталья, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари
- Наталья К***
Тепер бачу , що перевертається . Немає вертикальної позиції
- Валентин Л***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Синій
Не плохое исполнение. Удобная на погрузку вещей, открывается широкий проём. Змейка широкая обычная. На вид добротные колеса.
- Переваги:
- Надеюсь на долгую службу
- Недоліки:
- Материал бы потолще
- Продавець GOODBAG
Валентин, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Синій
Була приємно вражена оперативністю та сервісом)
Оформила замовлення ввечері (як самовивіз, щоб було швидше, і не чекати, поки відправлять поштою). Але наступного ранку зателефонували і сказали, що можуть відправити вже, і того ж дня ввечері сумка вже була в мене. За що дуже дякую!
Якість чудова, брала на подарунок, рекомендую!)- Переваги:
- оперативна обробка замовлення і швидка доставка, чудова якість
- Продавець GOODBAG
Ірина , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Сірий
Супер качественная сумка, очень доволен, рекомендую!!!
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- не заметил пока)
- Продавець GOODBAG
Юрий, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- ростиславВідгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Сірий
Сумка отличная, качество на высоте. Быстро доставили
- Переваги:
- Качественный материал, вместительная и легкая
- Продавець GOODBAG
Ростислав, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний
Сумка вмістка та зі зручною ручкою. Те, що треба для поїздки кудись ненадовго. Нарешті не потрібно буде таскати сумки, а спокійно собі їхати. Передзвонили дуже швидко, відправили посилку в той же день, дуже дякую!
- Переваги:
- Чудова зручна сумка, зроблена якісно, дуже задоволена
- Продавець GOODBAG
Тетяна, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Wings House. Колір: Коричневий
Сумка хорошего качества, соответствует описанию и фото...
- Наталия Х***Відгук від покупця. Продавець: Wings House. Колір: Коричневий
Сумка классная, хорошего, довольно вместительного, размера. Полностью соответствует описанию.
- Переваги:
- Размер, материал, изготовление
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Wings House. Колір: Бордовий
Хорошая цена, качественный товар, быстрая доставка. Покупкой осталась довольна.
- Евгения Б***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Коричневий
Сумка использовалась один раз пока в поездке. Проявила себя хорошо, никаких нареканий нет.
- Переваги:
- Вместительная, качественная, добротная сумка. Всё работает.
- Недоліки:
- У сумки пока не обнаружили. А вот магазин не предупредил, что служба доставки justin берёт деньги за доставку, если оплачивать при получении. В результате сумка вышла дороже, чем планировали.
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: Коричневий
Дуже зручна , коліщата якісні не шумні, чудові габарити для багажника , якісна фурнітура, матеріал
Дякуємо за відгук.
- Владимир Ж***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: Коричневий
Всё супер, уже как пол года пользуюсь и нет жалоб
- Переваги:
- Супер качество
Спасибо за отзыв.
- Ірина Ю***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний
хороша дорожня сумка середніх розмірів (у мене поміщаються речі, які я беру у тижневу поїздку)
якісно пошита, усі замки працюють.
продавець зв'язався десь через 30 хв після того як зробила замовлення. Відправили у того ж дня.- Переваги:
- ціна, місткість
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: Чорний
Но научитесь пользоваться приложением! Если указан получатель, значит товар отправляется на его имя и номер, а не на заказчика!!!!
- Переваги:
- Удобная, не дорогая.
- NEK
Спасибо за отзыв, в день заказа был технический сбой и мы не получили имя и телефон получателя, извините за причиненные неудобства
- Скрипник Т***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: Синій
рекомендую
- Переваги:
- вместительная, колеса нормально катятся, ручка выдвигается на три положения
- Недоліки:
- при неправильном распределении груза в стоячем положении на торце переворачивается. Но это скорее не недостаток, а просто иметь ввиду
- NEK
Спасибо за отзыв
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Коричневий
забыл добавить , ручка для " катания на колесиках " с фиксатором , очень удобно , нет произвольного вытаскивания .
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Коричневий
Перезвонили сразу . Доставили на следующий день после заказа .
- Переваги:
- хорошее качество материала , если гантели не возить - послужит долго . Удобная при носке , замки и материал сумки выглядят надежными . В общем впечатление от покупки приятное .
- Горкавая И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Мы купили эту сумку и на следующий день отправились в путешествие по Азии. Уже в Борисполе перестало крутиться одно колесо. Через несколько дней ручку заклинило и она перестала опускаться вниз. Сразу скажу,что мы переезжали с места на место и нам было очень неудобно-сумка катиться на одном колесе,ручка не складывается. Дальше-треснул пластик,откуда достается ручка. Спасибо Розетке ,мы смогли сделать возврат чудо-сумки сразу после приезда.
- Завгородний В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Якість відповідае вартості, неможливість навісити замок для валіз, не якісна видвижна ручка.
- Переваги:
- Гарний розмір
- Недоліки:
- Видвижна ручка не якісна, неможливість навісити замок для валіз.
- Валерій
Ручки в цих сумках якісні, можливо попав брак
- ДмитрийПродавець: NEK. Колір: Чорний
Прислали зовсім іншу сумку другої цінової категорії з неймовірним китайським запахом. Відомовився зразу на пошті. Рекомендую перевіряти товар при отриманні, працюють не на совість.
- Переваги:
- Не побачив
- Недоліки:
- Прислали зовсім іншу сумку другої цінової категорії з неймовірним китайським запахом
- Продавець NEK
Доброго дня. Дуже шкода, що вам не підійшло, але це не Китай виробник Польша.
- виктор с***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Вчера получили данную сумку На новую почту. Когда распаковали данный товар то он был весь с торчащими нитками. Колеса не силиконовые, как указано в описании, а пластиковые. А на боковом кармане дырка по шву. Ручка сумки слабая и болталась. Отправили товар обратно.
- Елена В***Продавець: NEK. Колір: Коричневий
Какой размер сумки?
Доброго дня.
Розміри: 52 х 29 х 30 см.
Обсяг/Об'єм: 50 л.
Вага: 2.2 кг
- Elena V***Продавець: NEK. Колір: Коричневий
Какие размеры сумок?
- Юрій Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Черная еще будет в наличии?
- Игорь Н***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
А как у Вас получился объем 90 литров, если физические размеры значительно меньше ?
- Руслан
Такой объем указывает производитель. Скорее всего имеется ввиду общий объем с учетом всех внешних карманов.