- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: BWB. Довжина робочого стрижня: 15
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha
Норм
- Володимир О***Відгук від покупця. Продавець: MultiStore
Дуже сподобалося.
- Переваги:
- Класс
- Іван В***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha
Купил набор для разборки и обслуживания PS 4 pro, так как нужны были Torx , приехали быстро , после осмотра товара на пункте выдачи, сразу же было понятно качество товара , сам кейс с битами выполнен из очень дешевого пластика и все не стыкуется , главное из минусов в комплекте не было нужно бита torx t8 с выемкой , на один раз если нужно набор пойдет , разобрать и обслужить смог , но к концу обратной сборки сильно слизались сами биты, очень плохое качество, но учитывая цену пойдет
- Переваги:
- Дешево , на один раз
- Недоліки:
- Упаковка, качество битов
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Novotec
Приятно удивлён! Набор супер!
- Переваги:
- Удобно хранить.
- Недоліки:
- Их просто нет
- Продавець Novotec
Дякуємо
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha
Всё вовремя
- Переваги:
- Нужные биты
- Недоліки:
- Пластик ручка
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha
На фото виглядало краще. Біти звичайні, до них нарікань немає. Сама відкрутка ПЛАСТИКОВА! Як довго буде працювати - велике питання. Дешевий футляр. Діставати відкрутку та біти незручно, краще з якоюсь приспособою(
- Переваги:
- Достатньо насадок до більшості кріплень
- Недоліки:
- Якість низька
- Константин Ч***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha
Я расстроен!!! 4 дня до нового года, заказывал как подарок колеге, прислали коцнутый корпус, откололся уголочек. Возвращать времени уже нет. Фото приложить не могу т.к. красиво упакован.
- Переваги:
- Не известно, наверное хороший.
- Недоліки:
- Не следят за тем что отправляют, упакован в целофанчик.
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: MultiStore
Хороший товар, очень удобный в плане экономии места. Единственное фото не соответствует, на фото носик отвёртки откручивается для фиксации, а в оригинале все держится на магните.
- Переваги:
- Отличный товар
- Роман Ш***
Как в работе метал не стирается?
- валентин с***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
нормальный набор,свою функцию выполняет
- Продавець UNIVERmag
Доброго дня, Шановний Валентин! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
Цена, качество, быстро отправили
- Переваги:
- Намагниченные
- Продавець UNIVERmag
Доброго дня, Шановна Анна ! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
Все супер! з поставленими задачами справляються.
- Продавець UNIVERmag
Доброго дня, Шановний Олександр ! Ми дякуємо Вам за позитивний відгук про покупку товару в нашому магазинi! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
- Продавець UNIVERmag
Вітаємо Вас, ШановнийОлександр ! Дякуємо Вам за відгук, ми завжди намагаємося зробити все надійно і якісно для Вашої зручності. Звертайтеся до нас повторно, ми завжди раді вітати Вас. Гарного вам дня!
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
Чудовий набір для телефону. Перевершив мої очікування. Покупкою задоволений. Брав через біту Т3, яка підійшла для розборки телефону.
- Переваги:
- Дизайн, компактність, якість
- Недоліки:
- відсутній Т9, Pentalobe 1.2 та трикутній 2.0 замість них ще один 2.0 хрестообразний, 0.6 хрестообразний та кругла насадка без ропізнавальних знаків
- Продавець UNIVERmag
Вітаємо Вас, Шановний Юрій ! Дякуємо Вам за відгук, ми завжди намагаємося зробити все надійно і якісно для Вашої зручності. Звертайтеся до нас повторно, ми завжди раді вітати Вас. Гарного вам дня!
- Валерий П***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
Добрый день! При внимательном просмотре состава бит обнаружил несоответствие перечня бит заявленному продавцом. Звездообразный (шестигранный) Torx T9 и треугольный 2.0 отсутствуют. Вместо них вложены две биты типа трилистника 0.6 и 2.0, которые в описании не представлены.
- Продавець UNIVERmag
Доброго дня, Валерій! Дякуємо Вам за звернення, нам дуже шкода в ситуації, що склалася. Чекайте зворотного зв'язку для вирішення питання від нашого менеджера. Приносимо вибачення за доставлені незручності!
- Паша П***Відгук від покупця. Продавець: zakupu
В целом набор не плохой, компактный, метал не пластик, но не сталь, хотя для откручивания болтиков в мобиле или пр мелких быт приборах большие усилия и не нужны
Фиксируется вроде неплохо, особо не пользовался, как в повседневной себя поведет, пока не скажу, но в целом достойный наборчик, рекомендую- Переваги:
- компактный, фиксирующий магнит
- Недоліки:
- очень миниатюрная ручка
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
Получил. Сегодня вскрыл макбук апл. Все биты подошли.
- Переваги:
- Маленький и удобный
Добрый день! Благодарим за высокую оценку товара! Пользуйтесь с удовольствием
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: ZOTO
- ZOTO
Добрый день, Валерий. Спасибо за Вашу оценку.
- Igor V***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
- Василий Б***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
Розетка як завжди на висоті. Гарний інтернет магазин.
- Переваги:
- Комплект відповідає моїм очікуванням.
- Недоліки:
- Нажаль в комплекті (прямые шлицы Slotted - 1.0, 1.5, 2.0, 3.0) в наявності були 2 штуки 1.5. Насадки 1.0 не було взагалі. Матеріал викрутки має глянцеву поверхню, щоб викрутити або закрутити винтик потрібно мати або пальці у резинових перчатках, або застосовувати різні приспособи.
- ТЕХНО Б***
Доброго дня, Василь. Дякуємо за розгорнутий відгук.
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
Качество, оставляет желать лучшего. После 2-3 раз пользования пенталобом, она слизалась.
- ТЕХНО Б***
Здравствуйте, Дмитрий. К сожалению, Вас нету в нашей базе клиентов. Если вы не довольны качеством, рекомендуем обратиться к продавцу.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
За полторы недели пользования - никаких претензий. Мне нравится - рекомендую! Хороший наборчик. Сюда бы торкс с защитой и вобще цены бы не было
- ТЕХНО Б***
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Приятного пользования.
- Александр К***Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
Подскажите пожалуйста, у вас 3 набора по 24 предмета, а цены разные. В чем отличия?
- WiceDevice
Здравствуйте, Александр! Мы благодарны Вам за обращение и за внимание к продаваемым нами товарам. Набор отверток для ремонта телефона 24 насадки, который реализует наш интернет-магазин - это отличный выбор и товар, который достойный Вашего внимания.
Комплектация Отвертки с 24 насадками для ремонта телефонов:
наконечник-булавка.
шестигранники Torx - T2, T3, T4, T5, T6, T7, T8, T9, T10, T15;
крестообразный шлиц - 1.0, 1.2, 1.5, 2.0,
- Вячеслав Б***Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
Чому в усьому переліку товару я ніде не бачу ЧІТКОГО перерахування ЯКІ КОНКРЕТНО насадки входять до конкретного набору? Це що за прикол? Я розумію що продавца (чи в даному випадку "продавана") це не циквить, але може має сенс краще вивчіти ЧІМ ви торгуєте?. Ви дрова породаєте чі спеціалізований товар вузького використання? Мені наприклад була терміново потрібна конкретна насадка-викрутка для ремонту – "пятикутна TS1", як я її маю ідентіфікувати з вашого опису?
- Недоліки:
- нема чіткого опису товара.
- ТЕХНО Б***
Доброго дня, Вячеслав. В описі товару чітко вказана комплектація товару.
- Вадик
Вячеслав Боднар, там в описании есть кнопочка "еще", если ее нажать - открывается вся информация о которой ты тут пишешь)))))
- Алёна М***Продавець: UNIVERmag. Довжина робочого стрижня: 15
Подойдёт для ремонта ноутбука??
- ТЕХНО Б***
Здравствуйте, Алёна. Нет, не подойдут. Рекомендуем обратить внимание этот товар посилання