Відгуки покупців про Стрічка-еспандер для спорту та реабілітації 4FIZJO Flat Band 200 х 15 cм 12-15 кг Black (P-5907222931677)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця SportV
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 25-35

хороша стрічка для занять. Зручна. і по силі опору саме те, що треба

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 12-15

Дуже хороша стрічка, користуюсь вже місяців 6 і вона в чудовому стані. Раніше брала іншого виробника - порвалась за місяць, а ця чудова

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Рівень навантаження: 2-4

Займаюся з аналогічним еспандером в залі, але ця стрічка не відповідає опису, ваговий компонент написаний з потолка і двічі тонша від аналогів. На упаковці не зазначені характеристик товару, лише купа слів. Для ілюстрації, прикріплю файл з упаковкою.

• Продавець  forFIZJO

Доброго дня, Романе.
      Дякуємо за звернення. Дизайн пакування - це виключно справа виробника, і по ньому робити якісь висновки, як мінімум неправильно.
      Дана стрічка має легкий опір 2-4 кг. Є стрічки з більшим опором, вони мають більшу товщину. Якщо вже вдаватися до експертизи по еспандерах, то треба також знати, що стрічки бувають з різних матеріалів. Є матеріал TPE, а є латекс, це найбільш розповсюджені варіанти для такого типу виробів. Натуральний латекс є більш еластичний, тому при меншій товщині він може дати більший опір, ніж матеріал TPE. До слова, дана стрічка виготовлена з латексу.
      Окрім того, виробники по різному вимірюють опір, хтось зазначає початкове зусилля та максимальне (як у нашому варіанті), інші вказують усереднене значення, треті взагалі можуть вказувати рівень опору при певному рівні розтягування.
      В описі даного товару є чітко зазначений матеріал, товщина та рівень навантаження. Все вищенаписане підводить нас до того, що стрічкові еспандери бувають різних типів, і якщо є якісь сумніви чи запитання, то варто звернутись за консультацією, щоб підібрати правильний варіант під ваші потреби.
      Дякуємо.

• Стельмах О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 9-11

Стрічка чудова, користуюся рік, гарно тягнеться, не злипається і не скочується

Переваги:
    Стрічка дуже еластична, міцна, не злипається
    Недоліки:
    За рік користування не виявила

Доброго дня, Олено.
      Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду 4FIZJO.
      Приємного вам користування!

• Євгенія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 5-8

Користуюсь вже доволі довго, гарно тягнеться, не рветься. Якістю задоволена

Доброго дня, Євгенія! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 9-11

Чудова стрічка свої функції виконує

Доброго дня, Надія! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.

• Евгения С***
    Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Рівень навантаження: 9-11

Я так розумію, що мені випадково поклали у замовлення іншу стрічку. Сподіваюсь, продавець знайде можливість це виправити.

• Продавець  forFIZJO

Добрий день Євгенія, якщо з нашої сторони була допущена помилка, то будь ласка, напишіть нам в повідомлення Ваші контакти, ми з Вами зв'яжемося та вирішимо питання. Дякуємо.

• Julia
    Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Рівень навантаження: 5-8

Отличная эластичная лента, добротная. Думаю, хватит надолго. Соответствует описанию и картинке. Отправка оперативная.
    Покупкой довольна, спасибо продавцу!

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Рівень навантаження: 12-15

Класна резинка за свою ціну)
    Дуже добое тягнеться, не тріскає, не має сторонніх запахів

Переваги:
    Розмір)багатофункціональна
    Недоліки:
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Рівень навантаження: 12-15

Хороший товар за свою ціну

• Герасименко Н***
    Продавець: forFIZJO. Рівень навантаження: 12-15

Подскажите уровень нагрузки. Спасибо.

• Sport&Fitness

Добрый день, сила сопротивления указана в характеристиках: 7-10 кг