- AI аналіз відгуків49 відгуків: Позитивний: 89%, нейтральний: 7%, негативний: 4%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Дуже крутий мангал ! Всім рекомендую не пошкодуєте
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Купували на подарунок, дуже сподобався!!
- Павел Г***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Гарний, зручний мангал.
- Продавець Local Market
Вітаю) Дякуємо, що обираєте нас) Смачних вам страв)
- Габриэль К***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Хороший мангал, приятные менеджеры
- Продавець Local Market
Вітаю) Дякуємо, що ви з нами) Веселих свят))
- Дарія Є***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Дуже якісний та гарний мангал. Купувала чоловіку в подарунок, залишилися дуже задоволені. Гарно тримає жар, страви виходять дуже смачні. Гарно та стильно виглядає.
- Переваги:
- Якісний та міцний
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Продавець Local Market
Вітаю! Дякуємо, що залишили відгук. Нам дуже приємно)
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Local Market
Купляли мангал на подарунок. Дуже зручний у використанні. Якісно зроблен. Довго тримає жар. Бокові полиці та полиця під мангалом дозволяють, щоб все необхідне було під рукою. Дуже добре що в наявності є решітка для барбекю. Кришка на мангалі забезпечує повне припікання страв, страви виходять більше соковиті. Ще один плюс, колеса та передбачено ручка для пересування, дуже зручно.
Разом з мангалом замовляли чохол для нього. Якість дуже сподобалась. Тканина проризована, пошитий гарно. Якщо мангал буде знаходитися на вулиці постійно, дуже необхідна річ. Рекомендую.
В загалі - все сподобалось.
Магазин на зв'язок зразу вийшов. Товар прийшов НП.
Гарно упакований.
Покупкою задоволені!
Рекомендую - Любов Л***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
В липні придбали цей мангал. Задоволені покупкою, прийшов в розібраному вигляді, складений компактно. Зі збором проблем не було. Довго тримає жар. Страви виходять усі дуже смачні. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісна збірка, довго тримає жар, страви виходять смачні
- Недоліки:
- Не виявили
- Влад Н***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Суперовий мангал,добре тримає жар
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Local Market
Хороший мангал,жар держит очень долго.Дизайн хороший, 3мм достаточно, но все равно хочется больше)
С минусов, сетка барбекю очень широкая(прошу что-то придумать).Ну и болты для скручивание ручек больше чем нужно по высоте, пришлось урезать=)- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Барбекю сетка
- Анастасия Щ***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Классный мангал, подарила мужу на День рождения, готовит в удовольствие.
- Переваги:
- Добротный
- Любомир М***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Необхідно завіси кришки зробити вище щоб відкрита кришка не заважала шомпурам.
- Переваги:
- Хороша якість, товстий метал,
- Недоліки:
- Якщо відкрити кришку то вона піднімає шомпури.Також при відкритій кришці шомпури при вставлянні в отвори торкаються кришки.
- Денис А***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
По качеству исполнения выше всех похвал.
При сборке лопнул один болт - не критично, поменял все на нержавейку, все равно лежали без дела.
Мешает передняя центральная опора под решетку, ее бы чуть короче..., может как то отрежу.
И не понимаю круглых выемок под шампур, я за линейный прорез.
Дозаказал чехол, берите сразу, не думайте :).- Переваги:
- Просто отличный мангал.
- Недоліки:
- Пару нюансов по эргономике, не критично.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Чудовий барбекю-мангал. Зручні бокові полички, гарна якість виготовлення та матеріалів. Не вистачає гачочків для інструменту. З колесами та ручкою переміщення не легкого мангалу досить комфортне. При нагріві дещо деформувався метал і кришка спереду не повністю стала прилягати, утворився невеликий 2-3 мм зазор.
Додаткова замовляв чохол. Він якісний, не промокає і накриває мангал посністю. Але ручка зверху в кришці може в майбутньому пробити дірку. Доставка Новою Поштою в обрешітці, то ж уточнюйте розміри, бо не в кожну машину влізе.- Переваги:
- Якість і зручність. Оптимальний розмір і висота
- Недоліки:
- Є як покращити: гачки для інструментів, кулька на ручці зверху кришки (щоб не рвався чохол з часом), завіси для закриття кришки покращити, щоб не було зазорів.
- Потапенко М***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Отличный мангал, в дополнение брала еще и чехол! Качественный металл, недостатков не обнаружила. Упакован был хорошо, так что не было ни одной царапины. Собрали быстро и без проблем) Спасибо большое!
- Переваги:
- Рекомендую! Мангал качественный и украшает наш двор!
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Мангал был хорошо упакован, что радует, нет царапин и вмятин. Собрали сравнительно быстро, комплектация полная, при первом использовании был запах покрытия мангала, но не критично, сейчас запах только углей и мяса. Очень радует крышка мангала, мясо готовится быстрее, со всех сторон. Решетка тоже не лишняя, удобно жарить стейки, креветки и овощи. Дно мангала повело немного, но не критично. Мангалом очень довольны, и функциональностью и то что его легко передвинуть. Спасибо менеджерам за их оперативность и внимание. Товар и магазин рекомендую.
- Переваги:
- Простая сборка, функциональность, боковые полки, крышка мангала, решетка, можно передвинуть
- Недоліки:
- Повело волнами дно мангала на третий раз использования
- Дрозд М***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Гарний мангал
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Local Market
Заказали мангал, очень быстро с нами связались и после обсуждения чехла к нему (на сайте был отзыв о не подходящем размере), дозаказали еще и чехол. Приехал через день после заказа, упакован был хорошо в обрештовку, к сожалению на Новой почте разбирать не стали и уже дома при сборке обнаружили отсутствие комплекта болтов. Написала магазин и без всяких еще через день уже за счет продавца получили болтики. Вчера опробовали - очень довольны, мясо на решетке получилось идеально, особенно понравилась возможность накрыть в процессе и дотомить его, после мяса положили еще и картофель на той же решетке и уже с закрытой крышкой вышел идеальный картофель из печи, вкус не передаваемый... Очень экономный в плане топлива, 1 мешок углей пожарил и мясо и картофель и еще часа 4 остывал, могли запросто 3-е блюдо приготовить, если бы знали ... Очень довольны, и да - чехол идеально сел, П.С. муж заменил болты на фасаде на более красивые.
- Переваги:
- Многофункциональность, большой, добротный
- Недоліки:
- отсутствие контроля при комплектации
- ОмельяноваВідгук від покупця. Продавець: Local Market
Оставляю отзыв повторно. Я приятно поражена какие бывают порядочные и клиентоориентированные магазины. Решили все вопросы и отправили подарок. Мангал, повторюсь, качественный, толстые стенки и удобные полки - выглядит стильно. От души рекомендую и мангал и магазин.
- ОмельяноваВідгук від покупця. Продавець: Local Market
Мангал в целом понравился, красивый, к нему самому претензий ноль... НО... Брала на подарок свекру, не было возможности осмотреть при получении. Открываем мы на следующий день коробку с мангалом а там царапины по всей крышке. Глубокие такие, аж виден цвет металла. Запаковано все было хорошо, крышка была не с края посылки, на ней был сверху картон и деревянная полка от мангала, замотанная в пленку. Из чего я делаю вывод что такой поцарапанный мангал нам и отправили. Не приятно, мягко говоря
- Продавець Local Market
Доброго дня.
Нам дуже шкода, що виникла дана ситуація, з 26 лютого намагаємось з Вами зв'язатися для її вирішення. Готові Вам повністю замінити мангал, відповідно доставку в обидві сторони ми компенсуємо, а також додатково зробимо Вам приємний подарунок.
- Mariya D***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Замечательный мангал! Очень удобен, большой, и под казан подходит, и для копчения тоже. При этом достаточно лёгкий. Прекрасно держит температуру, которая с лёгкостью регулируется. Доставка очень быстрая, за что отдельное спасибо!) Пользуемся очень часто, чуть ли не каждый день. В целом мы очень довольны мангалом - рекомендуем) Спасибо огромное производителям!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Продавець організував доставку швидко і якісно.
- Переваги:
- Мангал дуже зручний, товстий метал. Готувати м'ясо - одне задоволення.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Добротный мангал, легко собирается, однако пришлось немного доработать натфилем отверстие под крепление ручки на крышке (смещено в сторону).
- Александра У***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Отличная нужная вещь
- Переваги:
- Покупали папе на подарок! Оформили заказ, с нами сразу связались, оперативно доставили) Мы его собрали, всё просто, по схеме) Покупкой очень довольны, папа в восторге
- Недоліки:
- Пока не обнаружили)
- Яремус В***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Класний мангал. Вже використовував. Була проблема: прислали лише одну ручку, передзвонив, сказали що їх помилка, через день відправили за свій рахунок. Все ОК!
- Переваги:
- Надійний метал, зручний, цікавий на вигляд, функціональний
- Недоліки:
- Поки не замітив
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Отличный мангал. Хотел изначально брать на 8 шампуров, но очень доволен, что остановился на этом варианте. Есть место для маневра над углями. Самый оптимальный выбор - стоимость/ качество и удобства. Рекомендую.
- Переваги:
- Приобретенным мангалом доволен полностью. Доставлен оперативно, через день после оплаты. Все комплектующие присутствуют. Отверстия под крепеж сделаны идеально. После сборки ни одного лишнего винтика. Пользуюсь им уже больше месяца. Замечаний нет, каждый день открываю для себя новые возможности и приятные нюансы.
- Недоліки:
- В принципе их нет, но колеса хотелось бы немного побольше, для более удобного перемещения.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Все чудово, і матеріал товстий, надійний, і зварено добре і комплектність повна, а от чиєсь відношення до своєї роботи зіпсувало враження від товару.
- Переваги:
- Матеріал, зовнійшній вигляд
- Недоліки:
- розмітку отворів хтось робив лівою ногою, отвір верхньої ручки на сантиметр збоку
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Доброго дня, отримали мангал без верхньої ручки, як вирішити цей момент?
- Димосвіт
Доброго дня. Очікуйте, найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення ситуації.
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Local Market
Отличная вещь! Особенно если у вас есть дача/дом. Все надежное, собирали пол часа:) отец в восторге! Жаль нет инструкции по сборке. Что бы было понятно что за чем собирать. Но я полностью довольна покупкой! Спасибо❤️
- Переваги:
- Крепкий, удобный. Куча дополнительных полочек! Крышка это нечто! Гриль божественный.
- Недоліки:
- Тяжёлый, но это скорее плюс в сторону надежности.
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Очень хороший мангал. Использовал уже много раз. Дрова горят в нем замечательно. Переживал что будут не сильно толстые стенки для открытого огня. Но оказалось все очень хорошо.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Local Market
Покупали этот мангал папе на подарок. Поскольку сами несколько раз пользовались им у родителей, могу сказать, что очень довольны этим мангалом. Родителям он тоже понравился, выглядит стильно и качественно. Пробовали коптить рёбра и мясо в нем, получилось просто обалденно вкусно
Шашлык и стейки само собой тоже очень вкусные! К покупке однозначно рекомендуем и собираемся теперь другу на подарок покупать)- Переваги:
- Красиво выглядит, качественные материалы
- Недоліки:
- Нет.
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Local Market
Здравствуйте, подскажите пожалуйста диаметр отверстий «под шампур» в задней стенке?
- Димосвіт
Здравствуйте. Диаметр отверстий под шампура в задней стенке 12.5 мм.
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Пользуемся этим мангалом уже 3 месяца , 2-3 раза в неделю.
Шикарный!!!
Отличный толстый металл, совсем не ездит , переживала из-за этого, из-за колесиков , но нет. Сетка спасает просто на ура! Даже на шампурах перестали делать , делаем только на сетке из-за ее удобства. Крышка - это вообще незаменимая вещь!
Мы Очень довольны ! Покупала мужу в подарок, он у меня в этом хорошо разбирается ,довольный теперь как слон.Рекомендую !- Переваги:
- Практичный, устойчивый, качество металла
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Отличный мангал. Качество отличное, презентабельный вид. Собирается легко. Соответствие с характеристиками.
- Переваги:
- Цена. И внешний вид
- Недоліки:
- Пока нет
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Отличный мангал-барбекю. Всем рекомендую!
- Переваги:
- Хорошее качество, отличная вещь.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Класний мангал, але зазори трішки малі коли нагрівається важко сунути нижню шухляду і важко відкривати кришку мангала. Було б добре якби в комплекті йшла подвійна сітка, щоб модна було перевертати усе за раз а не кожен шматок. А так покупкою задоволений
- Недоліки:
- Сітка не двостороння, не модна перевертати усе за раз. Зазори малі важко висувати шухляду та підіймати кришку, коли нагріється
- Роман Т***
Двойная сетка выжимает из мяса все соки.получаются тупо сухие угли.так что не жалуетесь и не ленитесь.
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Лёгкий в сборке.
- Переваги:
- Мангал супер
- Недоліки:
- Пока не обнаружено