Відгуки покупців про Подушка пухо-перова 30% пух/70% перо 50х70 см бежева
- Инна Ч***Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70
Це не подушка,це збірник товстого пір'я з поганим запахом...спочатку вивітрювалась на балконі,потім вирішила все ж спати на ній...спала 1 ніч,на другу вже не змогла,під головою наче каменюка.Дарма не повірила коментам про ці подушки.До цього купляла мамі з більшою кількістю пуха,але подушка стала напівпуста через неділю,тому цього разу заказала більш щільну...На жаль,гроші в смітник .Є велике бажання вспороти подушку і глянути що там всередині,бо такого дискомфорту від подушки ще не було.... А,ще маленький момент,подушка справді приходе ні вчому не захищена,перемотана чорною плівкою пошти,захисного чохла не має...хто і як її пакував невідомо,негігієнічно.
- Недоліки:
- Склад пір'я,запах,відсутність елементарної плівки упаковки.
- Продавець dreamix
Добрий день. Прикро таке чути, працюємо вже 10років, та відповідаємо за якість своєї продукції. Повертайте подушку, гроші ми відшкодуємо. Що до пакування, так звійсно ми пакуємо в плівку і це відбувається саме в цеху де відбиваємо подушки. Ніяк не на пошті, та робимо це щоб зменшити суму за доставку. На прохання клієнтів кладемо в стандартні пакети для подушок на блискавці, на пошті їх кладіть ще в коробки доставка збільшується в двічі.
- Инна Ч***
Кошти за подушку ,420грн повернули.
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70
Хорошая подушка
- Переваги:
- Держит хорошо форму
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70
Подушка хорошая, удобная и качественно сшита. Спасибо.
- Переваги:
- Быстро отправили.
- Недоліки:
- Отправка была НП. Не знаю, кто решил и так хорошо и компактно упакованую подушку дополнительно положить в огромную коробку, где таких 3 подушки помещается. В итоге доставка мне обошлась в 150 грн.. :(
- Василий С***Відгук від покупця. Продавець: dreamix
Соответствует описанию
- Переваги:
- цена
- ИльяВідгук від покупця. Продавець: dreamix
Хотелось бы красивой расцветки.
- Переваги:
- Мягкая, бесплатная доставка.
- Недоліки:
- Нет.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: dreamix
22.08 ввечері зробила замовлення. 23.08 зранку зі мною зідзвонилися, уточнили нюанси відносно відправлення/оплати. 23.08 вдень подушка виїхала до мене. Задоволена покупкою на 100%
- Переваги:
- Чудова подушка, гарна ціна, приємний консультант, компактна упаковка, швидке відправлення товару
- Илья П***Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 60x60
Вместе с доставкой цена уже дорогая, у нас на рынке есть даже подешевле.
- Переваги:
- Удобная и цена нормальная.
- Недоліки:
- Дорогая доставка.
- сергей б***Відгук від покупця. Продавець: dreamix
Подушки отличные
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70
Подушка качественная и удобная для сна, вообще - рекомендую! Спасибо большое за товар - качество хорошее!
- Переваги:
- Подушка качественная и удобная для сна, вообще - рекомендую!
- Шангина И***Відгук від покупця. Продавець: dreamix
Подушка отличная, в меру жесткая, мужу спать удобно (любит такие). Была проблема с адресом доставки (черная пятница видимо сыграла свою роль), но продавец все решил быстро, еще и курьерскую доставку оплатил. Очень порядочный продавец и магазин, спасибо Вам .
- Переваги:
- средней жесткости, плотный наперник, удобная
- Недоліки:
- не обнаружено
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: dreamix
Взяла две: 70х70 (30%пуха 70% пера) и 40х40(50% пуха 50% пера) понравились очень. Спасибо!!!
- Переваги:
- Отлично набиты! Большие! Рекомендую!
- dreamix
Лилия, благодарим за отзыв)))
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: dreamix
После всех искусственных подушек спать на ней было просто божественно
- Переваги:
- упругая
- Недоліки:
- пока не выявлено
- Тихомірова С***
в каком виде вам пришла посылка?
интересует: каждая ли подушка в прозрачном чехле или просто в каком то пакете или коробке ????
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70
В целом, довольно неплохое изделие за свою цену. 2 месяца сплю на этой подушке. Качество приемлемое, но набивочку можно делать поплотней. Отлично подойдёт для детей. Для взрослых лучше брать более плотную набивку.
- Переваги:
- Хороший наперник. Подушка без неприятных запахов, тактильно приятная.
- Недоліки:
- Хотелось бы более плотной набивки, чтобы подушка лучше держала форму. В процессе сна сильно "расплющивается".
- Игорь П***Продавець: dreamix. Розмір: 50x70
Брал две подушки, 80%пера оказалось без запаха, 70% с запахом
- Переваги:
- В меру упругая
- Недоліки:
- Отвратительный запах, невозможно возле неё рядом находиться, от запаха избавиться не помогла ни стирка ни проветривание
- Осипенко Д***Продавець: dreamix
Сначала хотела купить с большим содержанием пуха, но фактор цены сыграл роль. Подушки отличные, как должны быть.
- Переваги:
- Большая, настоящая
- Недоліки:
- Не заметила
- Елена Ш***Продавець: dreamix. Розмір: 50x70
Как раз искала невысокую и что бы хорошо прогибалась под головой. Для меня отличная плотность набивки. Не люблю, когда подушка выталкивает голову и шея изгибается. Тут как раз в меру набитая.
- dreamix
Спасибо, Елена. Рады, что все понравилось. Обращайтесь еще!