Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Подушка пухо-перова 20% пух/80% перо 60х60 см бежева

Оцінка користувачів 4.72/5
  • Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 60x60

Даже зручна по розмірам. Наповнення якісне.

• Продавець  dreamix

Вітаю. Дякую за зворотній звʼязок. Приємно, що все відповідає вашим очікуванням.

• Світлана Ч***

Наповнення 60%

Переваги:
    Для тих, хто любить майже не відчувати подушку під головою
    Недоліки:
    Щільність наповнення
  • Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 60x60

Упругая. Очень удобная. Рекомендую.

• Продавець  dreamix

Дякую за відгук. Приємно, що все все влаштовує!

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Даже якісні подушки! Гарне обслуговування швидка відправка

• Продавець  dreamix

Дякую за зворотній звʼязок. Приємно,що все сподобалось.

• Вероніка С***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

В середині подушки трохи не вистачає наповнення, треба було додати трохи більше, чи на таку кількість наповнення зробити подушку меншого розміру. Швидко втрачає свою форму. Не дуже задоволена. Ціна говорить сама за себе.

• Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Чудові подушки! Я дуже задоволена! Дякую за якісний товар та швидку доставку! Все на висоті!

Переваги:
    швидка доставка,гарна якість товару, ввічливий продавець,гарна ціна
    • Продавець  dreamix

Дякуємо за відгук. Ваша позитивна оцінка надихає нас щодня працювати для вас із подвійною віддачею!

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

За таку ціну…!? Прекрасна подушка, дійсно пух-перо, мягенька і комфортна … Дуже вдячна продавцю)все сподобалося)

• Світлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Подушка дуже гарна,в міру пружна,
    Спати на ній одне задоволення,виконана аккуратно та якісно

Переваги:
    Якість та комфорт
    • Продавець  dreamix

Добрий день.Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми раді, що змогли виправдати ваші очікування.

• Елена Б***

Хороші подушки

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Відгук після сну 2 ночі на цій подушці. Це просто чудово! Наповнення ідеальне, розмір ідеальний, зручна, пухка! Трішки на сонечку повесіла, щоб розпушитися і я вже бачу солодкі сни на ній. Доставка Укрпоштою за 30 грн, і за переказ коштів(накладеним платежем) всього 2 грн.

Переваги:
    Зручна, ідеальне наповнення і співвідношення пух/перо, без зайвих запахів, напірник відмінний, консультант зателефонував і відповів на мої питання,звісно, ціна адекватна!
    Недоліки:
    Жодного!
    • Продавець  dreamix

Добрий день! Нам дуже важливі ваші відгуки. Дякую за зворотній звʼязок. Приємно, що все сподобалось.

• Варсуляк М***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Отличная подушка ,мне понравилась .

Переваги:
    В меру мягкая и в меру твердая
  • Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Дуже зручна і мʼяка подушка!
    Шикарний сервіс!
    Швидка доставка!
    Дуже раджу цей магазин
    Дякую

Переваги:
    Все ідеально
  • Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Дуже гарна) м,яка як хмаринка!

Переваги:
    М,яка,натуральний наповнювач
    • Продавець  dreamix

Добрий день. Дякую за відгук. Приємно що все сподобалось.

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Хороша подушка. Дуже понравилася.

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Покищо незнайшов
    • Продавець  dreamix

Дякую за вдгук. Приємно, що все сподобалось!

• Оксана Л***

Чудова

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 60x60

Гарна подушка, консультант зателефонувала,я попросила щільніше набити подушку, все зроблено без додаткової плати! Подушка зручна, напірник гарної якості, пакування норм.. замовлення відправлено укрпоштою (( їх тарифи значно дешевше ніж ,,нова почта,,..після оплата...все відмінно!!!Рекомендую!!!!!

Переваги:
    Комфорт за невеликі гроші
    • Продавець  dreamix

Дякую за зворотній звʼязок. Приємно,що все сподобалось.

• Инга С***

Хорошая подушка.

• Игорь О***

Чудова подушка, набивки вистачає

• Продавець  dreamix

Дякую за зворотній звʼязок. Приемно, що все сподобалось!

• Катерина О*** Прокопенко
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix

Дуже гарні подушки, замовляю вже не перший раз, дякую продавцю.

• Продавець  dreamix

Дякую за відгук. Ми намагаємось задовольнити всі ваші побажання.

• Вікторія С***

Як каменюка

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Можливо подушки з пуху і пера мають бути такі, але як на мене, ця подушка недостатньо набита. Голова в ній "провалилася" одразу, ніби й без подушки спала. Її можна розгладити і зробити млинець )), а можна скласти вдвічі і запхати у рюкзак. Раніше купувала подушки зі штучного наповнювача, вони були набагато кращі. Розумію, що за 240 грн. не варто очікувати на якість.

Переваги:
    якісний напірник, швидке обслуговування
    Недоліки:
    надто м'яка, можна скласти вдвічі
    • Продавець  dreamix

Добрий день. Дякую за відгук. Врахуємо всі зауваження. Маємо можливість робити подушки за індивідуальними побажаннями, відносно щільністі.

• Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Качество наперника на самом высшем уровне. Ровное наполнение

Переваги:
    Очень хорошего качества
  • Світлана Є***

Хороша подушка

Переваги:
    Швидке та якісне обслуговування
  • Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Связались сразу, на все вопросы ответили четко, отправили быстро. Упаковано аккуратно. Сами подушки отличные! Хорошо набиты и прошиты, есть бирка с составом. К тому же, что немаловажно, цена на них очень хорошая. Мы очень довольны и рекомендуем к покупке и подушки, и продавца!

Переваги:
    Отличные подушки!
  • Свєта

Хороші подушки.

• Алина
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 60x60

Заказывала 3 подушки, свекрови 50 на 70, себе и мужу размер (60 на 60) , хотя мне нравятся 50 на 70, но пока не хочу менять все комплекты постельного белья, потому что наволочки не подходящего размера. Первое впечатление было не очень, подушка слишком набита и неудобно спать, потому что не образуется ямка под голову, неудобно "подсобрать" под шею , в общем немного расстроила...но я сразу решила, что выделю время на то чтобы распороть по шву и вынуть немного пера. Сделала так и себе и свекрови и теперь это просто чудо, а не подушка) Я в восторге и теперь недостаток "набитости" я преобразовала в "достоинство" (потому что, осталось много пера и я планирую пошить ещё маленькую декоративную подушечку). Возможно, немного позже, закажу ещё одну подушку и сделаю несколько декоративных, потому что мы любим когда на кровати много маленьких подушек и плюс в том, что такие подушки всегда будут держать красивую стоячую , выпуклую форму) не поленитесь выделить на каждую подушку ~20 минут и действительно получать удовольствие от сна. Аккуратно канцелярским ножом или маникюрными ножницами с заострёнными кончиками выпорите шов в длину ~7-12 см (так чтобы Вам было удобно доставать перья), извлеките нужное количество (задержите распоротую часть рукой , и попробуйте прилечь, чтобы проверить подходит ли количество наполнения), зашейте и не мучайтесь
    P.s. прикрепила фото, чтобы показать сколько наполнителя у меня осталось из трёх подушек. Сбоку подушка уже такая как должна была быть, просто для сравнения показываю) ну и шов, я не рукодельница, поэтому не очень аккуратно, но сойдёт)

Переваги:
    Достоинство в том, что наполнитель не скомкается
    Недоліки:
    Была плотно набита, хотя не могу сказать что это недостаток...
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Навіть не очікувала, що подушка виявиться настільки зручною. І не м'яка, і не жорстка, якраз оптимальна, як для сну.

Переваги:
    Спати на ній дуже зручно
  • Василий С***

Соответствует описанию

Переваги:
    цена
  • Олег Р***
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Спасибо большое за прекрасную подушку.

Переваги:
    Новая, хорошее качество материалов
  • Катерина П***
  • Евгения Л***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

За целый день продавец так и не откликнулся, не перезвонил( хотя ставила галочку, перезвонить). Хотела оплатить безналично и заранее,а не при получении. Продавцу видать наплевать на своих покупателей. Китайцы быстрее реагируют. Жду день и откажусь от такого сервиса. РОЗЕТКА, не занижайте свой рейтинг такими магазинами. Не верите мне посмотрите во сколько был сделан заказ и на это время написания отзыва в какой он стадии. Обрабатывается.

Переваги:
    Не знаю.
    Недоліки:
    Не знаю.
    • Продавець  dreamix

Добрий день, пані Євгеніє! Повідомляємо, що затримка у обробці замовлення була пов'язана з технічними проблемами - відключенням електроенергії. На разі Ваше замовлення готове до відправки. Приносимо вибачення за тимчасові незручності!

• Наталия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Товар хороший. Подушки гарно виглядають,добре прошиті.Розмір 50*70.
    Видно,що всередині пір'я.
    Бежевий колір світлий .

Переваги:
    Якість.Розмір.
    Недоліки:
    Платна доставка.НП на 100грн.за доставку.
  • Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Отличная подушка! После долгих мучений на неудобных советских подушках, потом ортопедических, всё надоело и заказал обычную недорогую пухоперьевую подушку. Она оказалась очень удобной, шея и голова на ней отдыхают, а на ортопедических шея была в постоянном напряжении. Девушке тоже настолько понравилась, что забрала её себе, а я заказал вторую. Стоимость подушки 190 грн, доставка УкрПочтой 20 грн (2-3 дня, хорошо компактно упакована в пленку), итого 210 грн. Всем советую.

Переваги:
    Цена, качество
  • Пименова м***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Ну для слишком твердая, высокая. Но пух там точно есть, иногда иголочки от перьев пробиваются. Доставка быстрая

• Продавець  dreamix

Дякуємо за зворотній зв'язок і звертаємо Вашу увагу, що ми пропонуємо подушки різного ступеня жорсткості - 20 % пух вважається жорсткою, 30% пух - середньої жорсткості, 50% пух та більше - м'якою. Можливо, варто підібрати подушку з іншим складом.

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamix. Розмір: 50x70

Отличные подушки, спать стали крепче