- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 134. Колір: Синій
Все добре дитина щадоволена
- Переваги:
- Гарно на вигляд ніби якісний пошив
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 128. Колір: Синій
Спідничка дуже гарна і виглядає святково.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 128. Колір: Синій
Спідничка дуже сподобалась, донечка носить із задоволення. Товар відповідає опису, швидко відправили.
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 122. Колір: Синій
Перечитала відгуки і замовила спідничку 122 розміру. По коментарях 122р.-24 см в поясі, 128р.-25 см, а мені прийшла 27.5 см і тепер прийдеться вшивати, дуже жаль.
Продавець швидко зв'язався і відправив.- Переваги:
- Зовнішній вигляд, на перший погляд - якісна
- Недоліки:
- заширока
- Альона Г***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 140. Колір: Синій
Юбка дочке понравилась, носит с удовольствием в школу.
- Переваги:
- Красивая юбка, хорошо пошита, нарядная
- ирина г***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 134. Колір: Синій
- Переваги:
- Юбка красивая и удобная
- Недоліки:
- Не обнаружены
- ЗояВідгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 122. Колір: Синій
Отличная юбочка. Купили на первое сентября и носим и на каждый день в школу. Размер соответствует. В реальности немного темнее, чем на сайте
- Переваги:
- Качество. цена
- Недоліки:
- Высокогляд А***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 116. Колір: Синій
Юбка подошла идеально. Качество хорошее, без дефектов. Остались довольны покупкой. Даже очень. Отдельное спасибо за быструю и оперативную доставку, а также вежливость и внимательность менеджера магазина "Ласточка". Получила покупку на следующий день после заявки на сайте.
Рекомендую! - Милена Р***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 140. Колір: Синій
Юбочка красивая, аккуратно пошита. Размер соответствует указанному, если ребёнок худенький или среднего телосложения. После размещения мною заказа продавец связался по телефону. Я сомневалась по поводу размера, и мне в телефонном режиме уточнили замеры юбки, чтобы я смогла определиться. Отправили быстро. Очень приятно. Спасибо большое!
- Переваги:
- Красивая юбочка
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 116. Колір: Синій
- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- 116 наверное коротковат был бы, но нам как раз . В общем дизайн и качество понравились
- Natalia N***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 134. Колір: Синій
Спасибо большое, заказ пришёл быстро.Юбочка очень красивая и подошла по размеру.Дочка довольна
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 140. Колір: Синій
Верх ничего, подьюбник очень низкого качества, светиться, даже на ребёнке.
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Людмила б***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 134. Колір: Синій
Чудова спідничка. Гарна якість,гарний вигляд. Рекомендую
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 128. Колір: Синій
Юбка стоит внимания! Ребенок очень доволен! Покупали для мероприятия ,а потом и в школу носили)) Очень рекомендую!
- Переваги:
- Нарядная ,удобная.
- Рознова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 134. Колір: Синій
Наша любимая юбка)
Відповідає
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 128. Колір: Синій
Юбка ласточка размер 128.
Длина юбки 37см с поясом,пояс резинка полуобхват 25 см. Юбка точно как на фото,очень понравилась.Продавца рекомендую! - Ирина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 128. Колір: Синій
Спідничка просто супер. Нам дуже сподобалась. Брали 128 розмір довжина 39см
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 122. Колір: Синій
Дуже гарна! Пошив відмінний! У розмірі 122 довжина - 35 см (разом з поясом). У поясі 24 см (у нерозтягненому вигляді) Сервіс чудовий! Спасибі!!! Рекомендую!
- ПРИДАТКО І***Відгук від покупця. Продавець: Ласточка. Зріст: 134. Колір: Синій
ГАРНА СПІДНИЧКА.ДЯКУЄМО!!!
- Переваги:
- якість
- Лілія
Підкажіть, будь ласка, яка довжина?
- Olena A***Продавець: Ласточка. Зріст: 122. Колір: Синій
Добрий день.
Можна дізнатись,скільки см.в талії?розм 122 - Горобец О***Продавець: Ласточка. Зріст: 134. Колір: Синій
Добрый вечер! Меня тоже интересует длина юбки на рост 146. Дайте ответ, плз. Заранее благодарна.
- Юлия К***Продавець: Ласточка. Зріст: 146. Колір: Синій
Подскажите, на 140 см. какая длина юбки?
- Ніна С***Продавець: Ласточка. Зріст: 146. Колір: Синій
А яка довжина спіднички на ріст 146?