Відгуки покупців про Стілець K-202 Halmar 44x97x54 (V-CH-K202-KR) 032555

Оцінка користувачів 4/5
  • Відгуки про товар продавця mblteka
  • Мысык Т***
    Відгук від покупця. Продавець: mblteka

Стільці непогані, але після розпаковки були виявлені пошкодження на спинках. Чи така якість, чи надіслали з браком не зрозуміло. Чекала на товар довго: продавець не відповідальний, не проконтролював отримання, та й взагалі не цікавивився цим, а навіщо, товар уже оплачений. Порадували працівники Розетки: увесь час тримали на контролі моє звернення, доки я не отримала товар.

Переваги:
    Легкий у збиранні, зручний для сидіння
    Недоліки:
    Пошкоджена спинка
    • Продавець  Embiz

В чому проявилась наша не відповідальність? Товар доставили з Польщі і відправили Вам після чого скинули ттн. Що значить продавець не проконтролював отримання? Отримання товару це потрібно контролювати Вам і перевіряти цілістність товару перед отримування це також Ваша відповідальність!

• Мысык Т***

Отримала нові спинки, дякую продавцю, що замінили бракований товар! Тому в цілому задоволена попупкою!

• Мария Г***
    Відгук від покупця. Продавець: mblteka

Стулья очень удобные, понравились и детям и взрослым. Была задержка с доставкой, но когда получили - все остались довольны. Спасибо продавцу и розетке!

• Елена Р***
    Продавець: mblteka

Скажите пожалуйста, пишут на сайте, что до 15 марта доставка бесплатная, если сегодня или завтра заказать в город Балта, будет бесплатно?

• Embiz

добрий день. товар під замовлення з Польщі. бесплатна доставка до нас немає ніякго відношення! ми партнери Розетки.

• Елена Р***
    Продавець: mblteka

Скажите пожалуйста, это цвет кремовый и если 3 шт заказывать то сколько ждать нужно? (в город Балта, Одесская область)

• Embiz

термін доставки 4-6 тижнів на сьогодні

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: «ВМ». Колір: Чорний

Заказывал 2 стула. Пришло в срок, вместе со столом, все отлично упаковано. Сами стулья вполне удобные, в дизайн квартиры вписались отлично, к сожалению серых в наличие не было, но позже обязательно докуплю. Доволен

Переваги:
    Удобная спинка, приятный дизайн
    Недоліки:
    Не выявлено
  • Віктор Ч***
    Продавець: «ВМ». Колір: Чорний

Скажіть будь ласка вагу одного стільця

• ВМ

Здравствуйте, вес одного стульчика 4,8 кг.