Відгуки покупців про Турнік бруси на стіну SAB 5 в 1 (4в1) з адаптивною спинкою для преса, розбірний посилений чорний домашній настінний спортивний тренажер (В2УС)
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: SAB-production
Добрий день. Можливо комусь буде корисний мій відгук. Отримав турнік це вже добре ))) Пакування чудове все в наявності було нічого не прийшлось купувати окремо, а також і нічого лишнього не залишилось)) Щодо якості самого турніка вона посередня звісно є і кращі але і ціна там вища набагато, а принцип він однаковий тому для дому це чудова річ. Збірка зрозуміла три вищих освіти не потрібно для цього. Гріпси (м‘які трубки ) всі ціленькі жодної не порвав при встановленні гарно замочив також промастив метал нашою рідненькою Олейною )) щоб шло все по маслу )) і результат мене порадував. Щодо самого монтажу то це залежить які стіни в будинку у мене цегла тому все було просто але як завжди щось буде мозги виносити десь брав на анкер десь на дюбель щей попав між цеглами і зробилась дирка як в старшої дружки тому пришлось трішки хімічити забив трубку плотно, а в трубку дюбель- тримає ! В цілому покупкою задоволені . Дякую
- Переваги:
- Сам турнік це вже перевага )
- Недоліки:
- Не має .
- Юрій З***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Все супер гуд, мої 100 кг тримає як потрібно.
- Переваги:
- все
- Недоліки:
- нема
- Піддубний В***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Товар суперовий, зроблений надійно, мої 95 кг витримує
- Переваги:
- Надійний, зроблено якісно, швидко доставлено, ціна відповідає якості ))
- Недоліки:
- Недолік персональний - вузький діаметр труби для брус, якщо робити велику кількість перетискає долоні, навіть паралонові ручки не помагають
- Андрий З***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Все супер
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
1. Ширина брусьев по факту 60 см. Это широко, 5 см влияет!
2. Усиленный (3 мм) только квадрат брусьев, все остальные детали толщиной 1.5 мм.
3. Спинка может крепиться в 2х положениях, но из-за несовместимости отверстий под болты у меня этого не получилось.- Переваги:
- Сын подтягивается дома.
- Недоліки:
- Указал.
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Замовив та оплатив посилений турнік - відправили звичайний, спробував використати комплектні дюбеля - перший зламався в процесі вкручування. Довелось покупати інші.
- Недоліки:
- Відправили не той турник, неякісні дюбеля
- Продавець SAB-production
Дюбеля ми не виробляємо, а купляємо так як і всі люди в магазині, тому за їхню якість ми не несемо відповідальності.
Стосовно того, який турнік Вам відправили, можна визначитись дуже просто. Якщо зняти квадратну заглушку на брусах і заміряти товщину стінки, то буде зрозуміло - звичайний (1,5 мм) чи посилений (3 мм). Якщо ви зробили свій висновок по перекладині, то вони ідуть однакові на всі турніки.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Все супер, спасибо!
- Переваги:
- Качественные материалы, легко собираеться все супер!
- Недоліки:
- нету
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: SAB-production
Турник норм, швы аккуратные, комплектация хорошая, быстрая отправка
- Переваги:
- Всё
- Инна Ж***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Покупали в январе месяце ) отличный турник )
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Турнік сподобався))) Міцний, зручний.
- Переваги:
- Міцний
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Отличный турник!!!
- Переваги:
- 3мм основные профиля, это то, что нужно(у меня был 2мм...)
Классный чёрный цвет и на ощупь приятный, не скользкий!
Рекомендую, однозначно, и турник и магазин!
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Дякуєм . Класно!