Відгуки покупців про Зарядний пристрій для акумуляторів Liitokala Lii-202 18650 18490 АА / ААА і ін

Код:  80320845
Оцінка користувачів 4.73/5
  • Відгуки про товар продавця zakupu
  • Владимир М***
    Продавець: zakupu

Пробував заряджати металгідрідні та літійіонні аккумуляторы, все працює, сподобалось, що цією зарядкою процес проходить значно швидше ніж рідними, та і автовідключення заряду класна штука.

Переваги:
    Універсальна
    Недоліки:
    Поки не побачив.
  • Рой О***
    Продавець: zakupu

А как повербанк работать будет?

• CNV

Нужно использовать АКБ

• Дмитро К***

Працює...Дякую.

• Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NB-Smart

Пристрій відповідає заявленим параметрам. Зручний у користуванні.

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Terra

Работает, можно заряжать акумуляторные батареки разных типоразмеров.

• Павло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все чудово) працює) Але ціна - оверпрайс. Можна знайти набагато дешевше) навіть з доставкою по пошті

Переваги:
    Type C
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

Працює добре

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна річ. Все працює добре, дуже інформативне табло.

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!

• Федор К***
    Відгук від покупця. Продавець: BATTERY LIFE

Переваги:
    Працює
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якщо потрібний простий і надійний зарядний пристрій, тоді це те, що треба.

Переваги:
    Легкий у використанні, підходить для практично всіх форматів акумуляторів

• Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Good 5

Клієнтоорієнтованість на вищому рівні. Товар відповідає дійсності. Все працює. Задоволений товаром! Рекомендую!

• Евген

Працює))

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличное зарядное устройство. Свою работу выполняет.

Переваги:
    Заряжает
    Недоліки:
    Потребляет электричество

• Вячеслав К***

Купил здесь.
    Заряжает все типы батареек, указанные в характеристиках.
    Описание соответствует.
    Единственное, при установке маленьких батареек, отличных от формата 18650, они становятся немного наискосок из-за большого формата приёмного отделения.
    Мелочь, но это не то чтобы мешает, но немного раздражает.

Переваги:
    Заряжает все типы аккумов
    Недоліки:
    Чувствуется какая-то дешевизна в изделии
  • Олег Ч***

Дуже добре заряджає.

Переваги:
    Якість

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

Роз'єм microUSB як на мене трохи застарілий, але свої функції виконує

Недоліки:
    роз'єм microUSB
  • Геннадій

Все добре !

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Спасибо,меня всё устраивает,работает отлично свои функции выполняет на все 100%

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Заряжает все перечисленые ака улятоиы

Переваги:
    Клас

• Олександр Ш***

Гарно заряджає 18650, АА, ААА

Переваги:
    Два види заряджання 0,5А і 1А
    Недоліки:
    Не виявив поки що
    • Продавець  RGSM

• Ігор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив разом з 2-ма акумуляторами LG. Не заряджаються. Ставив на зарядку сторонній акумулятор - теж не заряджається.

Недоліки:
    Не працює.

Дякуємо за відгук.
      Описана вами ситуація не є нормальною роботою зарядного пристрою LiitoKala Lii-202. Якщо пристрій не заряджає жодні акумулятори — ані ті, що були придбані разом із ним, ані сторонні — це з високою ймовірністю свідчить про технічну несправність або заводський брак.

Зарядний пристрій повинен автоматично визначати встановлений акумулятор і починати заряд — відсутність будь-якої реакції є підставою для звернення до сервісного центру 0 800 33-68-25

Приносимо вибачення за незручності та дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає контролювати якість продукції.

• Ігор У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Как к зарядному для аккумуляторов 18650 нареканий нет. Можно выбрать режим, до какого напряжения заряжать, заряжает нормально. Крепления универсальные, каждый аккумулятор заряжает, отображает уровень заряда отдельно и контролирует, что крайне важно.
    А вот функции повербанка сделаны для галочки, электроника явно слабая, медленно заряжает и при зарядке сильно греется. Хуже всего что отдача заряда только от одного аккумулятора что непосредственно под USB выходом, потому аккумулятор работает на пределе, быстро садится и, что хуже всего, заметно греется.
    Реально эта функция только для подзарядки чего-то маломощного, типа наушников, а также как питание для USB светильников когда нет электричества.

Переваги:
    Зарядка аккумуляторов 18650 и не только без риска их перезарядки.
    Недоліки:
    Как сборная УМБ крайне слаба и неэффективена.
    • Микола Г***

Купи собі павербанк! Це зарядний прилад!

• Олександр П***

Купував не тут, є і Lii-100 і Lii-202, але зі свого досвіду підтверджую, як адекватна і недорога зарядка для 18650 - цілком нормальна.

Як PowerBank - просто ніяка. Тобто, якщо розраховуєте на функцію павербанка - то не більше, ніж для USB-нічничків на кількадесят міліампер, заявлений 1 ампер - це вже з просадкою напруги та перегрівом.

До речі, у новіших (Lii-S1, Lii-S2) моделях вони цю функцію "недо-павербанку" прибрали.

• Лариса В***

Отличная вещь, рекомендую

• Олена У***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Пристрій добре заряджає. Побачимо як буде далі.

Недоліки:
    Ще не побачила
  • Владимир М***

Всё работет доволе

• Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил здесь, ноябрь 2025 года.
    Целый день заряжаю, первое впечатление.
    Из плюсов-хорошая индикация и возможность переключаться на более сильный ток зарядки.
    Всего режима зарядки два.
    В комплекте идёт маленькая инструкция, написана микроскопическим шрифтом, на китайском и на английском
    Не понравилось, как входит кабель зарядки в штекер, такого впечатление, что не до конца.
    За свои деньги нормально, дальше посмотрим, сколько проживёт.

Переваги:
    Цена, хороший индикация, универсальность для всех батареек
    Недоліки:
    Внешне какое-то дешёвое исполнение.
  • Игорь Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: EVM

Хорошее устройство за свои деньги. Функция повербанка тоже выручает

Переваги:
    Выполняет свои функции
    Недоліки:
    Не нашел
  • Авдонина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: EVM

Гарний паристій, який на всі 100% виконує свої функції, покупкою задоволена.

Переваги:
    Відповідає опису, гарно заряджає
    Недоліки:
    не має
  • Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Отличное зарядное устройство! Пользуюсь три года. Все в порядке.

Переваги:
    Все параметры( основные) видны на панели.
    Недоліки:
    Не нашел
    • Продавець  RGSM

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер, все работает, функция power bank работает( на правой батарейке от usb)

• Володимир С***

Свої функції виконує відмінно

Переваги:
    Можна використовувати як павербанк
    Недоліки:
    У комплекті кабель без блока живлення
  • Оксаниченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Все працює, заряджає, як павербанк не використовував. Але є недолік - під час роботи пищить на дуже високій ноті. Не голосно, але в повній тиші досить неприємно.

• Продавець  RGSM

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді чути, що зарядний пристрій працює справно та виконує свою основну функцію. Щодо звуку під час роботи — це нормальне явище для зарядних пристроїв такого типу. Високочастотний писк може виникати через роботу імпульсного перетворювача, який використовується для заряджання акумуляторів. У більшості випадків цей звук майже не чутний, але в умовах повної тиші його можна помітити. Такий звук не свідчить про несправність пристрою й не впливає на якість або безпеку заряджання.

• Іван Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прекрасний зарядник для різновиду батарей...

Переваги:
    Заряджає
    Недоліки:
    Непомітив
  • Дмитро Г***

Хорош

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Все супер.Прийшло швидко,працює нармально.Дякую.

Недоліки:
    Поки немає.
    • Продавець  RGSM

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: PLab

Дякую,прийшло швидко.Що дуже приємно.Ну і відпрацювало дуже швидко,майже хвилину і все.Як павербанк працює,а заряджати зовсім не хоче.Ну це,як говорять залізо нічого не поробиш.

Переваги:
    З виду,якість чудова.
    Недоліки:
    Попалось браковане.Поставив акум на зарядку.зарядна напруга 500ма,вид визначило ііндикатор заряду почав працювати.Двічі діоди проблимали,а на третій раз домиготіли до 75 процентної позначки і все викл
    • Продавець  PLab

Шкода що сталась така ситуація - звʼязались для вирішення питання