Відгуки покупців про Труси для вагітних та післяпологові. HN XL Білі (0025)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Аліна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Насичений бузковий рожевий

Мʼякі, зручні трусики. Брала на розмір більше, почитавши інші коментарі на цю модель інших кольорів. Розмір добре підійшов.

• ІРИНА У***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Бежевий

Все чудово. Зручні та якісні.

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що вам сподобався наш одяг та білизна для вагітних і годуючих мам. Ми створюємо комфортні, зручні й стильні речі, щоб кожна жінка почувалася впевнено та красивою навіть у період материнства

Наш бренд Happy Nenia спеціалізується на білизні для вагітних, одязі для годування, піжамах, нічних сорочках, лосинах, сукнях та базових речах для мам.
      Дякуємо, що обираєте українське

• Диана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий

Трішки маломірять, але якість відмінна

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Зручні та якісні, головне правильний розмір підібрати.

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Не має
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Бежевий

Чудової якості білизна. Отримавши замовлення повторила його, бо дуже задоволена.

Переваги:
    Якість
  • Лазарева К***

Тоже маломерят. Вы их в Китае заказываете?

• Продавець  HN

Доброго дня. Ми шиємо самостійно. закуповуємо тканину, працюємо за власно розробленими лекалами. Можете підказати, що саме Вам маломірить, як Ви підбирали розмір за нашоюрозмірною сіткою. Бо ми намагаємося зрозуміти, чому при сотнях проданих трусиків саме цієї моделі на різних торгових площадкам виникло питання маломірності виробу

• Продавець  HN

Вибачте, будь ласка, але розмірна сітка вказана в характеристиках товару.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Почитала гарні відгуки і замовила одразу 2 шт. Резинка, яка йде по ногам виявилася дуже жорсткою і тугою. Я приміряла одні на білизну і зрозуміла, що буде некомфортно носити, буде натирати. Щодо розміру консультувалася з продавцем, взяла якраз не впритик, розмір xl на стегна 107 см. Дуже шкода, адже білизну не повертають, а носити їх не зможу. Із переваг виріз під живіт виглядає зручним і оброблений м‘якою еластичною тканиною.

Переваги:
    Верхній виріз виглядає зручним для живота
    Недоліки:
    Дуже жорстка і туга резинка по ногам
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

• Продавець  HN

Дякуємо за Ваш відгук. ми цінуємо думку кожного клієнта. З Вашого дозволу завтра консультант з Вами зв`яжеться для вирішення даного питання. Ми дуже не хочемо, щоб будь який наш клієнт був незадоводений)

• Надя М***

В них у всіх виробах туга резинка
      Розумію

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Очень удобные. Не маломерки. В отличие от другой модели - утягивающие, которые не удобны, хотя размер такой же.
    Какая то не устойчивая и не совсем понятная размерная сетка у производителя. Консультации представители компании дают неохотно, без благожелательного отношения к покупателю.

Переваги:
    Эти гуд. Удобно сидят.
    Недоліки:
    Не устойчивая размерная сетка у производителя.
    • Ирина

Уточню размер утягивающих в см. на такой же объем, а по обозначению был большим 5Х.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Бежевий

Покупкою задоволена

Переваги:
    Гарна якість, швидка доставка
    Недоліки:
    Відсутні
    • Відповідність розмірній сітці

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Бежевий

• Відповідність фото

Розмір Л на М скоріше. В поясі не давлят. Приємні до тіла.

Переваги:
    Котон
    Недоліки:
    Трошки тугі резинки
    • Відповідність розмірній сітці

• Володимир Н***

Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Сірий

Чудово

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Сірий

Розмір XL на обʼєм 105 см уже малі, як на животі, так і на ногах, можливо підійде XXL, але сама тканина не дуже добре тягнеться, тому не впевнена.
    Брала також бюстгалтер з цієї ж серії, щоб був комплект, але вони зовсім різні по відтінках (бюстгалтер більше до жовтого, а труси до голубого)

• Володимир Н***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: S. Колір: Насичений бузковий рожевий

Дякую за якість!

• Продавець  HN

Володимир, дякуємо за 5 зірочок! Ваш відгук дуже важливий для нас! Ми молода компанія, яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам, купальників та аксесуарів. Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне HN, бажаємо самого найкращого! МИ Завжди поруч кожну мить! НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом"

• Инара З***

Все хорошо, удобно

Переваги:
    Ткань, качество
    • Продавець  HN

Інара дякуємо за 5 зірочок завітайте на"РОЗЕТКА" пишіть в пошуку -"хеппі неня" та слідкуйте за асортиментом, новинками та акціями т.м.Happy Nenia (Хепі Ненія) та "ODS" т.м.HN ,Хеппі та ODS Неня.Ми молода компанія,яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам,купальників та аксесуарів.Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне Хеппі Неню,бажаємо самого найкращого МИ Завжди поруч кожну мить!НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом "

• Марина Б***

Очень довольна качеством

• Продавець  HN

Дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом!МИ Завжди поруч кожну мить!

• Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Насичений бузковий рожевий

Ткань приятная, но немного маломерят

• Кириенко О***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Насичений бузковий рожевий

Білизна якісна, розмір відповідає наведеній таблиці, але обов'язково потрібно звіряти свої параметри. Покупкою задоволена , хочу ще придбати комплект.

Переваги:
    Якість, зручність.
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  HN

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Насичений бузковий рожевий

Ткань очень приятная к телу, трусики удобные и нигде не давят. Заказом довольна. Спасибо!

• Продавець  HN

Дякуємо за 5 зірочок!!! Заходьте на маркетплєйсі "Розетка" до нашего магазину " HN"

• Ольга К***
    • Загальне враження

Поменяли на серую расцветку, что бы подходил к бюсту, по размеру подошёл прекрасно, хб ткань очень приятная, нигде ничего не жмет

Переваги:
    Ткань и удобство
    • Відповідність розмірній сітці

Дякуємо за 5 зірочок!!!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Чорний
    • Загальне враження

Удобные, хорошие трусики, но я бы взяла чуть больше на себя. А серые в полосочку этого же производителя такого же размера подошли отлично

Переваги:
    Ткань, удобно
    • Продавець  HN

Дякуємо за 4 зірочки!!!Для нас дуже важливий Ваш коментар,щоб ми удосконалились

• Наталия Х***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Сірий
    • Загальне враження

На поясе резинка не ощутима вообще, очень легко ложатся, не давят. Но по ободку ног, там где черная резинка очень передавливает, хотя размер подходящий, просто сама резинка плохо тянется и пошив жесткий.

Переваги:
    на поясе мягкая резинка
    Недоліки:
    по ободку ног жесткая резинка
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  HN

Доброго дня Наталя!Ми обовязково візьмем Ваше зауваження до уваги,та продумаємо як вирішити це зауваження,дякуємо та вибачте

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Насичений бузковий рожевий

Гарна якість, розмір чітко співпадає.

Переваги:
    Швидка доставка.
    Недоліки:
    Немає.
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
    • Загальне враження

Заказывал трусики жене, заказ отправили быстро, качество продукции отличное, жена довольна.

Переваги:
    Все по размеру, хорошее качество.
    • Відповідність розмірній сітці

Дякуємо за 5 зірочок!!!

• Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Сірий
    • Загальне враження

Спасибо за быструю доставку. Трусики хорошо тянутся, нигде не давят))

Носіть з задоволенням!

• ОксанА
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Насичений бузковий рожевий

Чудові трусики, якісна тканина, приємні консультанти

Переваги:
    Якісний товар за доступною ціною
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ярослава
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Бежевий

отличные

• HN

дякуємо за відгук!!!носіть з задоволенням!!!будьте здорові та бережить себе та свою родину

• Леся А***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Чорний

Дуже швидко оформили замовлення та відправили! Розмір підійшов та якість прекрасна
    Рекомендую!

Переваги:
    Швидко Якість
    Модель
    Недоліки:
    Не виявила
    • HN

дякуємо за відгук !!!носіть з задоволенням!!!

• Анна П***
    Продавець: HN. Розмір: S. Колір: Сірий

Очень понравились, решила заказать ещё, но уже комплект.

Переваги:
    Хорошее качество и соотношение цена/качества.
    • Продавець  HN

Анна дякуємо за 5 зірочок завітайте на"РОЗЕТКА" пишіть в пошуку -"хеппі неня" та слідкуйте за асортиментом, новинками та акціями т.м.Happy Nenia (Хепі Ненія) та "ODS" т.м.HN ,Хеппі та ODS Неня.Ми молода компанія,яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам,купальників та аксесуарів.Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне Хеппі Неню,бажаємо самого найкращого МИ Завжди поруч кожну мить!НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом "

• Ирина К***
    Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Чорний

Можно узнать размерную сетку трусов для беременных?

• HN

напишіть номер тел через форму "Запитати про товар" скинемо вам на вайбер