- ПашаВідгук від покупця. Продавець: VYG-PARTS
Підійшов, працює
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: VYG-PARTS
Підійшов ідеально,перевірив мастило в редукторі,мастило є і відразу почав косити.Скосив понад 0,5 га,сторонніх шумів немає.Використовую леску 3 мм,трава, високий бур'ян, навантаження велике та постійно нерівномірне,Ціна не висока, якщо вийде з ладу поставлю дешевий,оригінальний 1700грн.,який через два сезони вийшов з ладу.За 1700 я куплю 6 редукторів на шість сезонів.Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Дешевий,працює норм.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: VYG-PARTS
Експлуатація покаже на скільки якісно зроблено. "Рідний" китайський редуктор пропрацював 6 років.
- Переваги:
- Відвантажили протягом 2-х днів, як і обіцяли
- Недоліки:
- Відсутні 2 гвинтики кріплення, які є на демонстраційному фото (зі старого редуктора підійшов лише один, тож довелося другий шукати), редуктор не змащений - не забудьте про мастило перед експлуатацією!
- Игорь М***Продавець: VYG-PARTS
Не рекомендую этого ПРОДАВЦА написано что товар придёт в течение 2 дней а через 6 дней даже не отправили. Люди не покупайте у них товар. Будете ждать как я.
- VYG-PARTS
Добрый день, Игорь. Извините, у нас были временные задержки с отправкой товара. Заказов поступало очень много, просто физически не успевали отправлять посылки в течении указанных сроков.