- Влада Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Це єдині підгузки, які не викликають у нашого малюка подразнень . Перепробували купу різних ( huggies elitę soft, pampers premium care , dada, goon і багато інших). В сина атопічний дерматит і від попередніх підгузків навіть якщо міняти кожні дві години - був висип. Постійно треба було наносити сильні креми під підгузок, постійні повітряні ванни- нічого майже не допомагало
З merries малюк спить всю ніч ( 10-12 годин) крем не наношу перед сном і зранку шкіра суха і чиста.
Так, дорогуваті, але я радше буду платити таку ціну , ніж постійно лікувати шкіру малюку.
Також є невеликий нюанс - замовляла ще трусики «merries”, в них немає такої рельєфної поверхні як в цих на ліпучках. Але матеріал ніби такий самий. Реакції в малюка теж не було на них. Тож тут обирайте більш комфортні для себе- Переваги:
- Тільки вони підійшли для чутливої шкіри малюка
Не протікають
Шкіра після них суха і дихає - Недоліки:
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Дуже гарно вбирають і не протікають.
- Переваги:
- Гарна якість і знижки на підгузки
- Недоліки:
- Поки немає
- Мария Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Наши самые любимые подгузники. Перепробовали уже столько разных, а всегда все равно возвращаемся к этим. Ночь выдерживают супер. Попа всегда сухая и никакого раздражения.
- Недоліки:
- Цена, если без скидки
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
До попереднього відгуку.Додам фото,може кому треба. Обидва підгузники в розмірі L.
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Хороші підгузники,але іноді протікають. Без акції дорого виходить.
- Переваги:
- М'які,без запаху.
- Недоліки:
- Ціна, іноді протікають
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Найкращі підгузки, якими ми користувались
- Переваги:
- М'які, приємні на дотик, немає алергії
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Отличные подгузники и цена очень хорошая!)
- Переваги:
- Тонкие, качественные и удобные для малыша
- Недоліки:
- Цена высокая на японский ассортимент
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Кращі підгузки з тих, якими користувались, ніч витримують
- Переваги:
- Не протікають
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Найкращі памперси серед усіх, якими користувався наш малюк.
- Переваги:
- Дуже тоненькі, м'які та гарно вбирають вологу.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Ранее пользовались такими все было хорошо. Получил последний заказ. У ребенка появились покраснения.
- Переваги:
- Выглядят как настоящие
- Недоліки:
- Покраснения у малыша
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Шикарные! Без запаха! Не подвели ни разу
- Переваги:
- Отличные подгузники
- Алёна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Очень хорошие подгузники. Одеваю дочке на ночь. Выдерживают без протекания и попа останется сухой.
- Переваги:
- Мягкие, не протекают.
- Иванова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Лучшие подгузники . Для нежной детской кожи — идеально, они мягкие, как облачко))! Сначала пользовались хаггис элит софт, но после того, как попробовали эти, хаггис брать перестали. Разница очень ощутимая. Японцы молодцы!
- Переваги:
- Мягкие
Хорошая впитываемость - Недоліки:
- Цена Пару раз протекали, но это скорее как исключение
- Поліна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Наилучшие подгузники из всех испробованных. Любим из нежно, попка всегда сухая даже утром у детки, когда сам подгузник в размере L весит больше 0,3 кг в полном состоянии. Идеальные в путешествие и в автокресло, не сравнить с трусиками разных раскрученных марок.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Дійсно гарні трусики коли пробуєш їх на інші не хочеться повертатись різиночка на животику просто супер навіть на худу дитину досить легенька але не сунеться і не пережимає немає слідів на животику, влітку не так парить. Розмір відповідає вказаній вазі ну принаймні нам.
- Переваги:
- Резинка на талії , розподіл вологи, не провисають
- Недоліки:
- Немає в розмірі L в середені пупирчастої поверхні вона краща, ціна
- Поліна Д***
Вибачаюсь, Ви лишили відгук про «трусики» до просто підгузків. Можливо відгук стосується іншого товару, пупирки є в Хаггіс, в Мерріс - немає.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Пошла жуткая аллергия в виде сыпи
Хотя посадка идеальная!
Очень жаль,что взяла сразу 2 пачки- Переваги:
- Хорошо сидит
- Недоліки:
- Аллергия
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Беру их на ночь. Но не всегда просыпаемся сухими.
- Недоліки:
- Не хватают на ночь
- Хомякова К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Отличные подгузники, не вызывают покраснения
Не протекают - Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Брала их как-то по акцие хотела попробовать достаточно дорогие памперсы и не поняла чего они такие дорогие и больше бы не взяла.Одели первый памперс, ребёнок в него сходил по большому и он протек так что все в было в этом,после тоже несколько было протечек ,поэтому не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Цена и качество
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Підгузки м'які,гарно поглинають,не натирають.Найкращі з тих,що ми спробували(а спробували ми багато брендів)
- Переваги:
- Все
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Підгузники дуже хороші, нам підходять, нема алергії, немає подразнення, все чудово)
- Недоліки:
- Висока ціна
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Чи будуть в наявності найближчим часом?
- Эксперт R***
Добрий день! Дякуємо за звернення. На жаль, інформація про те, коли товар буде в наявності відсутня. Ви можете скористатися кнопкою "Повідомити, коли з'явиться", як тільки товар буде доступний до покупки на сайті, Вам прийде повідомлення на електронну адресу. Приносимо вибачення за незручності.
- Кустовская Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Подгузниками довольна.Пока лучшие из лучших
- Переваги:
- Мягкие,не протекают
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Мягкие, тонкие,попка персик )
- Переваги:
- Тонкие, не текут
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Супер, качество на высоте, влага распределяется равномерно, не подтекает, раздражения нет. Рекомендую
- Переваги:
- Цена в акции, качество продукции
- Недоліки:
- Дорого без акции
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18
Найкращі підгузники для малят! Користуємося ними та Гунами з народження. Японцям респект)
- Денис а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Акция! К акционным подгузникам Merries – подарок!
Каждый покупатель акционных подгузников Merries получает в подарок детские влажные салфетки Merries запасной блок 54 шт.
************* В конечном итоге обнаружилось, что в чеке упаковка подгузников стоит 589 гривен, и добавлены подарочные салфетки за 100 гривен которые я не заказывал. Очень хороший "подарок". Если бы можно было купить их по 589 гривен, салфетки по 100 гривен мне, скажем так без матов, не нужны. В России за такое навязывание товаров предусмотрено не кислую ответственность. К сожалению у нас за это ничего нет.- Гость
В условиях акции об этом пишется:
Под правом на подарок также понимается установление скидки на акционный товар в размере стоимости подарка. В этом случае скидка отдельно на товар не предоставляется. Размер скидки может распределяться в расчетных документах согласно учетной политике продавца из расчета, что общая стоимость таких товаров не должна превышать сумму акционного товара, указанную на сайте магазина. - Инна Г***
Зачем писать гадости, не зная правил и условий акции?
- Andriy I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Классные подгузники, качество хорошее, мягкие и хорошо впитывают.
Но что с доставкой? должны были доставить Justin 28 марта, сегодня 1 апреля, а мой заказ неизвестно где
Обещали связаться и никто не звонит- Переваги:
- Тонкие при этом отлично впитывают
- Недоліки:
- Доставка
- Оксана
Сейчас возможны задержки с доставкой, Розетка об этом пишет на сайте посилання
А какой статус заказа указан в личном кабинете?
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Очень хорошие подгузники, мягкие и не вызывают аллергии
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Прекрасные подгузники!!!Мягкие,совершенно не имеют аромата.
- Переваги:
- Для самых нежных попок малышей!)
- Недоліки:
- Много раз заказывала эти подгузники через Розетку,каждый раз долго ждала доставку.Минимум 5 дней,а было и неделю.
Эксперт RozetkaДобрый день, Татьяна! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Лучшие подгузники на рынке! Тонкие, мягкие, хорошо впитывают, не вызывают раздражений, ночью ребёнок в них спит хорошо. До обновления мне нравились больше, но все равно оценка 5!!!
- Переваги:
- Мягкие, тонкие, пропускают воздух, отлично впитывают, без запаха, не вызывают раздражений
- Орися Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Беру ці підгузки на ніч, дитина добре спить. М'які, комфортні, не протікають.
- Переваги:
- Якісні, без запаху, не створюють алергії та не запарюють.
- Недоліки:
- Ціна висока
- Ирина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Отличные подгузники! Мои любимые! Да не дешевые, но за качество нужно платить. Молодцы японцы, нам надо брать пример у них. С радостью покупала бы украинские если бы они были такого качества.
- Переваги:
- Мягкие, не протекают, для кожи одни из самых лучших
- Недоліки:
- Не дешевые, но они того стоят
- Marina с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Покупаю как ночные подгузники. Отлично.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Совершенно не понравились, попа мокрая полностью через 2 часа
- Переваги:
- Мягкие, не вызывают аллергию
- Недоліки:
- Не годятся на ночь, через 2-3 часа попа мокрая полностью. В своей ценовой категории , мне кажется ниихудшие.
- Анна К***
Я думала, что так все подгузники надо менять. Для комфорта деток и своего конечно. Особенно когда выпьет воды или молока. Поэтому в запасе всегда штук 5-6 с собой. Но если много не пьет, то ислользую максимум 1-2.