- Наталья Я***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
- Переваги:
- Покупали Т2, магазин связался бьістро, все обьяснили, на все вопросьі ответили, отправили в день заказа, все подошло, остались довольньі, рекомендую!!!
Спасибо за отзыв!
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Я вже багато років купляю на розетка, але через такиких партнерів як цей магазин "Производим продайом" розетка втратить свій імідж надійного інтернет магазину! Замовив цей тюнер - прийшов підключив клієнтам , а він неробочий. Подзвонив до менеджера сказала відсилайте назад (за мій рахунок) , поміняють на інший. Відіслав за свій рахунок, вже три дня стоїть на Новій пошті не забирають. Телефонував сказали курєр забере - так і незаберає. Розетка скажіть що тепер мені робити?
- Переваги:
- Не виявив!
- Недоліки:
- Не робочий! Гарантію дали на антену "волна" - яку я не замовляв
- ПроизводимПродаем
Доброго дня!Шановний,Іван!Ви купили в нас інший тюнер(самий дешевий), тюнер прийшов в п"ятницю,в неділю курьер з спеціалістом вийшли на роботу,отримали і перевірили Ваш тюнер.Висновки:тюнер має сліди користування, потертості,подряпина довжиною 10см на передній панелі тюнера,потерте пакування,
- ПроизводимПродаем
також має технічну несправність. Гарантія на придбаний Вами тюнер від виробника 1рік.Відправляємо Ваш тюнер виробнику на гарантійний ремонт.Рекомендуємо Вам ніжніше користуватися технікою.Давайте будемо всі добрішими! Гарного дня Вам! :)
- Іван
Ви просто вислалали мені неробочий тюнер! Які там царапини у мене є фото тюнера. Я так зрозумів що мої гроші тю, тю?
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
- ПроизводимПродаем
Добрый день! Благодарим Вас за отзыв! Интересных просмотров!
- Анна Л***Продавець: ВиробляємоПродаємо
Здравствуйте, подскажите пожалуйста подойдёт тюнер для Луганской обл. г.Перевальск
- ПроизводимПродаем
да, подходит. Анттенна к тюнеру Вам нужна? Вот антенна с УСИЛИТЕЛЕМ комнатная , которая Вам подойдет:
посилання
- Вова Б***Продавець: ВиробляємоПродаємо
Заказал пять дней назад , ну на этом моменте все и осталось , хорошо что наложкой заказал
- Переваги:
- Недоліки:
- Не пришло
- ПроизводимПродаем
Вова, Вы заказали 10.01.2020 вечером. Сегодня 14.01.2020 посылка должна прибыть?!
- ПроизводимПродаем
Посылка в пути с 11.01.2020. Прибытие сегодня. Мы очень для Вас стараемся, будьте ,пожалуйста, добрее)