- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Спати зручно
- Переваги:
- Чудовий.
- Недоліки:
- Поки не видно
- Продавець TopSale
Вікторія, дякуємо за Ваш відгук!
- Ілля С***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Хороший матрас користуюсь ,все чудово
Доброго дня, дякуємо Вам за відгук. З повагою, TopSale
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Більше двох місяців - "використовував" надував-здував (на ньому стибали діти +/- 13 гк. та +/- 25 кг. - вдвох), по 3-4 дні не здував - ВСЕ гаразд й з матрасом, й з подушками. Дякую товаром задоволений
- Переваги:
- 10із10
- Продавець TopSale
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині. З повагою, TopSale
- Леонид Р***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Товар некачественный, спустил в первую ночь и что теперь делать, а летний сезон на носу. В первые любимая Rozetka подвела!!!!!!!
- Продавець TopSale
Доброго дня! Нажаль не вдалося ідентифікувати Ваше замовлення. Надішліть будь-ласка номер Вашого замовлення через форму задати питання продавцю. З повагою, TopSale
- Дарья Р***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Вчора забрала замовлення. Накачала, щоб перевірити, як тримає. Матрац і одна подушка витримали перевірку, за ніч майже не змінились. Друга подушка спускає моментально. Знайшла дірку. Чи можна замінити одну подушку?
- Переваги:
- Великий, ляже 2 людини, зручний
- Недоліки:
- Дірява подушка в комплекті
- Продавець TopSale
Доброго дня. Менеджер зв'яжеться з Вами протягом робочого дня, для вирішення вашого питання.
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Начал спускать быстро. Что делать?
- Продавець TopSale
Добрый день, Андрей! Возможно, есть механическое повреждение матраса. Постарайтесь его найти. В комплекте с матрасом шел ремкомплект которым можно воспользоваться для устранения повреждения. С уважением, TopSale
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Матрац великий та на дотик м'який, зручний насос. Будем випробовувати на міцність.
- Переваги:
- Зручний та м'який
- Продавець TopSale
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що у Вас залишилися приємні враження від покупки наших товарів. З повагою, TopSale
- Сетун Д***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Всё ок, всё держит, насос работает, можно подкачивать раз в два дня.
- TopSale
Здравствуйте, Денис ! Спасибо за отзыв. Рады что у вас остались положительные впечатления от покупки наших товаров и нашего обслуживания. Будем рады снова видеть Вас в нашем магазине. С уважением, коллектив TopSale.
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Здравствуйте, заказали матрас, надули он спускает... Подскажите что делать в такой ситуации?
- TopSale
Здравствуйте, Анастасия! Завтра менеджер в рабочее время наберет проконсультирует. Напишите, пожалуйста номер заказа через форму "задать вопрос о товаре".
Нормальный матрас, удобный.. пришёл целый, доставка быстрая, единственное- перепутали заказы, пришлось первый раз идти домой ни с чем :), второй раз прислали наш заказ) матрас, две подушки и насос... Спасибо!
- TopSale
Доброго дня, Антоніна! Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що у Вас залишились позитивні враження від покупки наших товарів. З повагою, TopSale
- TopSale
Здравствуйте, Анастасия! Спасибо за отзыв. Рады что у вас остались положительные впечатления от покупки наших товаров и нашего обслуживания. Будем рады снова видеть Вас в нашем магазине. С уважением, коллектив TopSale
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Гарний товар, за свої гроші.
- Переваги:
- Якість гарна
- Недоліки:
- За такі гроші недоліками можна знехтувати
- TopSale
Доброго дня, Юрій! Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що у Вас залишились позитивні враження від покупки наших товарів. З повагою, NewLook
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Було неймовірно неприємно спілкуватись з операторкою. На питання про повернення у випадку браку отримав у відповідь: "Якщо ви всім селом тиждень на ньому плавали, то повернення неможливе."
Це мало бути образою мене, чи українського села, так і не зрозумів.
Були й інші відповіді в такому тоні.
До матрацу претензій немає, все шикарно.- Переваги:
- Зручний, примєний на дотик, дуже компактний в здутому стані
- Недоліки:
- Противне спілкування з продавцем, насос
- TopSale
Доброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук. Ми ретельно розібралися в ситуації. І, насамперед, приносимо свої вибачення за фразу нашого менеджера, яка Вас образила. Але, нам дуже шкода і незрозуміло, чому Ви кинули трубку при розмові з менеджером, коли вона передзвонила до Вас для прояснення ситуації...
- TopSale
і уточнення моментів спілкування з Вами ... Крім того, нам довелося дзвонити до Вас з іншого номера, тому що на телефонні дзвінки з номера за яким Ви спілкувалися з менеджером раніше - Ви не відповідали.
- TopSale
Ми процитуємо фразу, сказану нашим менеджером в спілкуванні з Вами: "... Если Вы, через неделю после использования матраса в лесу или на озере всей КОМПАНИЕЙ - обратитесь с просьбой заменить изделие или вернуть деньги, по причине брака - то вопрос будет решен скорее всего не в Вашу пользу..."
- Анастасия В***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
- TopSale
Здравствуйте, Анастасия! Спасибо за отзыв. Будем рады снова видеть Вас в нашем магазине. С уважением, коллектив TopSale
Дякую все отримав все отлично
- TopSale
Здравствуйте, Илья! Спасибо за отзыв. Рады что у вас остались положительные впечатления от покупки наших товаров. Всегда рады снова видеть в нашем магазине. С уважением, коллектив TopSale
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Чудовий матрас.
- Переваги:
- Не здувається
- TopSale
Доброго дня, Сергій. Ми раді що у вас залишилися позитивні враження від покупки наших товарів. Будемо і на далі намагатися радувати наших покупців! Завжди раді бачити Вас знову в нашому магазині :) З повагою, магазин TopSale
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
подушки ніякі, але вони й не потрібні
- Переваги:
- нормальне спальне місце для гостей
Доброго дня, Олег! Дякуєм за відгук. З повагою, TopSale
- Панькова В***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
- Переваги:
- Компактное спальное место
- TopSale
Добрый день Валерия! Спасибо, что нашли время написать отзыв! Приятного пользования!
Ваш магазин TopSale!
- ДимонВідгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
да, надувать долговато, но всетаки не ртом
2 взрослых и 2 детей мождно при необходимости разместить
дети ждуть сна..
после проверки напишем как спиться на нем- Переваги:
- швы хорошие материал качество размеры
- Недоліки:
- пока не обнаружил
- TopSale
Доброе утро, Дмитрий! Спасибо за отзыв. Если захотите выбрать ножной или электрический насос - обращайтесь, всегда рады помочь. С уважением, Ваш магазин TopSale
- Макс
заказал со встроенным насосом
похожую модель
попробую как она неадувается - ждите отзыв
- Diana O***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Спасибо большое за оперативную доставку, к приезду гостей успели. Матрас накачали все хорошо, спать удобно.
- Переваги:
- есть насос и подушки, не скользит, матрас большой
- TopSale
Здравствуйте, Диана!
Мы благодарны, что Вы нашли время оставить отзыв.
Приятного пользования.
Будем рады видеть Вас снова в нашем магазине :) - Александр К***
Как долго накачивали?
- Diana O***
Этим делом занимались дети, им было весело, потом еще батут устроили на матрасе. а накачивали минут 30 наверное.
- Тимощук Л***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Заказывала матрас и осталась очень довольна !!! Матрас отличный Пришёл очень быстро ; ))) Спасибо ; ))
- TopSale
Здравствуйте, Леся! Мы благодарны, что Вы нашли время оставить отзыв. Будем рады видеть Вас снова в нашем магазине :)
- Марта Н***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Хороший набір за прекрасну ціну. Зручний двох спальний матрац + дві подушечки + насос. Легко надувається. Компактний. Зручний. Швидко доставили. Як додаткове спальне місце при необхідності просто супер!
- TopSale
Марта, доброго дня! Дякуєм за ваш відгук!
- Егор У***Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Отличный матрас и отличное качество! Рекомендую всем! Спасибо розетке)...
- TopSale
Егор, спасибо за отзыв. Всегда рады помочь! Обращайтесь.
- ОлександрПродавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Однозначно не рекомендую. Гроші та час на вітер. Товар з коробки здувається за ніч.
Попрохав замінити на такий самий без браку, на що почув купу виправдань:
Спершу почали казати що такі вироби не підлягають поверненню за законом України, що не є правдою. Оскільки це не надувна дитяча іграшка.
Потім казали що за правилами не підлягає заміні, хоча на неодноразові прохання посилання на ці 'правила' не надали.
Тож, у будь якому разі, якщо у вашій покупці з цього магазину виявився брак, на лояльність можете не розраховувати і забути про витрачені на вітер кошти. Нажаль.- Переваги:
- Комплектація.
- Недоліки:
- Наявність браку та неможливість повернення. Заплутування клієнтів підтримкою неписаними правилами та невірним трактуванням законів держави.
- Мирослава Р***Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Яка відмінність даного матиму від «Надувной матрас с подушками и насосом Intex 152 х 203 х 25 см Синий (64765)»?
- TopSale
Добрий день, Мирослава!
Ми можемо Вас проконсультувати про вартість та якість продукції нашого магазину, а також розповісти про різницю між нашими товарами.
Але, ми не маємо морального права порівнювати продукцію (її характеристики, якість і ціну) з іншими магазинами.
Дякуєм за питання. - Владимир
Там дешевле.
- Віталій
Ніяка...
- Настя М***Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
какие размеры спального места? Спасибо
Добрый день, Настя! Размеры спального места:
152 см ширина
203 см длина
- Татьяна Г***Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Плавать на нем можно?
- TopSale
Добрый день, Татьяна! Данная модель водонепроницаема и без встроенного электронасоса - это позволяет использовать матрас на воде.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
06.06.2026 р. Їздили на річку та розпакували матрац. Виявилось що через 1 годину він спускається і постійно потрібно підкачувати. Для палатки не підійде, тому що і пару годин не поспати на ньому.
- Недоліки:
- Кожну годину підкачувати потрібно
Представник брендуВітаємо! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Будь ласка, пройдіть Онлайн-діагностику (посилання) для подальшого вирішення питання. Це займе у Вас не багато часу і автоматизує процес оформлення заявки.
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Якість хороша,все як в описі
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Представник брендуВдячні за оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Мне выдали меньшего размера.
Пришлось заказать ещё раз.
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: EURO_SALUT. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Не ображаємося
Підходить - Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Все норм, дякую
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Vinka-baby. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Не рекомендую купляти даний товар взагалі!
Повітря тримає не більше 30-60 хвилин (коли він просто надутий), якщо на ньому лежати то тримає повітря не більше 20 хвилин. Візуально жодних пошкоджень не виявив, акустично також, скоріш за все брак саме в районі клапану.- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Матрац більше здувний чим надувний...
- Продавець Vinka-baby
Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що у вас виникла така ситуація. Разом з тим хочемо звернути увагу, що надувні вироби потребують дотримання умов експлуатації (зокрема щодо допустимого навантаження, способу надування та використання).
Також, на жаль, такі товари не підлягають обміну чи поверненню після використання, оскільки неможливо об’єктивно перевірити умови їх експлуатації.
Додатково зазначимо, що звернення надійшло майже через 3 тижні після отримання товару, що також ускладнює встановлення причини дефекту.
Рекомендуємо перевірити клапан (щільність закриття, відсутність сторонніх частинок) та, за можливості, провести перевірку мильним розчином — це допоможе виявити місце витоку.
Сподіваємось на ваше розуміння.
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Green bear. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
За ніч спустив наполовину(((
- Переваги:
- Легкий 2 подушки й насос
- Недоліки:
- Спускає
- Продавець Green bear
Часткове спускання матрасу в перші рази використання - це нормальна поведінка матрацу.
Таким чином матеріал поступово розтягується та приймає кінцеву форму.
Ця інформація зазначена в інструкції по використанню.
Приблизно після третього разу (ночі) використання він має набути кінцевого об'єму і не спускати. Будемо очікувати на Ваш оновлений відгук щодо викорситання.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Купував цей матрац як спальне місце, але досвід використання виявився негативним. Вже через місяць експлуатації на верхній частині розійшовся шов. Тоді я заплющив на це очі, оскільки матрац принаймні тримав повітря. Проте на цьому проблеми не закінчилися.
Через чотири місяці використання матрац почав стрімко здуватися. Зараз його вистачає лише на 6-7 годин — фактично, лягаєш спати на ліжко, а прокидаєшся вже на підлозі. Для речі, яка має забезпечувати нормальний відпочинок, це неприпустимо. Матрац не витримав навіть пів року помірного навантаження.- Переваги:
- Спочатку здавався зручним, добре тримав форму.
- Недоліки:
- Низька якість швів, недовговічність, швидка втрата герметичності.
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Green bear. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Все дуже добре зручний для сну на підлозі матам купив для гостів щоб спати бо місця не дуже багато а матрац самий раз
- Переваги:
- Є насос подушки та дуже добре підійшов за розміром є різні розміри перш ніж купити поміряйте розмір який підходить для вас
- Продавець Green bear
Дякуємо за розгорнутий відгук. Чудово, що є такі гостинні господарі!