- мария ж***Відгук від покупця. Продавець: Мульти Досуг. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
В характеристиках указано наличие сумки. Ее нет в комплекте.
- Недоліки:
- Нет сумки
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Чудовий, насос працює справно
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Огидна якість, здувається в продовж експлуатації кожні 1,5 години, треба постійно підкачувати, не рекомендую
Представник брендуВітаємо! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Будь ласка, пройдіть Онлайн-діагностику (посилання) для подальшого вирішення питання. Це займе у Вас не багато часу і автоматизує процес оформлення заявки.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Классний і дуже зручний
- Переваги:
- Недоліки:
- Незнайшли
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Звернувся в сервіс , дали новий
- Переваги:
- Сервіс працює
- Недоліки:
- З першого разу був брак
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Не рекомендую. Не вартує цих грошей. Спускає за дві-три години повністю.
Брали для гостей. Прокинулись на підлозі. Розчаровані.- Переваги:
- Стильно виглядає. На цьому все
- Недоліки:
- Увесь матрац!
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Наявність насосу дає змогу швидко надувати та здувати виріб. Товщина забезпечує комфорт навіть коли трохи вийшло повітря з матрацу. Велюрове покриття утримує простирадло.
- Переваги:
- Наявність насосу. Товщина 30 см. Велюрове покриття.
- Недоліки:
- Трохи виходить повітря. Насос працює коли є електроенергія.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук! Намагатимемося покращувати нашу продукцію!
Дуже розчарований в ньому, почав спускати відразу .
Спочатку думав що розтягується , але ні , післі 5 разів використання нічого не помінялися- Переваги:
- Насос качає електричний
- Недоліки:
- Спускає
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Сдувается ща сутки сам.качество такое себе
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Чудове ліжко, для відпочинку в кемпінгу
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Арина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Не рекомендую купувати цей матрас. Практично одразу почав спускати, на ніч не вистачає
- Недоліки:
- Швидко спускає, на ніч не вистачає
- Арина Л***
Написала лист на офіційний сайт INTEX, відправили нове надувне ліжко, користуємося біля двох тижнів, все добре, навіть підкачувати не треба
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Прийшов зовсім інший матрац. Зв'яжіться зі мною для повернення
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Сплю третій день все ок. Але крутілка для надування дуже не практична. Чуть зачепив крутнув і почало сдуватись. .
- Переваги:
- Недоліки:
- Поворотна система для надування і сдування. Великі хвилі площини матраса.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
вже більше місяця користуюся без нарікань
- Переваги:
- Виконує свої функції
Представник брендуВдячні за оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
2 місяці у використанні було ок. Тепер щодня потрібно підказувати майже на третину.
- Переваги:
- Купив по акції
- Недоліки:
- Щодня потрібно підкачувати.
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Задоволена товаром
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Гарна якість!
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Інна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Зручний
- Переваги:
- Надувається швидко і не дуже шумить
- Недоліки:
- Через насос здувається
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Купили цей матрац для гостей, вже випробували. Все добре, всі задоволені. Ввечері швидко надули, вранці так само швидко склали, щоб не заважав, дуже зручно.Дві ночі спали на ньому двоє людей, на ранок все добре, не спускав. Задоволена покупкою.
- Переваги:
- Високий, майже як ліжко, легко надувати та здувати.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Представник брендуВелике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.
Дякуємо, що обрали INTEX
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Фаїна. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Чудове ліжко, дуже зручно спати на ньому
- Наталия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
К сожалению хватило на пару месяцев. Начал у утру просто спускать. Дырку найти не смогли.
- Олексій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Швидко надувається!
Представник брендуКористуйтеся із задоволенням!
Дякуємо, що обрали INTEX
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
швидко здувається, оформили повернення, сподіваюся отримаю свої гроші
- Переваги:
- На вигляд супер
- Недоліки:
- Не тримає форму
Представник брендуНам дуже шкода за Ваш випадок, але можливо ми Вам зможемо допомогти якщо Ви пройдете онлайн діагностику на нашому сайті посилання
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Товар прийшов вчасно.
Але не було повної комплектації товару. Відсутня зазначена в комплекті сумка для матрацу. Прикро, бо товар купувався як подарунок для близької людини.- Недоліки:
- Відсутня сумка
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Матрас просто чудовий))Якість і дизайн дуже гарні,а наповнюється повітрям за лічені хвилини
- Переваги:
- Якість і ціна
- Недоліки:
- Не має
Представник брендуМи вдячні за Вашу увагу до деталей та за Ваш час, приділений написанню відгуку. Ваші слова — не лише похвала, а й заряд енергії для нас. Обіцяємо продовжувати створювати Вам ідеальні рішення для приємних спогадів.
Дякуємо, що обрали INTEX
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Дуже зручний і комфортний!
Дякуємо, що обрали INTEX
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Через рік щоденного використання не тримає повітря
- Переваги:
- Насос вбудований
- Недоліки:
- Недовговічний
Представник брендуДоброго дня,
Нам шкода що у Вас стався такий випадок. Будь ласка, заповніть заяву на посиланнящоб ми змогли Вам докладніше допомогти.
- Єлизавета Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Дякую за швидку доставку! Тепер є шанс виспатись під час тривог, ліжко супер, поясниця на ранок не болить, матеріал приємний та щільний - витримав кігті кота)
- Переваги:
- розмір, мішок для зберігання, вбудований насос
Представник брендуПрийміть наші щирі подяки за ваш відгук! Ми щиро раді, що наша продукція виправдали очікування і Ви поділилися своїм позитивним досвідом. Ваші детальні коментарі роблять нас ще більш рішучими у нашому розвитку. Ваш вибір нашої компанії є найвищою нагородою для нас. Ми обіцяємо зберігати високі стандарти та радувати Вас при кожній покупці.
Дякуємо, що обрали INTEX
- Лілія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Надувається швидко, підкачую не часто, добре тримає велику вагу і сильно не просідає
Дякуємо, що обрали INTEX
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Ну як на мене класний матрац, не очікував якогось супер комфорту, але на ділі справді комфортно було спати
- Переваги:
- не просідає, міцний, зручний
- Недоліки:
- нема
Дякуємо, що обрали INTEX
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Норм
- Даниил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Якщо порівнювати з синьою аналогічно версією але з позначкою Plus, яка трохи дорожче, то дана модель конкуренції нажаль не витримує.
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Порадував що носос не лище може надувати, але і здувати матрац. Спати комфортно. За 4 дні практично не здувся
- Переваги:
- Високе від звичайного матрасу. Вмонтований носос
- Недоліки:
- Скрипить коли спиш)
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Колір: Сірий
Спати на ньому класно ,без питань но вистачило на пів року ,почало спускати ,обдивився все 20 раз не найшов нічого,якась мікро тріщина чи шо непойму
- Станіслава Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Якісний матрац за адекватні гроші. Поки що тільки позитивні враження
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Ні
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Колір: Сірий
Матрас, что надо. Удобно и быстро, надул и забыл. Спасибо за оперативную доставку!
- Переваги:
- Встроенный насос, размер, качество