Відгуки покупців про Пакет фасувальний для продуктів "Майже все!" 18*35 1000 шт ( 800 г ) 2670000000225
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Вы не захотели меня на более прочнее пакеты. Не нужно придумывать то что не было. Я вам предложение заменить на более прочнее вы отказались. Не нужно тут оправдываться. И вы не решили проблему. Я не хочу с вами больше работать. Вы обманывает людей. Я перед заказом уточнил вы сказали качества хорошие но по факту на оборот.
- Переваги:
- Бракованные пакеты. Полная фигня
- Недоліки:
- Бракованные
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Не рекомендую заказывать у это продавца. Пакеты бракованный вся упаковка.
- Недоліки:
- Бракованный товар.
- Продавець MW STAR
Шановний Денис! Одразу після отримання товару Ви зателефонували нам і повідомили, що пакети не підходять під Ваші потреби, а саме використання їх під рідину, тому, що в місті спайки шва є невеличкі отвори і в підтвердження цього Ви надали фото, дякуємо. Натомість наш менеджер запропонував Вам заміну на більш щільні та герметичні пакети чи повернути Вам кошти. На що Ви відповіли, що не хочете чекати і залишаєте пакети собі. Щодо Вашого відгуку, то ми вважаємо його дещо не коректним! По-перше, як повідомив нам виробник, пакети згідно ДСТУ можуть використовуватись для харчових продуктів, фасування, зберігання хлібо-булочних, кондитерських виробів тощо, але не призначені для зберігання рідини і не мають бути герметичними. По-друге ми завжди йдемо на зустріч покупцю і вирішуємо проблемні питання завжди на користь покупця. І тому ще раз радимо Вам зв`язатись з нашим менеджером і домовитись про заміну товару чи повернення коштів. Бажаємо Вам вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба.
Ваш MW STAR посилання
- Жанна Ш***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Пакети міцні і дуже гарної якості. Розмір теж оптимальний. Беру вже другий раз. На сім'ю з трьох чоловік 1000 пакетів вистачило на два роки. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, кількість, розмір.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець MW STAR
Доброго дня, Жанна! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: MW STAR
РЕКОМЕНДУЮ! Відмінний сервіс - швидко, якісно запаковане, хороший товар. Буду замовляти ще. Окрема подяка за подарунок.
- Переваги:
- Зручні та міцні (магазинні набагато слабше)
- Продавець MW STAR
Доброго дня, Олена! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: MW STAR
рекомендую
- Переваги:
- Хорошее качество
- Продавець MW STAR
Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: MW STAR
Супер. Дуже вам дякую. Добре що ви з'явилися на Розетці. :)
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: MW STAR
Качеством пакетов довольна. Продавец доброжелателен и профессионален. Упаковка надежная и доставка оперативная. У данного Продавца товар приобретаю уже на протяжении двух лет Рекомендую)))
- Переваги:
- Качество.
- Продавець MW STAR
Доброго дня, Світлана! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Зворотній зв'язок та доставка на висоті. Не перша покупка, нарікань немає. Пакети якісні, звісно оцінка по своїх потребах. Так розумію виробник змінив, зовнішню, упаковку, так як на фото, ще з минулого замовлення
- Продавець MW STAR
Доброго дня, Євген! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: MW STAR
Хорошие, крепки пакеты. В упаковке, всё как на фото. Если кому нужно для сравнения, то они раза в 2 - 3 крепче, чем аналогичные пакеты из продуктовых магазинов.
- Продавець MW STAR
Дякуємо Вячеслав за оцінку! Для нас це дуже важливо! Будемо і далі намагатися радувати наших улюблених покупців і нехай відвідування нашого магазину приносить тільки позитивні емоції! Ваш MW STAR посилання
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Все супер
- Переваги:
- +
- Продавець MW STAR
Спасибо Вам за высокую оценку! Для нас это очень важно! Будем и дальше стараться радовать наших любимых покупателей и пусть посещение нашего магазина приносит только положительные эмоции! Ваш MW STAR посилання
- Ангелина Г***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Дякую, відмінний сервіс. Пакети якісні. Відправили дуже швидко. Окрема подяка за подарунок, дуже приємно!!!!!!
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Отлично