- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Після замовлення, зателефонували і дуже оперативно відправили. Товар дуже якісний. Ще зробили маленький дисконт в вигляді 50 пакетів. Продавця рекомендую.
- Продавець MW STAR
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- Леся Т***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Рекомендую однозначно!!!
- Переваги:
- Тільки переваги!!!
- Недоліки:
- Немає!
- Продавець MW STAR
Доброго дня, Леся! Дякуємо за Ваш відгук. Передамо Ваше зауваження щодо характеристик спеціалістам, їх буде виправлено. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- Константин Д***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Дуже порядний та відповідальний магазин. Замовлятиму ще.
- Продавець MW STAR
Доброго дня, Константин! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- Константин Д***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Все добре. Дякую
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
міцні пакети і не дорогі. Буду використовувати для покупок в супермаркетах
- Продавець MW STAR
Доброго дня, Ольга! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: MW STAR
Якісні та недорогі пакетики, задоволена покупкою.
Дякую- Продавець MW STAR
Доброго дня, Юлія! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Чудове обслуговування, швидка доставка. Товар надійшов неушкодженим. Подобають ціни.
- Продавець MW STAR
Дякуємо Олена за оцінку! Для нас це дуже важливо! Будемо і далі намагатися радувати наших улюблених покупців і нехай відвідування нашого магазину приносить тільки позитивні емоції! Ваш MW STAR посилання
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Доставили быстро, пакеты качественные.
- Переваги:
- Хорошие пакеты
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець MW STAR
Дякуємо Вам за оцінку! Для нас це дуже важливо! Будемо і далі намагатися радувати наших улюблених покупців і нехай відвідування нашого магазину приносить тільки позитивні емоції! Ваш MW STAR посилання
- Солонников И***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Вежливо , качественно, быстро.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Продавець MW STAR
Спасибо Вам за высокую оценку нашей работы! Для нас это очень важно! Будем и дальше стараться радовать наших любимых покупателей и пусть посещение нашего магазина приносит только положительные эмоции! Ваш MW STAR посилання
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: MW STAR
Якісні пакети! Відповідальність, оперативність... На всі запитання швидка відповідь. Дуже гарний сервіс. Будемо замовляти ще. Рекомендую
- MW S***
Дякую Вам за високу оцінку нашої роботи! Для нас це дуже важливо! Будемо і далі намагатися радувати наших улюблених покупців і нехай відвідування нашого магазину приносить тільки позитивні емоції! Ваш MW STAR
- Sasha B***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Спасибо, все получил всем доволен!
- Переваги:
- Всё ок.
- MW S***
Спасибо Вам за высокую оценку! Для нас это очень важно! Будем и дальше стараться радовать наших любимых покупателей и пусть посещение нашего магазина приносит только положительные эмоции! Ваш MW STAR посилання
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR
Пакети якісні і не дророгі, на замовлення реагують ввічливо і оперативно. Замовляю у цьому магазині вже не перший раз. Дякую за гарне обслуговування!
- Переваги:
- Якість, ціна
- MW S***
Дякую Вам за високу оцінку! Для нас це дуже важливо! Будемо і далі намагатися радувати наших улюблених покупців і нехай відвідування нашого магазину приносить тільки позитивні емоції! Ваш MW STAR посилання