- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Привезли з відламаним конденсатор, коробка при цьому була ціла. Візуально виявити несправність не було можливості. Гарантію відмовилися погоджувати і забрати товар теж відмовилися.
Гарантія 24 місяці це брехня!!!!- Переваги:
- компактний, працює
- Недоліки:
- Якість матеріалів виготовлення
Эксперт RozetkaДоброго дня, Володимир! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Kolyan T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
До цього компресора іде в комплекті манометр.
- Представитель компании
Компресор вже має 2 манометра:
1.Манометр тиску в ресивері;
2.Манометр вихідного тиску.
- Яків Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Компресором задоволений. Потреби задовольняє. Однак, не прийшов гарантійний талон. Як його отримати?
- Переваги:
- Ціна. Якість.
- Недоліки:
- Відсутній гарантійний талон
- Представитель компании
Доброго дня, Якове!
Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви обрали саме наш інструмент, який задовольняє Ваші потреби.З приводу гарантійного талона, то у нас запустилася програма лояльності при якій можна зареєструвати інструмент на офіційному сайті представника та мати документ, що підтверджує покупку, цього буде достатньо у випадку звернення до сервісного центру. Бажаємо Вам легкої роботи та лише приємних вражень від Dnipro-M :)
- Алексей С***Продавець: Rozetka
Приобрел его не на розетке, так как нет в наличии. Аппарат хорош. За 3-мин. качает до выключения, 8атм.
- Переваги:
- Алюминиевые патрубки. Перепускной клапан большего диаметра, для ещё более лёгкого пуска при наличии давления в ресивере. Достойный обдув поршня.
- Недоліки:
- Говняный воздушный фильтр) Весь из хлипкого пластика и из паралона, а не бумажный.
- Володимир Г***Продавець: Rozetka
Він має фільтр і осушувач повітря?
- Представитель компании
В компресорі є фільтр, осушувач повітря відсутній.
- Taras R***Продавець: Rozetka
До кінця місяця з'явиться в наявності???
Эксперт RozetkaДобрий день! Дякуємо за звернення. На жаль, інформація про те, коли товар буде в наявності відсутня. Приносимо вибачення за незручності.
- Игорь Х***
Есть уже.
- Артем Т***Продавець: Rozetka
Для гаража саме те що потрібно.
- Переваги:
- Кочиство Ціна Якісьть.
- Недоліки:
- Малий кабель.
- Максим А***Продавець: Rozetka
Торнадор тянет?
- Представитель компании
Да, данная модель справится с указанным Вами инструментом.