Відгуки покупців про Гамак Levitate CHILL лаймовий
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Горець. Колір: Бірюзовий
Мій улюблений бренд і це вже другий гамак. Ідеально як завжди. Все літо проводжу в ньому. Фактично ціле ліжко вагою пів кіло - фантастика!
- Недоліки:
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Levitation shop. Колір: Жовтогарячий
Хорошее качество. В собраном виде маленький и лёгкий.
- Переваги:
- Есть петелька для переноса на поясе при походах. Длинные петли. Удобный.
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Levitation shop. Колір: Жовтогарячий
Очень нравятся его широкие стропы - я не боюсь, что они порвутся и не боюсь, что они повредят дерево. И не нужно вязать никаких узлов - наматываю почти как галстук завязываю и всё прекрасно держится!
Клёвый ярий цвет
Собирается в маленький удобный мешочек, который пришит к самому гамагу и никогда не потеряется.
Взял второй, чтобы подвешиваться вместе с кем-то ещё :)- Переваги:
- лёгкий, красивый, удобные стропы
- Продавець Levitation shop
Спасибо вам большое за такой отзыв желаем вам побольше невесомости
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Levitation shop. Колір: Жовтогарячий
Улюблена фірма гамаків. Дуже міцні і зручні у використанні
- Переваги:
- Вага
- Недоліки:
- Легко пошкодити
- Продавець Levitation shop
Дякуємо за відгук ❤️
Користуйтеся з задоволенням!!!
- Станислав В***Відгук від покупця. Продавець: Levitation shop. Колір: Бірюзовий
Гамак брался с той целью, чтоб во время осенних вылазок на рыбалку без ночевок - была возможнеость часик-второй покемарить. НА данный момент гамак оправдал себя на 1000000%. Компактный, лёгкий, очень удобно лежать. Были сомнения на счет "выпасть" - сомнения развеялись полностью, гамак аккуратно оволакивает человека как кокон. Единственное, что думаю - надо будет использовать резиновые/кожанные накладки между деревом/стропой, чтоб увеличить время службы стропы
- Переваги:
- Компактно, качественно
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- ярослав с***Відгук від покупця. Продавець: Levitation shop. Колір: Оливковий
замовив 21 числа. в той же день мені написали особисто в телеграмі, де я мав змогу підтвердити замовлення і задати питання. гамак відсилають по повній або 150грн передоплаті. і ось сьогодні 23 вже забрав на новій пошті і лежу в ньому кайфую. гамак шикарний.
- Переваги:
- ціна, якість, вага, компактність
- Продавець Levitation shop
Дуже дякуємо вам за відгук!!! Приємного користування!)
- Борис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Levitation shop. Колір: Жовтогарячий
Отличный гамак
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Пока не выявлено
- Канцидал Є***Відгук від покупця. Продавець: Live Market. Колір: Жовтогарячий
Хочу повернути товар