Відгуки покупців про Настільне дзеркало для макіяжу Magic Led Mirror Біле
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Yoki Market
При отриманні не було можливості перевірити роботу від батарейок. Як пізніше з'ясувалося – не працює від батарейок, лише через шнур.
Я попросив продавця замінити товар.
Продавець розповідає, що зробить запит на склад, потім зателефонує. Так і не передзвонили.
Не рекомендую.- Переваги:
- Відправили швидко
- Недоліки:
- бракований
- Продавець Yoki Market
Доброго дня!
З вами зв'яжеться менеджер для вирішення вашого запиту. - Володимир
Ніхто так і не зв'язався...
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Optimum Shop
купил на подарок дочери говорит хорошее зеркало. спасибо продавцу
- 1234peterВідгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Зеркало заказывала для дочери, она довольна. Конечно качество пластика не очень((((Подсветка тоже не особо яркая.
- WASHOPIK
Спасибо за отзыв и оценку, для нас очень важно Ваше мнение. Пользуйтесь на здоровье.
- Валевская С***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Ставлю данному товару 10 из 10. Всё пришло быстро, цена очень приятная, товар качественный, всем довольна.
- Переваги:
- - Красивый вид зеркала;
- Можно поставить его в любое удобное положение ;
- Яркость света регулируется с помощью кнопки;
- Свет достаточно яркий, всё соответствует описанию. - Недоліки:
- Недостатков пока напрочь не вижу, всё работает на отлично.
- WASHOPIK
Спасибо, София, за отзыв и оценку! Нам очень важно, что бы Вы были довольны. Приятного пользования и заходите к нам еще.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Гарне дзеркало(не справжнє, якась відображаюча поверхня) без батарейок, коли ввімкнули, то просвічується там же кнопка знизу і видно батарейку.
- Переваги:
- Яскраве, все дуже гарно видно
- Недоліки:
- Без батарейок, наскрізь видно підставку
- WASHOPIK
Спасибі, Наталія, що знайшли час для написання відгуку! Для нас важлива Ваша думка і щоб Ви були задоволені покупкою. Хоч Ви придбали зеркало не в магазині WASHOPIK (хіба що отримали подарунок від когось), однак, дійсно, в комплект батарейки не входять. Заходьте в магазин WASHOPIK, будемо раді Вам.
- Игорь К***Продавець: InTrend
Прийшло зовсім не то щьо на картинці,нажаль фото не зробив.
- Переваги:
- Не та підсвітка
- Недоліки:
- Кругле та шей рожеве
- Продавець InTrend
Доброго дня, Ігор! Дякуємол за Ваш відгук! Ми бачимо, що Ви відмовились від отримання товару