Відгуки покупців про Намет туристичний тримісний Yibo Huwai Tent 200 х 150 х 110 см для відпочинку кемпінгу (2015) Хакі
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Протекает , маленькая , меньше чем при заказе , плохо держит любую сырость
- Продавець MIRON
Прикро, що товар вам не сподобався! Данного товару було продано багато та проблем з використанням у покупців не виникало. Товар чудової якості та зручний в використанні, розміри вказані від виробника.
- Назар А***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Не відповідає своїм вимогам взяв спеціально 200х150х110.
Виявилося шо не хватка по 10 з кожної, тобто 190х140х110 і мені не хватить розміру. Якби міг провірити повноцінно - рішилось би раніше це питання, в мене лишилось 7 днів до рішення- Переваги:
- Недоліки:
- Не відповідає своїм вимогам
- Продавець MIRON
Нам прикро, що ви зіткнулися із такою проблемою але для уточнення ми перевірили на складі данний товар та він повністю відповідає фотографіям та описом на сайті.
Інформація вказана на сайті береться від виробника, також звіряємо з етикеткою виготовника на товарі
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Одноразовий, двомісний.
- Переваги:
- Дешевий
- Продавець MIRON
Данний товар не є одноразовим та має хорошу якість. Інформація про вмістимість взято від виробника
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
За свої кошти норм
- Святослав Г***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Придбав палатку, встановив, вся комплектація на місті, але потім виявив одну цікаву деталь, мій зріст 182см, а в палатку я не поміщаюсь, замість вказаних 200 см, максимум 175см.
- Переваги:
- Повна комплектація, чудовий стан.
- Недоліки:
- Розмір вказано невірно.
- Продавець MIRON
Святослав нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Візьмемо під контроль данну проблему з розміром ! Для вирішення питання з вами, відповідаєте в особистому кабінеті
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Палатка стоит своих денег!
Доставка за сутки до Чернигова! Спасибо продавцу я доволен!- Переваги:
- Маким С***Відгук від покупця. Продавець: MIRON
Палатка классная, своих денег явно стоит. Советую
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- за такую цену нету
- Максим Н***Продавець: MIRON
Укажите пожалуйста размеры палатки
- MIRON
Размер: 170х 130 х 100 см.
- Валентина Л***Продавець: MIRON
Що до самої палатки скажу які гроші така й палатка, але відправник не переймається упаковкою свого товару всі затрати лягають на покупця ( за 2 кг доставки + упаковки потрібно платити майже 100 гр ) за таке відношення більше в цього продавця нічого не купуватиму.
- Переваги:
- 2кг
- Недоліки:
- Не дуже якісний матеріал
- MIRON
Просим доставки просчитывать заранее (упаковка по требованию перевозчика) перед заказом и думать над рациональностью заказа